Ako znas da je nesto trash, da ne mozes ocekivat nista civilizirano i objektivno tamo a kako i sam rece da si osjetljiv = onda tamo ne ides

Nevjerojatno ... Nakon prve faze negiranja, sada dolazimo do faze opravdavanja i izjednačavanja strana.Iceman je napisao/la: 13.03.2020., 22:36 Znaci ako tko ima nacrte ili dio info o Ferrarijevom PU onda ima Mercedes, tako da ovaj razgovor između ipak menadzmenta Ferrarija i Daimlera govori da nijedna ni druga strana ne zeli los publicitet, kao sto ga je imao McLaren.
Jedni jer su malo uronili dublje u pekmez, a drugi sto su kupili ili potkupili nekoga da bi dobili tuđe intelektualno vlasnistvo na kojeg apsolutno nemaju pravo.
Ako mene prozivas, onda nađi moj komentar gdje sam ja nesto negirao. Ja sam tvrdio da ako je nesto legalno onda je legalno, a ako je nelegalno onda je nelegalno pogotovo nakon mjeseci i mjeseci izdrkavanja FIA-e zbog Mercedesove i RB-ove prljave politicke igre. Ferrari je uvijek bio potkapacitiran da se bavi takvim igricama.Har Kl je napisao/la: 14.03.2020., 13:25Nevjerojatno ... Nakon prve faze negiranja, sada dolazimo do faze opravdavanja i izjednačavanja strana.Iceman je napisao/la: 13.03.2020., 22:36 Znaci ako tko ima nacrte ili dio info o Ferrarijevom PU onda ima Mercedes, tako da ovaj razgovor između ipak menadzmenta Ferrarija i Daimlera govori da nijedna ni druga strana ne zeli los publicitet, kao sto ga je imao McLaren.
Jedni jer su malo uronili dublje u pekmez, a drugi sto su kupili ili potkupili nekoga da bi dobili tuđe intelektualno vlasnistvo na kojeg apsolutno nemaju pravo.
Za dogovor toga tipa, bio bi dovoljan i sastanak na relaciji Binotto Wolff. Nema potrebe za sastankom na ovoj visini.
Prije će biti da ste otišli tamo da zamolite za uslugu, a pri tom ste ponijeli "kovertu". Šta je napisano u koverti, niko osim njih ne zna, ali nije mala stvar sigurno. Da bi se prekrižio stav šefa ekipe, koji je još i vlasnik trećine ekipe, na ovakav način, potrebni su dobro "bogati" argumenti.
Nisam zbog toga došao na forum ... Formulapassion.it javlja da je jedan mehaničar ekipe Mercedes pozitivan na Corona virus.
Obično promaše kad pišu insajderske vijesti iz MercedesAMGF1
Jako bih se obradovao kad bi nastavili tradiciju.
https://www.formulapassion.it/motorspor ... 86225.html
However, sources suggest that Wolff told rival teams during the build-up to the cancelled Australian Grand Prix that the move had come on advice from parent company Daimler, which did not want to remain involved in a battle that could be damaging for both F1 and the team’s image.
Da se ne vraćamo na staru raspravu, oko koje se nećemo dogovoriti, dovoljno je naglasiti da se obojica slažemo da je nelegalno samo ono što nadležno tijelo proglasi nelegalnim i obrnuto.Iceman je napisao/la: 14.03.2020., 14:16 Ako mene prozivas, onda nađi moj komentar gdje sam ja nesto negirao. Ja sam tvrdio da ako je nesto legalno onda je legalno, a ako je nelegalno onda je nelegalno pogotovo nakon mjeseci i mjeseci izdrkavanja FIA-e zbog Mercedesove i RB-ove prljave politicke igre. Ferrari je uvijek bio potkapacitiran da se bavi takvim igricama.
Vjerojatno su bili sposobni malo zaplivati u mutne vode, ali koliko ja vidim FIA ih nije kaznila za nelegalnost PU, barem ne dosada, kao sto je uspjela kazniti McLaren za spijunazu u kojem je Mercedes imao određeni udio, naravno opravdano.
Bacanje sumnje i ljage uvijek na crvenu stranu je opravdano, dok druga strana je sto? Lako se praviti drven.
Daj mi neki link čisto da vidim da se ne radi o mašti? Ili ako se radi o mašti, lijepo bi bilo to i naglasiti, a ne iznositi kao činjenicu.Znaci ako tko ima nacrte ili dio info o Ferrarijevom PU onda ima Mercedes