F1 Vijesti
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god
- Navija za: Ferrari
McLaren je pokaza put.. Svaka cast.. A Haasu
jer kako sam cita i oni su imali dvojicu u karanteni..

Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
U Haas-u su svi nalazi bili Äisti.CrashOverride je napisao/la: 12.03.2020., 20:55 McLaren je pokaza put.. Svaka cast.. A Haasujer kako sam cita i oni su imali dvojicu u karanteni..
Nema zaraženih.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
A onda OK..Ferrari je napisao/la: 12.03.2020., 20:57U Haas-u su svi nalazi bili Äisti.CrashOverride je napisao/la: 12.03.2020., 20:55 McLaren je pokaza put.. Svaka cast.. A Haasujer kako sam cita i oni su imali dvojicu u karanteni..
Nema zaraženih.

Nisam jos naletio na to..
Svkako podrzavam McLaren..
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
Ma nema ja Å”to reÄi McLarenu...vjerojatno je bio deal prije utrke (od strane McLarena) da, ako netko od Älanova tima pokupi coronu da su oni out.
A Å”to se tiÄe utrke i cijelog vikenda...a mislim...Å”to bi se realno promijenilo da sada se poÄnu pakirati (to traje najmanje dan-dva) i odlete? Gdje? U Bahrain? U svoje zemlje?
Kad su veÄ doÅ”li i sjebali (prvo Australska vlada i organizator pa FIA) onda i održi utrku...samo zatvori paddock i bilo kakve kontakte s medijima i fanovima i neka paddock bude samo za ekipe i vozaÄe.
Jer sada da otkažu utrku, a sve spremno, fanovi doletjeli iz svih moguÄih država svijeta i da kažeÅ” "ej ljudi zajebali smo se nema utrke"...
PR katastrofa svakako.
A Å”to se tiÄe utrke i cijelog vikenda...a mislim...Å”to bi se realno promijenilo da sada se poÄnu pakirati (to traje najmanje dan-dva) i odlete? Gdje? U Bahrain? U svoje zemlje?
Kad su veÄ doÅ”li i sjebali (prvo Australska vlada i organizator pa FIA) onda i održi utrku...samo zatvori paddock i bilo kakve kontakte s medijima i fanovima i neka paddock bude samo za ekipe i vozaÄe.
Jer sada da otkažu utrku, a sve spremno, fanovi doletjeli iz svih moguÄih država svijeta i da kažeÅ” "ej ljudi zajebali smo se nema utrke"...

PR katastrofa svakako.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Opet su napravili shitshow..
Svi u Bahrain i tamo X tjedna u karanteni, nek voze svaki vikend i mijenjau konfiguraciju staze
Svi u Bahrain i tamo X tjedna u karanteni, nek voze svaki vikend i mijenjau konfiguraciju staze

Fino Alla Fine
- pero iz bukureŔta
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
I dalje odbrojava cca 4 sta do poÄetka GP vikenda.... 

- pigmalion
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 4 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ajmo, joŔ 4h i neŔto..... navijem budilicu i ustajem.... pa kud puklo, da puklo...... 

......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Pastor
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Pa dobro neÄe se sad Äitava Australija zaraziti od jednog Äovjeka koji je odmah izolovan. Nema viÄe niko potvrÄen. 4 Äovjeka iz Haasa su bila negativna. Opasnije je po publiku da se zaraze ako neko zaražen doÅ”e meÄu masu. Ali ne znam kakvo je stanje u Australiji. Ako nije alarmantno, ne vjerujem da Äe iko od publike dobiti virus od jednog McLarenovog mehaniÄara koji je veÄ odavno izoliran. Jedino je mogao meÄu McLarenovom ekipom se proÅ”iriti, ali i oni kao tim su se sami odluÄili izolovati.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Zar samo potvrdjeni mogu zarazit nekog?Pastor je napisao/la: 12.03.2020., 21:59 Pa dobro neÄe se sad Äitava Australija zaraziti od jednog Äovjeka koji je odmah izolovan. Nema viÄe niko potvrÄen. 4 Äovjeka iz Haasa su bila negativna. Opasnije je po publiku da se zaraze ako neko zaražen doÅ”e meÄu masu. Ali ne znam kakvo je stanje u Australiji. Ako nije alarmantno, ne vjerujem da Äe iko od publike dobiti virus od jednog McLarenovog mehaniÄara koji je veÄ odavno izoliran. Jedino je mogao meÄu McLarenovom ekipom se proÅ”iriti, ali i oni kao tim su se sami odluÄili izolovati.
Koliko ih hoda okolo u ne znanju... Koliko ima kliconosa...
Kad je taj lik izoliran - cim se zarazio...
Gdje se uopce zarazio... Koliki je tocan broj ljudi koje je on mozda vec zarazio pa su jos ti ljudi nelog uspjelo zarazit.. Mozemo do sutra..
Ne vidim svrhu potpomaganja pandemije dogadjajem koji ce joj sigurno dat vjetar u ledja..
Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god
- Navija za: Mercedes
Ma u pravu si Crash skroz.CrashOverride je napisao/la: 12.03.2020., 22:09Zar samo potvrdjeni mogu zarazit nekog?Pastor je napisao/la: 12.03.2020., 21:59 Pa dobro neÄe se sad Äitava Australija zaraziti od jednog Äovjeka koji je odmah izolovan. Nema viÄe niko potvrÄen. 4 Äovjeka iz Haasa su bila negativna. Opasnije je po publiku da se zaraze ako neko zaražen doÅ”e meÄu masu. Ali ne znam kakvo je stanje u Australiji. Ako nije alarmantno, ne vjerujem da Äe iko od publike dobiti virus od jednog McLarenovog mehaniÄara koji je veÄ odavno izoliran. Jedino je mogao meÄu McLarenovom ekipom se proÅ”iriti, ali i oni kao tim su se sami odluÄili izolovati.
Koliko ih hoda okolo u ne znanju... Koliko ima kliconosa...
Kad je taj lik izoliran - cim se zarazio...
Gdje se uopce zarazio... Koliki je tocan broj ljudi koje je on mozda vec zarazio pa su jos ti ljudi nelog uspjelo zarazit.. Mozemo do sutra..
Ne vidim svrhu potpomaganja pandemije dogadjajem koji ce joj sigurno dat vjetar u ledja..

Ali ja sam jedan od onih neodgovornih, kojima se gleda utrka

Ja cijeli dan oÄekujem da Äe objaviti da neÄe biti utrke i kažem, ne treba da bude, ali opet sve se neÅ”to nadam možda i bude

Nek je odvezu bez navijaÄa Å”to se mene tiÄe. Lujo Äe veÄ naÄi naÄin da pohvali najbolju publiku

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god
- Navija za: Mercedes
Ma nemoj joÅ” ni ti pls.Ferrari je napisao/la: 12.03.2020., 22:15 Äinjenica je ta da opÄenito vlada prevelika panika iz nekog razloga...virus uopÄe nije toliko opasan.
Nije toliko opasan, ali ne znamo koliko je to opasno. UopŔte ne zna se puno o ovome sranju. Mediji tipa index i klix sigurno ne pomažu situaciji.
Ali reÄi Äu ti jedno, Äim su, u zemlji u kojoj vlada najsvirepiji kapitalizam (USA), zabranili odigravanje NBA utakmica, znaÄi da je puno ozbiljnije od obiÄne gripe. Na svim poljima je zaÅ”topalo. Gubici u ekonomskom smislu Äe se godinama zbrajati. Tako da ne puÅ”im ja baÅ” priÄe da je bezazleno

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Idem u krpe, kad se probudim sve Äe biti divno i krasno i nestat Äe svaki spomen na COVID-19 i kaos u nastajanju.. Laku noooooÄ
https://twitter.com/Gianludale27/status/1238212609645711367

https://twitter.com/Gianludale27/status/1238212609645711367
Sisu (fin.)
-
Alonso king
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Necu reci da mediji nisu napumpali vijest o ovome virusu, ali isto tako mislim da je strah opravdan. Zadnji puta kada je neki virus ovako āhodaoā svijetom bilo je jos davne 1918. (Ne ubrajam viruse poput ebole od prije nekoliko godina koji se nisu, hvala bogu, prosirili svijetom) kada je Spanjolska gripa ugasila 20 milijuna zivota diljem svijeta. Naravno, medicina je danas neusporedivo bolja, situacija u svijetu nije kao onda nakon rata, no naravno da uvijek treba biti na oprezu. S druge strane ovaj virus je neistrazen, nov i vjerujem da ima jos puno mjesta za njegovu evoluciju za koju se nadam da se nece dogoditi. Medicini je nekoliko desetljeca trebalo da otkrije sam HIV, a evo i dan danas nema pravog lijeka koji osigurava lijecenje virusa. Smatram da su takve stvari dovoljan razlog zasto se ova utrka pa i vjerojatno sljedecih nekoliko ne bi trebale odrzati. Nije normalno da u svijetu svakodnevno umire stotine ljudi (vjerojatno i vise) zbog necega sto je nepoznato i sto se ne moze suzbiti. Do neki dan su umirali 60-godisnjaci i stariji, a trenutna situacija je takva da ni mladi nisu posve sigurni. Ovu noc sam isplanirao i sve podredio F1 kao i obicno, ali granica se mora povuci. Makar se virus trenutno ne cini kao opasan, on itekako je, a ponajvise zbog toga sto nitko pa ni oni najbolji znanstvenici, ne znaju sto sve coronavirus krije. Nadam se da sezona nece biti dugo u prekidu i da ce se sto prije sve vratiti u normalu.
- Ferrari
- Formula 1
Nisam rekao da je bezazleno, ali s obzirom da se gotovo 70% ljudi u potpunosti oporavilo i oporavlja se...i dalje stojim kod svog miÅ”ljenja.Har Kl je napisao/la: 12.03.2020., 22:23Ma nemoj joÅ” ni ti pls.Ferrari je napisao/la: 12.03.2020., 22:15 Äinjenica je ta da opÄenito vlada prevelika panika iz nekog razloga...virus uopÄe nije toliko opasan.
Nije toliko opasan, ali ne znamo koliko je to opasno. UopŔte ne zna se puno o ovome sranju. Mediji tipa index i klix sigurno ne pomažu situaciji.
Ali reÄi Äu ti jedno, Äim su, u zemlji u kojoj vlada najsvirepiji kapitalizam (USA), zabranili odigravanje NBA utakmica, znaÄi da je puno ozbiljnije od obiÄne gripe. Na svim poljima je zaÅ”topalo. Gubici u ekonomskom smislu Äe se godinama zbrajati. Tako da ne puÅ”im ja baÅ” priÄe da je bezazleno![]()
Bilo je puno luÄih bolesti, gripa i virusa od Corone pa se nisu otkazivali eventovi...lige to viÅ”e rade zbog PR-a i DOP-a (druÅ”tveno odgovornog poslovanja) jer je to danas bitna stavka.
Da li je bilo opasnijih stvari? Definitivno.