Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Meni je ovaj poster bolji od većine dosadašnjih.
Vjerojatno zato što podsjeća na Mild Seven boje i pobjedničke sezone . I bolid je lijepo uklopljen u pozadinu.
Osim toga, jučer sam naletio na informaciju da će Renaultova livreja ove godine imati više bijele boje, možda kao u 80-ima. U petak ćemo vidjeti je li to istina.
LH44 je napisao/la: 09.03.2020., 18:52
Treba u Renaultu tražiti posao, dobra plata, a možeš fušerit do mile volje
Idem.
Ako me hoće primiti......
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
LH44 je napisao/la: 09.03.2020., 18:52
Treba u Renaultu tražiti posao, dobra plata, a možeš fušerit do mile volje
Idem.
Ako me hoće primiti......
A vidiš da likovi stave u CV da imaju skill u Paintu i dobiju posao
.....eh, da mi je ta plaća u Renault F1, kada već ne mogu biti tamo / ondje zaposlen........
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Prema FUnoAnalisiTecnica . Navodno Renault već par tjedana pregovara sa Alonsom. Dogovor je teško ostvariv jer Alonso zahtjeva garancije koje mu Renault možda nije u stanju pružiti.
Mr.Spaceguy je napisao/la: 14.05.2020., 06:37
Prema FUnoAnalisiTecnica . Navodno Renault već par tjedana pregovara sa Alonsom. Dogovor je teško ostvariv jer Alonso zahtjeva garancije koje mu Renault možda nije u stanju pružiti.
Kakve garancije ? Misliš novac , ili garancija kvalitete ?
Mr.Spaceguy je napisao/la: 14.05.2020., 06:37
Kakve garancije ? Misliš novac , ili garancija kvalitete ?
Vjerojatno garancije da ce se bolid jako brzo boriti za postolja.
Jer Alonso ce se jako tesko , skoro nemoguce , vracati u F1 ako ce se boriti samo za 7-8 mjesto.