Kico je napisao/la: 11.03.2020., 11:16
Evo izgleda da se neki mehanicari i od Ferrarija i Alpha Tauria osjecaju bolesnima, valjda nalazi stizu tek sutra!!
Meni to sve liči na otkazivanja utrke u Australiji, a moguće i cijele sezone.
Volio bih da tako ne bude, ali situacija u svijetu iz dana u dan postaje sve ozbiljnija. Ne vidim zašto bi u idućim utrkama bilo išta bolje stanje, osim ako se koronavirus sam ne zaustavi, ali to nitko ne može garantirati.
Kico je napisao/la: 11.03.2020., 11:16
Evo izgleda da se neki mehanicari i od Ferrarija i Alpha Tauria osjecaju bolesnima, valjda nalazi stizu tek sutra!!
Meni to sve liči na otkazivanja utrke u Australiji, a moguće i cijele sezone.
Volio bih da tako ne bude, ali situacija u svijetu iz dana u dan postaje sve ozbiljnija. Ne vidim zašto bi u idućim utrkama bilo išta bolje stanje, osim ako se koronavirus sam ne zaustavi, ali to nitko ne može garantirati.
U mom gradiću Zavidovićima po javnim ustanovama nose rukavice , došao jutros autobus iz Italije.... ako je kod nas alarmantno, kako je tek u ozbiljnijim državama
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
F12000 je napisao/la:Ne baš, kao dijete bih svaku nedjelju upalio HRT 2 u nadi da će biti F1, nekad bih se razveselio, a nekada rastužio.
Danas koristim ovu stranicu http://www.f1countdown.com/
AlkY je napisao/la:Pa sta ako Mercedes izdominira opet ?
Koliko puta treba ponavljati da Formula 1 nije samo da pratis tko ce biti prvi , kao da se natjecu samo 2 bolida.
Puno toga je zanimljivo za pratiti tokom utrke.
Ponavljam , Formula 1 se ne sastoji samo od Mercedesa. Ili Merca , Ferrarija i RB-a. Ima i drugih ekipa i drugih velikih bitaka osim velike trojke.
P.S.
Kuzi kako Ante reklamira Tifon. Kao gdje popiti kavu u gluho doba noci ? Tifon , ta daaaa !!
Ja jednostavno volim vidjeti bolide na stazi iako proteklih godina me ubija turbo zvuk ali opet to je F1. Milina ih je vidjeti kad teraju bolide do granica nebitno o kome se radi.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.