Je li netko možda tijekom testiranja uhvatio nekakvo objašnjenje ili diskusiju vezano uz merc motore koji su dimili i puštali ulje.
Ja nisam pa me malo čudi manjak referiranja na to s obzirom da je bila jedna od najpopularnijih tema tijekom prošlog testiranja kad se isto događalo s Ferrarijevim motorima.
Ferrari Maniac je napisao/la: 29.02.2020., 08:04
Je li netko možda tijekom testiranja uhvatio nekakvo objašnjenje ili diskusiju vezano uz merc motore koji su dimili i puštali ulje.
Ja nisam pa me malo čudi manjak referiranja na to s obzirom da je bila jedna od najpopularnijih tema tijekom prošlog testiranja kad se isto događalo s Ferrarijevim motorima.
Ako su boxovi ekipa na testiranjima poredani kao i na trkaćim vikendima, onda je box Red Bulla udaljeniji od boxa Mercedesa (tj. između je box Ferrarija), pa Horner nije mogao dobro da pomiriše da li se osjeti miris grejpa iz Mercedesa, te vjerovatno otuda manjak priče na tu temu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Sta je onda zakljucak testiranja , kad neznamo apsolutno od nijedne ekipe sta ocekivati ?
Kao da smo gledali 6 dana malo duzeg " film day-a " i slicno. Vidjeli kako izgledaju bolidi na stazi i to je to
Točno tak...jedino šta se može zaključit je:
- nema ekipe s velikim problemima s kašnjenjem izrade bolida (kao lani Williams)
- nema ekipe koja ima velik broj kvarova
- i imamo rozi Merc
U to sumnjam, moja pretpostavka i vjerovanje je (kao što se i priča) da zbog stabilnosti pravila su motori po snazi u 30ak ks, sad ak je imo (max) 20 više, izgubio 30, sad je opet tu negdje. Veća je trenutno prednost potrošnja goriva i mogućnost korištenja više snage u dužem periodu.
Mislim da onu Binottovu izjavu kako ne skrivaju ništa treba uzeti u kombinaciji sa onom Vettelovom, da su pokazali pravu brzinu ali u krugovima u kojim niko nije gledao.
Znamo svi da nisu onoliko spori. Tako da ima istine u onome što Binotto kaže da su pokazali pravu brzinu, samo što večina medija misli da je sporija jer je gledaju samo u najbržim krugovima... Ako se ne varam jedan dan je i Ferrari išao preko 330 km/h. Onaj dan kada je Vettel imao kvar na motoru vozio je prije toga 329 km/h. A u najbržem krugu na cijelom testu su vozili 312 km/h, ako se ne varam. Znači pokazali su brzinu, ali nisu u najbržem krugu, gdje svi gledaju... Nemoguće je da Sauber i Haas idu preko 330 km/h, a da Ferrari ne ide.