Možda ovisi o tome gdje si. Meni je Tele2 čak i u večernjim satima preko 30 Mbps. U bilo koje drugo doba oko 80-90. Zapravo vrlo slično kao i prije ove izolacije.
Karlovac, nikada ovdje nisam imao problema sa signalom niti brzinom, čak je znao biti i bolji nego u Zagrebu gdje sam zadnjih 6 mjeseci često boravio...tako da mi je ovo dosta čudno.
Nisam provjerio na drugom uređaju, budem sutra na sestrinom.
Uglavnom nakon sto sam ugasio mobitel na par minuta i ponovno ga upalio brzina 67 mbps što nisam vidio otkad su počeli ovi problemi. Apsolutno ništa nisam dirao, 5 minuta kasnije 1-2 mbps i tako drzi već pola sata.
Hibernirao sam apsolutno sve aplikacije koje bi možda eventualno mogle koristiti internet u pozadini, isti rezultati.
Sumnjam na to da možda preko 4G dobivam veće brzine nego na 4G+, jer vidim da se na kratko zna prebaciti sam od sebe.
Quick question, iako znam kakve odgovore mogu ocekivati
LG 50UM7500PLA vs LG 43UM7500PLA vs. nesto bolje?
Nisam namjeravao dati vise od 300 funti, a ovaj od 50" je 400 funti i kopka me.
Naravno glavna svrha Netflix i PS4 Pro
Quick question, iako znam kakve odgovore mogu ocekivati
LG 50UM7500PLA vs LG 43UM7500PLA vs. nesto bolje?
Nisam namjeravao dati vise od 300 funti, a ovaj od 50" je 400 funti i kopka me.
Naravno glavna svrha Netflix i PS4 Pro
senna66 je napisao/la: 02.04.2020., 22:29
Nisam provjerio na drugom uređaju, budem sutra na sestrinom.
Uglavnom nakon sto sam ugasio mobitel na par minuta i ponovno ga upalio brzina 67 mbps što nisam vidio otkad su počeli ovi problemi. Apsolutno ništa nisam dirao, 5 minuta kasnije 1-2 mbps i tako drzi već pola sata.
Hibernirao sam apsolutno sve aplikacije koje bi možda eventualno mogle koristiti internet u pozadini, isti rezultati.
Sumnjam na to da možda preko 4G dobivam veće brzine nego na 4G+, jer vidim da se na kratko zna prebaciti sam od sebe.
Ne znam više, izluđuje me polako.
Mijenjaj mobitel
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
AlkY je napisao/la: 02.04.2020., 10:51
A da , eksluziva za PS.
Nikad necu shvatit kako netko moze igrati pucacine na kontroleru .
Naravno sve stvar navike. Osobno bih se jako tesko naviknuo
Igrao jednom u srednjoj u igraonici COD modern warfare 3 na PS3 protiv jarana, nikad više pucačinu bez WASD i miša, nema šanse, radije ću na touchpadu, samo ne sa kontrolerom joysticka, a na touchpadu sam već igrao, 100x bolje od joysticka
Nije ovo do uređaja ipak, već sam mislio da je novi update za redmi note 7 nešto pojebao.
Danas nakon dugo vremena imam 32 mbps download i sličan upload. I ping se popravio sa 150 na 50.
Testirao sam na raznim lokacijama i uređajima, stvar je bila ista sve do danas kada je odjednom ubrzao na normalne brzine kakve sam prije imao. Ne znam što se događalo, nadam se sa će ovako sada i ostati.
senna66 je napisao/la: 07.04.2020., 13:26
Nije ovo do uređaja ipak, već sam mislio da je novi update za redmi note 7 nešto pojebao.
Danas nakon dugo vremena imam 32 mbps download i sličan upload. I ping se popravio sa 150 na 50.
Testirao sam na raznim lokacijama i uređajima, stvar je bila ista sve do danas kada je odjednom ubrzao na normalne brzine kakve sam prije imao. Ne znam što se događalo, nadam se sa će ovako sada i ostati.
Prebolovao koronavirus
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
senna66 je napisao/la:Nije ovo do uređaja ipak, već sam mislio da je novi update za redmi note 7 nešto pojebao.
Da li je Xiaomi Redmi note global ROM ili global version? Global ROM ne podržava sve evropske frekvencije 4G mreže.
Najbolji i najbrži način za vraćanje dokumenta? Svježe izbrisan sa računala i iz koša ako ima kakve veze.
Znam da ovi neki deep scanovi mogu potrajati i po 5-6 sati što mi je prekasno.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Držanje važnih dokumenata u dropbox folderu (ima neka besplatna kvota) - postojji tracking verzija 30 dana unatrag pa i vraćanje obrisanih je jako dobra ideja koja će ti uštediti ovakva sranja ubuduće.
Kad mi je to trebalo googlao sam alate (ali radi što manje na tom kompu). Ima nekih kojima se može specificirati folder, pa onda neće trajati predugo. Ne sjećam se kako se zovu, bilo je predavno i od onda mi nisu trebali jer je sve u DBu.....