Hamiltoncheater je napisao/la: 26.02.2020., 10:23
Fernando je maneken Toyote postao,tako da je totalno kontra Honde sada hehe . Zbilja se nadam da će se kvalificirati za utrku i da će ju osvojiti
Znam da su to velika očekivanja,..... ali eto..... dok postoji nada..... nadajmo se.
Neka se bar kvalificira za ovogodišnji Indy 500, da ne bude kao prošle godine - bruka i sramota.... za koga je bila veća za Mclaren ili Alonsa, hm, hm,....... svakako, neugodnjak godine..... nekvalificirati se za Indy 500.
Mislim da Alonso nije odgovoran za taj neuspjeh. Gledaj te vozače koji tamo voze,Erriccson,Newgarden,Sato, Rossi.. zar su oni zbija toliko bolji na ovalnoj stazi od supertalentiranog Fernanda da je ovaj toliko sporiji da se ne uspije čak ni kvalificirati za utrku. A godinu dana ranije bio je u vodstvu na utrci. Mislim da je do McLarena bilo
Hamiltoncheater je napisao/la: 26.02.2020., 10:23
Fernando je maneken Toyote postao,tako da je totalno kontra Honde sada hehe . Zbilja se nadam da će se kvalificirati za utrku i da će ju osvojiti
Znam da su to velika očekivanja,..... ali eto..... dok postoji nada..... nadajmo se.
Neka se bar kvalificira za ovogodišnji Indy 500, da ne bude kao prošle godine - bruka i sramota.... za koga je bila veća za Mclaren ili Alonsa, hm, hm,....... svakako, neugodnjak godine..... nekvalificirati se za Indy 500.
Mislim da Alonso nije odgovoran za taj neuspjeh. Gledaj te vozače koji tamo voze,Erriccson,Newgarden,Sato, Rossi.. zar su oni zbija toliko bolji na ovalnoj stazi od supertalentiranog Fernanda da je ovaj toliko sporiji da se ne uspije čak ni kvalificirati za utrku. A godinu dana ranije bio je u vodstvu na utrci. Mislim da je do McLarena bilo
Pogriješio sam,.... ili brzopletio.....
Ispravio si me,......
Hvala.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Ferrari je napisao/la: 26.02.2020., 16:16
Seb je potpisao za Foty na samo 4-5 utrka i ni jedna od tih utrka nije Indy 500.
Da sam McLaren i Arrow SP ja bi uzeo Seba...iskusan, zna setup, zna kako se osvajaju utrke.
SP nije bio baš najbolji na Indy 500 zadnjih godina...pokraj Penskea najbolji je Ed Carpenter Racing na Indyu.
Znam da je u Americi sve dosta otvorenije što se tiče ugovora i sličnog, ali čak mi se i za njih čini previše da jedan vozač odradi sezonu s više momčadi. Ako se već prije događalo ok, ali meni baš ne zvuči realno.
Što se tiče SPM-ove konkurentnosti, mislio sam na općenitu situaciju, ne samo na Indy 500. U svakom slučaju, trebali bi se moći umiješati u vrh poretka.
Kakva glupa usporedba...
Pod prvo SVI su bili sporiji i tadašnji pole je bio 24.6 Rosberga...drugi Hamilton sa 24.9 i onda Vettel treći sa 25.4 vremenom.
Pod drugo staza od 2018 ima skroz novi asfalt i puno manje grba što je sveukupno sigurno jedno 2-3 sekunde brža staza danas nego prije 2018.
Pod treće...Button je bio unutar desetinke Alonsu u tim kvalama...Alonso 27.7 a Button 27.8.
Sad bi još trebalo reći da je npr. Felipe Nasr završio u prvenstvu te godine na 13. mjestu u ONAKVOM Sauberu pred bankrot, a Alonso i Button na 16. i 17...10-ak bodova manje od Nasr-a.
Perspektiva je zanimljiva stvar.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ma Alonso je i 2007 rasturio Hamiltona, realno, ako ne i ponizio, da nije bilo Ron Dennisa i Britanske mašinerije iza britanca u britanskoj ekipi, Alonso bi uzeo naslov 3 trke prije kraja
LH44 je napisao/la: 08.03.2020., 18:35
Ma Alonso je i 2007 rasturio Hamiltona, realno, ako ne i ponizio, da nije bilo Ron Dennisa i Britanske mašinerije iza britanca u britanskoj ekipi, Alonso bi uzeo naslov 3 trke prije kraja
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
LH44 je napisao/la: 08.03.2020., 18:35
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
U potpunosti se slazem .. To kaj je Ron napravio Alonsu mu se karma i vratila pa je kimi uzeo naslov
Brane FA14 je napisao/la: 26.03.2020., 22:48
Breaking news: Indy 500 odgođen za 23.kolovoza
Dobro, nije baš breaking ali je news
Što je - tu je. To je stvarno stanje.
Sretno. Svima nama,.....
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Ha čuj...s obzirom da je ova godina ovakva kakva je...i da sezone vjerojatno neće biti, bojim se da su i šanse za njegov povratak sve manje, jer će se sve pomaknuti za 1 možda i 2 godine, a to je već po meni predugo izbivanje iz F1, čak i za njega ...jedino ako zbog sve ove krize ne odluči kupiti neku od momčadi koje budu u rasulu (kako predviđa Zak Brown) pa onda sjedne u svoj bolid
To je realno za očekivati..... da su šanse za njegov povratak sve manje.
A ovo o njegovoj momčadi, vuče malo na SF....... moguće je u nekim jako čudnim okolnostima i uvjetima, ako se nešto financijsko-ekonomski jako poremeti..... ali u tom slučaju ne vjerujem da bi on vozio, jer Fernando ima smisla za biznis. Ali 1 % šanse je za to.
the devil himself!
s racefansa:
McLaren's former head of communications describes Alonso's unusual method of winding up team principal Ron Dennis when the pair fell out at the Hungaroring in 2007: "(Ron's) very precise about everything equal. He admits to being 'OCD' about cleanliness. And one of the things he absolutely loathes above almost everything else is people who eat juicy fruit without a knife and fork. So if you're eating a nectarine or a peach or plum, Ron wants you to put it on a plate, have a sharp knife, steady it with the fork, cut it with a sharp knife and then put small, neat pieces of the fruit into your mouth with the fork. Fernando arrived with, I think, the largest and ripest peach I have ever seen. And he just sat next to Ron (slurping) like that and letting all the juice run down into his beard and leaving the bits of fruit pulp in his beard. Not everybody present would have known quite how painful Ron would have been in finding that but believe me, Fernando did. Fernando was definitely on a number then with Ron... But that's Fernando. Fernando is a great driver. Great driver. He's also an operator."
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Hehe
"slurping"
Mogu misliti kako je to zvučalo (i izgledalo).....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.