Pozdrav ljudi,
Evo da se i ja predstavim kako i priliči situaciji. Dakle, zovem se Denis, iz Zagreba, 29 godina, a formulu sam počeo pratiti aktivno prije dvije godine mislim (u djetinjstvu sam pratio ali prestao s vremenom). U zadnje dvije godine sam se baš navukao na formulu pa tako pratim sve od treninga, kvali, predsezonskih testiranja, intervjua po društvenim mrežama pa do utrka. Naravno, klasika, Ferrari je momčad po izboru (valjda ostalo od djetinjstva) pa me duša boli kad vidim kako ih vode a trenutačno mi je majstor Vettel uz Ricciarda jedan od dražih na gridu. Veselim se budućim druženjima ovdje na forumu.
Denis
Pozdrav svima
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Dobrodošao!
Usput, otkud si čuo za Puls portal?

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pozdrav @Yilla, dobrodošao!
Lijepo je čuti da se neko i u nedavnoj prošlosti uhvatio baš za Formulu 1

Lijepo je čuti da se neko i u nedavnoj prošlosti uhvatio baš za Formulu 1

-
Yilla
- Karting
- S nama već: 5 god 3 mj
Kozari bok frende

Mislim da kad sam počeo pratit aktivnije da mi se na fejsu pojavio f1puls kao preporučena stranica i od tada vas pratim aktivno
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Bolje nas našao

Taman si na vrijeme počeo pratiti, stara garda na zalasku, aa ovi mladi se otimaju da naslijede sjedišta starijih + Promjena pravila dogodine koja bi trebala špartati kompletan grid. Samo uživaj

Taman si na vrijeme počeo pratiti, stara garda na zalasku, aa ovi mladi se otimaju da naslijede sjedišta starijih + Promjena pravila dogodine koja bi trebala špartati kompletan grid. Samo uživaj

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Pozdrav @Yilla, dobrodošao