Jbte, šta sve neću pročitati, a sve u svrhu "osporavanja" MSa

E da, @Jimmy, volio bi i ja da mi nabrojiš MSove "off" nastupe 2001.
Ustvari, prvo da mi daš svoju definiciju "off" nastupa.
Vjerovatno je tu "caka"....
zekohonda je napisao/la: 22.04.2020., 21:00 žao mi je što vas prekidam, ali moram najavit:
sutra (četvrtak) u 9 ipo navečer hc f1 dmj kviz!![]()
https://myquiz.org/p/194564
Pa ne treba ti za to kristalna kugla, niti pomoć Milana Tarota ili Vidovite Džemile_bataziv_0809 je napisao/la: 22.04.2020., 20:31 Frantice jako si predvidiv za zrelog covjeka.nemoj ovo shvatiti kao atak na licnost, ali tacno sam znao na sta ces se upecati...cak je u originalnom postu stajalo "sad ce Frantic podivljati"
![]()
Anyway, Stay tooned, sad mi se ipak vise gleda Suzka 1994....Je li realno da je Murray ovako pogubljen cccc![]()
Evo par grafova. Sad, kako će ih tko tumačiti, to je nešto drugo. Samo ću napomenuti da su kvalifikacije u Belgiji 2001. izostavljene zbog kiše._bataziv_0809 je napisao/la: 22.04.2020., 19:45 Pošto je inicijalna kapisla bila 1997, na nju ću ograničiti odgovor ovaj put.
Dakle, slažem se da neke sličnosti postoje, ali su razlike kudikamo veće.
Prije svega F2001 je dominantniji u odnosu na ostatak grida nego što je to FW19 bio.
Pouzdanost FW19 i F2001 je zapravo identična - 4:4. Razlika je u odustajanjima druge vrste.Pouzdanost F2001 je tu negdje sa FW19, ali pouzdanost njegove konkurencije je bila daleko lošija.
Bolja raspoređenost dominacije? Možda.F2001 je također imao bolju rasporedjenost dominacije tokom cijele sezone. Ako pogledas vremena pole pozicija, F2001 je drzao uvijek raspon od 0,3 do 0,8 sekundi, dok je F19 u prvih nekoliko utrka znao ići i do sekunde (samo Vlleneuve kojeg ovdje maltne proglašavaju šljivotresom, ne i Frentzen), da bi nakon Kanade to uglavnom bilo jako tijesno, a kvalifikacije u Jerezu su valjda kulminacija tog trenda.
Zašto nije šetnja sam praktički objasnio odmah u tom postu. Citirat ću "Prvi pogled na 2001.-u daje dojam da je to prvenstvo bilo šetnja za Schumacher do naslova, ali pogled na svaku utrku pojedinačno otkriva ponešto drugačiju sliku."Druga stvar kako prvenstvo koje je riješeno u Mađarskoj nije šetnja?
Iskreno, ne sjećam se. Pošto sam tada imao 11 godina, ne mogu govoriti o ozbiljnom praćenju Formule 1 tada i "zamaranju" takvim stvarima. Kad je tada bila utrka, bitno je bilo samo da Schumacher i Ferrari pobjeđuju.Vrati se 19 godina unazad kad si pratio sezonu i reci mi u kojem trenutku si pomislio da Schumacher nece osvojiti titulu?
Ponajprije Brazil i Italija.Eh sad pošto Frantic tvrdi da Schumacher uglavnom nije imao off nastupe, molim te navedi kojih je to nekoliko istih bilo tokom 2001?
Nabrojeni su gore.Frantic je napisao/la: 22.04.2020., 20:09 E da, @Jimmy, volio bi i ja da mi nabrojiš MSove "off" nastupe 2001.
Dobro, malo nam je različita nam definicija "off" vikenda.Clark je napisao/la: 23.04.2020., 01:00Nabrojeni su gore.Frantic je napisao/la: 22.04.2020., 20:09 E da, @Jimmy, volio bi i ja da mi nabrojiš MSove "off" nastupe 2001.
Uf, ne znam da to mogu sročiti u nekakvu definiciju. To bi bila vožnja ispod nekakve očekivane razine (vozača ili bolida), pravljenje neforsiranih grešaka i slično.
Konkretno, Brazil 2001.. Dosta loša vožnja po kiši. Italija 2001., jednostavno spor. U drugim sezonama ima još primjera.
Ali, isto tako želim naglasiti da ako nešto smatram Schumacherovim off nastupom, to nipošto nije u svrhu umanjivanja vrijednosti vožnje nekog drugog vozača. Tu ponajprije mislim na timskog kolegu ili vozača koji ga je dobio u utrci.
BTW, ja sam mislio da si malo stariji, recimo oko 4 bankeAko ih i ima još (neka me neko ispravi), cifru možeš nabrojati na prste jedne ruke.
Izgleda da se nismo najbolje razumjeli, trebao sam to bolje sročit.Frantic je napisao/la: 23.04.2020., 09:38 Dobro, malo nam je različita nam definicija "off" vikenda.
Kod mene je 100% akcenat na vozaču.
Ako bolid nije "na najboljoj/optimalnoj razini na kojoj taj bolid može biti" (nevezano za razlog), ja vozaču neću zamjeriti zbog prikazane vožnje (a ne rezultata), koja je "ispod nivoa" za dotičnog vozača.
Tek je prošlo ljeto trideseto...BTW, ja sam mislio da si malo stariji, recimo oko 4 banke
Hvala ti što nisam najgori