Osobno me ne zanimaju, ali ne želim da se time spama tema o F1 vijestima, stoga otvaram zasebnu temu za sve virtualne utrke
Pisao sam neki dan članak o tome, mislio sam da ću prema anketi biti jedan od onih koje zanima "kad već nema ničeg drugog", ali nemam neku posebnu želju za gledanjem ove virtualne VN Bahreina. Općenito mi diže tlak činjenica da se igranje igrica počinje nazivati esportom pa ni to ne pridonosi mom interesu, no možda bi mi bilo zanimljivije da se F1 vozači natječu, ovako mi je siromašan taj grid U svakom slučaju, očito će nam to biti najbliže utrkivanju što ćemo dobiti u narednih pitaj-Boga-koliko mjeseci pa neka bude zasebna tema.
Moram priznati da sam razočaran malim broja F1 vozača ili onih koji su na neki način povezani ili bili povezani s F1. Nisam pratio tko će sve voziti, a tko ne, osim da će i Hulk voziti. Tako da nisam siguran hoće li me zadržati ovaj virtualni Bahrain GP do kraja.
Takoder razocaran gridom.
Jos je Landu igra izbacila prije sekundu prije kvalifikacija pa nije mogao ni vozit kvale.
Start cu pogledat , a za dalje se mora stvarno cuda dogadati da me zadrzi gledati dalje
P.S.
Jos sve kasni , niti neznas kad ce poceti nego blejis ko majmun.
Trka je trebala biti u 21:30 ali nista od toga
Hahahahha.
Zove Lando Maxa na telefon. Kaze mu za gasenje igre, kako mora startati zadnji.
Pita ga za savjet , posto starta zadnji.
Kaze Max , ja bi ugasio komp
Pa zove Carlosa. Ovaj pak ozbiljno govori. Prvi krug prodi sigurno i bit ces unutar top 12 , i dalje vozi kao da sam ja ispred tebe
Zadnja izmjena: AlkY, dana/u 22.03.2020., 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
AlkY je napisao/la: 22.03.2020., 21:35
Takoder razocaran gridom.
Jos je Landu igra izbacila prije sekundu prije kvalifikacija pa nije mogao ni vozit kvale.
Hvala na infu, meni live kvala bile na mute, pa nisam upratio što nije vozio.
Dobar je Lando, isplati se više gledat njegov live na Twitchu. Pricao evo i s Sainzom