vjerovatno govori istinu, ne zna Binotto niti Ferrari glumiti WolfaCrashOverride je napisao/la: 27.02.2020., 18:51Maze oci.. I Melbourneu 0.5 ispred Mecki..Ferrari je napisao/la: 27.02.2020., 18:34 https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1233076456558907394
Testiranja 2020.
-
aziz
- Karting
- S nama već: 7 god 11 mj
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Neće se oni izjašnjavati u medijima dok ne srede stvari gdje je bitnije. Kao i u svemu što rade.Ibarac00 je napisao/la: 27.02.2020., 19:36 Interesantnom kako se Mercedes nije oglasio po pitanju RPa.
Jos kad im daju koju mapu motora...
"What a little star." May 26, 2012.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Jesu li dostupni negdje podatci o ukupnom broju krugova po vozačima i momčadima?
Sisu (fin.)
- reso20
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
I ja mislim da muljaju. Vettel je rekao prije pocetka sezone da je vanjski izgled slican proslom ali unutra da imaju 2,3 zanimljiva rjesenja.Ferrari je napisao/la: 27.02.2020., 18:34 https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1233076456558907394
Jos kad danas vidite ono skrivanje mehanicara i one box kutije navodi me na to misljenje.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Imaš ovdje u temi tko je koji dan vozio...Ferrari Maniac je napisao/la: 27.02.2020., 19:46 Jesu li dostupni negdje podatci o ukupnom broju krugova po vozačima i momčadima?
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ferrari sigurno ima još brzine u bolidu, ali ipak mislim da ta margina nije dovoljna da ugrozi ovakav Mercedes koji izgleda fenomenalno na stazi (osim problema s motorom)
Mercedes je očito broj 1, a onda RBR/Ferrari...ovo iza ko zna.
Mercedes je očito broj 1, a onda RBR/Ferrari...ovo iza ko zna.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Pa mislim da ne mulja Binotto, znajući kako budu loši u Australiji. Ali poslije toga, duga je sezona... 
Mislim da će ovo neobično testiranje Ferrarija dovesti do boljeg podešavanja setupa na utrkama. Tu su često imali problema. Traže pravi setup do pred same kvalifikacije. I često ga ne ubodu. Ako bi sad od prvog treninga mogli podesiti pravi setup, kao što je to Mercedes obično radio prethodnih sezona, onda bi to dosta olakšalo posao.
A sigurno je i da nešto skrivaju. Mislim da svi sa Ferrarijevim motorom se dobro skrivaju na ovim testiranjima. Sauber je imao neke brze krugove, ali mislim da ni oni nisu sve pokazali. Po izjavama Kubice, rekao bih da su i oni našli puno downforcea.

Mislim da će ovo neobično testiranje Ferrarija dovesti do boljeg podešavanja setupa na utrkama. Tu su često imali problema. Traže pravi setup do pred same kvalifikacije. I često ga ne ubodu. Ako bi sad od prvog treninga mogli podesiti pravi setup, kao što je to Mercedes obično radio prethodnih sezona, onda bi to dosta olakšalo posao.
A sigurno je i da nešto skrivaju. Mislim da svi sa Ferrarijevim motorom se dobro skrivaju na ovim testiranjima. Sauber je imao neke brze krugove, ali mislim da ni oni nisu sve pokazali. Po izjavama Kubice, rekao bih da su i oni našli puno downforcea.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
@Sarma Hvala!
Sisu (fin.)
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Današnje simulacije

Mercedes je s Hamiltonom započeo svoju na C3 gumama i prije nego je bolid stao, prosječno vrijeme prvog stinta mu je bilo 23.0...
Mercedes je s Hamiltonom započeo svoju na C3 gumama i prije nego je bolid stao, prosječno vrijeme prvog stinta mu je bilo 23.0...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Hamiltoncheater
- Karting
- S nama već: 5 god 3 mj
- Navija za: Lance Stroll
Nema ništa od Ferrarija dok se ne vrati Fernando i donese 0,6 sec po krugu 

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Malo si rekaoMSC je napisao/la:Pa nisu cijeli bolid kupili ali po viđenome, jedno 75%.

Mene samo zanima po slikama nos bolida je gotovo identičan ako ne i isto kao u Mercedesa kako su prošli crash test? Nije to samo po slikama napraviti model i da prodes cijeli niz kontrola da taj prednji kraj bude legalan. Da ne pričamo o onome što je ispod bolida.
Da je ovaj bolid RP konstruiran sa slika jer tako tvrde svi timovi bi doslovno iskopirali Mercedes kad pravila za sezonu nebi odstupala od prošle ili bi imali svoje evolucije klona Mercedesa.
Jedino originalno na RP je boja bolida no možda su i tu tražili savjet Mercedesa kako ga obojati.

Sent from my GM1913 using Tapatalk
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Gledao sam on board Vettela, ima understeera dosta, ali hajd ga znaj koliko goriva je u rezervoaru.... Možda je Binotto stvarno naučio blefirati I da su ovo izjave da se skine teret sa ekipe jer je posao dobro odrađen ili ipak profulan koncept....
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
To je to!!Hamiltoncheater je napisao/la: 27.02.2020., 21:51 Nema ništa od Ferrarija dok se ne vrati Fernando i donese 0,6 sec po krugu![]()

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
Jutro omladino!
Ne kasnit ili doručak, the struggle is real.
Ne kasnit ili doručak, the struggle is real.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.