Mercedes

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
E sad ne znam kolika je ucestalost podbanja ali opet, to je trash i oni od toga zive.. Bolje bi bilo da ne citas :) Sigurno ima ozbiljnijih online izdanja pa da se tamo ne nerviras :zubo:
Ako znas da je nesto trash, da ne mozes ocekivat nista civilizirano i objektivno tamo a kako i sam rece da si osjetljiv = onda tamo ne ides :gandalf:
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Češće Hamiltona "operu" nego Vettela pa vidi. :zubo: čak su neki komentatori proglašeni rasističkim, tipa da nije dovoljno British.
Ma ne idem tamo, ali izbace na reddit pa pročitam...
Nisam uopšte osjetljiv, ono sam onako ubacio zbog tvog komentara "tamo" :chill: .
Kažem ti i kad naletim na smeće, nikad ga ne prenesem dalje, bez obzira šta da piše. Čak ni kad pišu o protivnicima ;)

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Malo slika

Albert Fabrega: Mercedes proširio otvore za hlađenje https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1237973348778303488 Usput je uspio uslikat i DAS "izbliza"
slika

I za kraj, poster dana :zubo:

slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Nije loš, sigurno bolji od Renaultovog...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
A gdje je ona šumica? :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 12.03.2020., 11:04 A gdje je ona šumica? :mrgreen:
To više nije u modi :chill:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Mercedes nije više dio "sedam veličanstvenih"
https://f1-insider.com/news/formel-1-ne ... -rebellen/

Sviđa mi se naslov Ferrarigate, baš moćno zvuči, jer to i jeste :thumbs:
Ne sviđa mi se dogovor velikih glavonja iza zatvorenih vrata :thumbsd:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Vidjeh to na 'vijestima'.
K nozi toto! - kaže šef.
Fuj.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Žalosno.
Ako ce to tako biti neka se otkaze cijela sezona.
Bolje da je nema nego da bude na ovakav nacin.

Ili neka se sve ekipe dogovore uz casicu razgovora ili neka se nitko nista ne dogovara u tajnosti.
slikaslika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ko zna koja je cijena dogovora :?
Napisao sam već negdje na forumu (onima što smatraju da je nagodba pobjeda Ferrarija) da je za očekivati da će se dogoditi ista situacija, ali u obrnutim ulogama. Vidjet ćemo ...
U svakom slučaju ovo smatram velikim autogolom za sport :gandalf:
I onda se čudimo što nema novih ekipa i što ostali proizvođači zaobilaze ovaj sport :bonk:

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Čini se da Mercedes ostavlja Rb samog u bitku za legalnu/ nelegalnu Ferarijevu PU

https://www.planetf1.com/news/mercedes-ferrari-2/

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Znaci ako tko ima nacrte ili dio info o Ferrarijevom PU onda ima Mercedes, tako da ovaj razgovor između ipak menadzmenta Ferrarija i Daimlera govori da nijedna ni druga strana ne zeli los publicitet, kao sto ga je imao McLaren.
Jedni jer su malo uronili dublje u pekmez, a drugi sto su kupili ili potkupili nekoga da bi dobili tuđe intelektualno vlasnistvo na kojeg apsolutno nemaju pravo.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Znaju da i Ferari i Mercedes će živeti od auta i automobilizmu......a kod RB-ja jedna odluka uravnog odbora može ih vratiti u tvornicu sokova

Veliki komkurišu jedan drugome, ali ipak imaju neko poštovanje među sobom

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 13.03.2020., 22:36 Znaci ako tko ima nacrte ili dio info o Ferrarijevom PU onda ima Mercedes, tako da ovaj razgovor između ipak menadzmenta Ferrarija i Daimlera govori da nijedna ni druga strana ne zeli los publicitet, kao sto ga je imao McLaren.
Jedni jer su malo uronili dublje u pekmez, a drugi sto su kupili ili potkupili nekoga da bi dobili tuđe intelektualno vlasnistvo na kojeg apsolutno nemaju pravo.
Nevjerojatno ... Nakon prve faze negiranja, sada dolazimo do faze opravdavanja i izjednačavanja strana.
Za dogovor toga tipa, bio bi dovoljan i sastanak na relaciji Binotto Wolff. Nema potrebe za sastankom na ovoj visini.
Prije će biti da ste otišli tamo da zamolite za uslugu, a pri tom ste ponijeli "kovertu". Šta je napisano u koverti, niko osim njih ne zna, ali nije mala stvar sigurno. Da bi se prekrižio stav šefa ekipe, koji je još i vlasnik trećine ekipe, na ovakav način, potrebni su dobro "bogati" argumenti.

Nisam zbog toga došao na forum ... Formulapassion.it javlja da je jedan mehaničar ekipe Mercedes pozitivan na Corona virus.
Obično promaše kad pišu insajderske vijesti iz MercedesAMGF1
Jako bih se obradovao kad bi nastavili tradiciju.

https://www.formulapassion.it/motorspor ... 86225.html

Iceman
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 14.03.2020., 13:25
Iceman je napisao/la: 13.03.2020., 22:36 Znaci ako tko ima nacrte ili dio info o Ferrarijevom PU onda ima Mercedes, tako da ovaj razgovor između ipak menadzmenta Ferrarija i Daimlera govori da nijedna ni druga strana ne zeli los publicitet, kao sto ga je imao McLaren.
Nevjerojatno ... Nakon prve faze negiranja, sada dolazimo do faze opravdavanja i izjednačavanja strana.
Za dogovor toga tipa, bio bi dovoljan i sastanak na relaciji Binotto Wolff. Nema potrebe za sastankom na ovoj visini.
Prije će biti da ste otišli tamo da zamolite za uslugu, a pri tom ste ponijeli "kovertu". Šta je napisano u koverti, niko osim njih ne zna, ali nije mala stvar sigurno. Da bi se prekrižio stav šefa ekipe, koji je još i vlasnik trećine ekipe, na ovakav način, potrebni su dobro "bogati" argumenti.

Nisam zbog toga došao na forum ... Formulapassion.it javlja da je jedan mehaničar ekipe Mercedes pozitivan na Corona virus.
Obično promaše kad pišu insajderske vijesti iz MercedesAMGF1
Jako bih se obradovao kad bi nastavili tradiciju.

https://www.formulapassion.it/motorspor ... 86225.html
Ako mene prozivas, onda nađi moj komentar gdje sam ja nesto negirao. Ja sam tvrdio da ako je nesto legalno onda je legalno, a ako je nelegalno onda je nelegalno pogotovo nakon mjeseci i mjeseci izdrkavanja FIA-e zbog Mercedesove i RB-ove prljave politicke igre. Ferrari je uvijek bio potkapacitiran da se bavi takvim igricama.
Vjerojatno su bili sposobni malo zaplivati u mutne vode, ali koliko ja vidim FIA ih nije kaznila za nelegalnost PU, barem ne dosada, kao sto je uspjela kazniti McLaren za spijunazu u kojem je Mercedes imao određeni udio, naravno opravdano.

Bacanje sumnje i ljage uvijek na crvenu stranu je opravdano, dok druga strana je sto? Lako se praviti drven.

Iceman
Formula 1
Formula 1
https://www.motorsport.com/f1/news/merc ... t/4752479/
However, sources suggest that Wolff told rival teams during the build-up to the cancelled Australian Grand Prix that the move had come on advice from parent company Daimler, which did not want to remain involved in a battle that could be damaging for both F1 and the team’s image.

Ha.... nešto je jaka tak koverta kada se tako lako stavila Wolff-u brnjica. Mislim ono ja negiram i izjednačavam strane, a evo dobre šanse da pokopaju Ferrari. Evo vam ga na pladnju, zašto se nakon onog pisma samo tako povlače u u pseću kučicu?
Šef ekipe je vlasnik trećine ekipe, ali samo ekipe. Netko iznad njega je još veći i zbog nečega ne želi da se Mercedes Benz uvali u neka sranja, za koja očigledno druga strana ima isto neka sazanja. Jer ja ne vidim drugi razlog da bi vrh Daimlera bio zabrinut za reputaciju Mercedesa zbog toga što druga momčad vara. Pa dajte molim vas, pa nismo tek počeli gledati F1.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
To je valjda svima jasno.

Nema ekipe koja na ovo ne bi matirala, ako imaju sve na pladnju. Očito je da su oni u nekim sranjima te da su pokušali doći do nekih informacija nečasnim putem da se tako kaže...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 14.03.2020., 14:16 Ako mene prozivas, onda nađi moj komentar gdje sam ja nesto negirao. Ja sam tvrdio da ako je nesto legalno onda je legalno, a ako je nelegalno onda je nelegalno pogotovo nakon mjeseci i mjeseci izdrkavanja FIA-e zbog Mercedesove i RB-ove prljave politicke igre. Ferrari je uvijek bio potkapacitiran da se bavi takvim igricama.
Vjerojatno su bili sposobni malo zaplivati u mutne vode, ali koliko ja vidim FIA ih nije kaznila za nelegalnost PU, barem ne dosada, kao sto je uspjela kazniti McLaren za spijunazu u kojem je Mercedes imao određeni udio, naravno opravdano.

Bacanje sumnje i ljage uvijek na crvenu stranu je opravdano, dok druga strana je sto? Lako se praviti drven.
Da se ne vraćamo na staru raspravu, oko koje se nećemo dogovoriti, dovoljno je naglasiti da se obojica slažemo da je nelegalno samo ono što nadležno tijelo proglasi nelegalnim i obrnuto.
Što se tiče komentara oko prljave igre i pokapacitiranosti neke ekipe, u ovom slučaju prljavi su Mercedes i Ferrari, a ne RB. U prijašnjem slučaju RB (ovaj put NE i Mercedes) je imao svako pravo da propituje legalnost svega i svačega, bilo da se radi o Ferrariju ili o nekoj drugoj ekipi. Druga je stvar što navijačima Ferrarija smeta što se bilo ko usuđuje da upita da li je sve legalno.
Ferrari se pokazao kao itekako kapacitirana ekipa što se tiče političke borbe. Dogovorili su, u najmanju ruku sumnjivu, pogodbu tipa pogodbi koje viđamo u našim zemljama i samim tim izbjegli moguću kaznu.
Nakon toga nagodili su se sa Mercedesom da odustane od protesta i ostavio ostale timove na ledini.
Ovdje ću napomenuti da nije radilo samo o RB i Mercedesu, nego o svim ekipama koje ne voze Ferrarijev motor.

Niko ne baca sumnju na crvene, bar ne ovdje. Sve je i previše sumnjivo da je suvišno bilo šta govoriti. Ali zato crveni ... Odakle ti informacija da je Mercedes imao udio u špijunaži 2007? Koliko se ja sjećam, radilo se o uposlenicima McLarena, koji su bili više povezani sa Ferrarijem nego sa Mercedesom ??? Neki su čak i zaposleni u Ferrariju nakon ove afere, valjda kao nagrada za dobro obavljen posao ?????
Odakle ti informacija
Znaci ako tko ima nacrte ili dio info o Ferrarijevom PU onda ima Mercedes
Daj mi neki link čisto da vidim da se ne radi o mašti? Ili ako se radi o mašti, lijepo bi bilo to i naglasiti, a ne iznositi kao činjenicu.

Ja sam rekao da ne znam o čemu se razgovaralo, ali tvrditi da su se direktori korporacija sastali i pri tom da je jedan pokazao drugom da zna da ovaj ima nešto i onda sve to završiti sa dogovorom u jednom sastanku je mokri san. Taj sastanak je jačine sastanka premijera 80% vlada u svijetu.
1. Takve stvari bi se dogovorile na relaciji Binotto-Wolff jer oni znaju o čemu se radi. Ola Källenius je ekonomista, staviti pred njega nacrt bilo kojeg motora i očekivati da on razumije bilo šta o čemu se radi je glupost.
2. Ukoliko Ferrari ima dokaze za špijunažu, nije li logičnije da to objavi FIA i ishodi kaznu za Mercedes, tipa oduzimanje svih bodova. Samim tim Ferrari bio konstruktorski prvak. Šta se ima nagađati sa Mercedesom kad se već nagodio sa FIA, a svi se slažete da je sve čisto i da se ne smije dalje propitivati.
3. S obzirom da se ovu sezonu fulali, jer ste unazadili motor zbog povećanja pouzdanosti najpouzdanijeg motora na gridu, zar nije logično da Mercedes nema nikakav interes da vas dalje propituje oko toga, ako ste mu obećali nešto zauzvrat? Šta, to ćemo vidjeti. Šta god da mi naumpadne je prljava politička igra i trgovina uticajem.

Italijanski mediji su još jednom dokazali, koliko su njihovi insajderi mjerodavni.
Mercedes je demantovao da je neko iz ekipe pozitivan na Corona.

https://www.formulapassion.it/motorspor ... 86266.html

Iceman
Formula 1
Formula 1
Sorry ali daj procitaj sto si napisao prije nego sto spominjes neciju mastu.

Mene pitas da ti dam neki link na info da li jedna momcad ima nesto od druge (ako nisi razumio to je bila moja pretpostavka s obzirom da se pojavila informacija da je netko iz Ferrarija imao dugacak jezik, pa se moje pitanje odnosi prema kome i ako netko ima nesto iz ferrarija, tko ima i tko je uvjeren da Ferrari vara, na temelju cega to smatra, gps-a ili?)

Insinuiras dosta, ali govoris kao da imas pouzdani info iz prve ruke, samo se ponasas ko nas znani Mladen Jergovic koji zna, ali ne smije reci zbog gazde

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Nisam ... Ja bar kažem, ja mislim, ja pretpostavljam itd...
Meni je zasmetala tvoja izjava, upravo u tom tonu koji si naveo. Izjaviš da drugi igraju prljavo i još navedeš da neka ekipa ima nacrt na stolu. S obzirom da se radi o ekipi za koju ja navijam, meni je posebno upala u oči.
I onda još provučeš kao kroz priču da je Mercedes bio dio špijunaže 2007. Sve to da bi opravdao svoju ekipu zato što je (navodno) ušla u zabranjenu zonu.

EDIT: kasnije sam vidio da si dodao ...
Ma razumio sam ja to ... samo ne razumijem otkud ideja da je ta osoba odala podatke u Mercedes? Kad RB bio taj koji je postavljao pitanja?
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡