Koliko te je izašla grafička, ja imam Sapphire Pulse Vega 56 od početka ljeta i zadovoljan sam zasad pravo s njom
Koji CPU imaš unutra?
Ja sam si za Black Friday kupio Xbox One kontroler sa adapterom za bežično igranje na PC-u, ali još ga nisam dobio, čekam da ga prijatelj pošalje iz Njemačke.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Imam problem sa Chrome-om. Neće mi pamti log-in ove na raznim stranicama, pa i na Pulsu, youtubeu, reddit itd.
Uvijek stisnem da spremi lozinke i keep me signed in, ali neće.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Multi 21 je napisao/la: 09.02.2020., 14:24
Imam problem sa Chrome-om. Neće mi pamti log-in ove na raznim stranicama, pa i na Pulsu, youtubeu, reddit itd.
Očisti ga sa ccleaner.
Probao, ista stvar.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Očisti ga sa ccleaner.
Probao, ista stvar.
Probaj vidi da Chrome povežeš sa Gmail accountom, a ako je već povezan vidi da li je tamo u opcijama uključeno da čuva sve accounte i lozinke.
Ako ništa ne radi, možda je do update ili jednostavno briši sve pa instaliraj na novo
jesi probao?...evo ja se radi klinje susjeda vratio u igru nakon 8 godina...vjeruj mi...sve ostale igre su samo sekvence od entropije...plus lova ofkorz...prava lova...to nije igra...to je nešto drugo i puno složenije od šaha npr...nije za svakog
Dakle imam neograniceni internet iz tarife Bezbroj Giga. Internet imam 2 mjeseca, međutim unazad 2 tjedna brzina je očaj, signal na 4G+ je uvijek pun, u pozadini niti jedna aplikacija ne guta internet u trenutku mjerenja tako da nemam uopće više ideje sto bi moglo biti osim da je mreža možda opterećena jer su ljudi zbog korone doma.
Međutim znao sam u 3 ujutro iskusiti identične brzine kao ove.
Promjena na 3G također daje iste brzine....
A1 pokućni internet leti bez problema od prvoga dana.