Jel ovo predviđanje otpada ili se testiranja ne računaju?LH44 je napisao/la: 05.02.2020., 23:16 5. Vettel neće napraviti nijednu piruetu/kardinalnu grešku/sudar

kačing hahaMatek14 je napisao/la: 06.02.2020., 20:11 1. Hamilton osvaja naslov i ruši rekord pobjeda MSC.
2. Verstappen završava 2. u prvenstvu.
3. Red Bull osvaja konstruktorski naslov.
4. Leclerc pobjeđuje Vettela, a ovaj odlazi u penziju.
5. Hamilton odlazi u mirovinu, Alonso najavljuje povratak 2021.
5. i 3. zasad dobro stojeSebastianFerrari je napisao/la: 05.02.2020., 21:47 1. Seb uzima naslov
2. Ricci i Ocon se sudaraju
3. Marko i dalje pametuje kako je Max za svjetlosnu godinu bolji od svih
4. Lec će izgubit naslov za bod
5. Mclaren će biti drugi u WCC
1, 3 i 4 još uvijek u igriLH44 je napisao/la: 1. McLaren će uzeti više od jednog postolja
2. Renault će imati jako lošu sezonu
3. Loš start Ferrarija, ali iznenađujuće dobar razvoj bolida kroz sezonu
4. Vettel brži i bolji od Leclerca
5. Vettel neće napraviti nijednu piruetu/kardinalnu grešku/sudar
1. ✔Matek14 je napisao/la: 06.02.2020., 20:11 1. Hamilton osvaja naslov i ruši rekord pobjeda MSC.
2. Verstappen završava 2. u prvenstvu.
3. Red Bull osvaja konstruktorski naslov.
4. Leclerc pobjeđuje Vettela, a ovaj odlazi u penziju.
5. Hamilton odlazi u mirovinu, Alonso najavljuje povratak 2021.
Daf1zd je napisao/la: 05.02.2020., 18:45 1.Hamilton i Mercedes osvajaju ponovo
2. Katastrofa Ferrarija, bez pobjede
3. Vettel napušta Ferrari za Red Bull
4. Samo Merc i RB uzimaju pobjedu
5. Stroll ponovo na postolju, iako Pereza u kvalifikacijama neće pobijediti niti tri puta
Prošlih godina sam tupio o naslovu za Ferrari, pa neka malo bude obrnuto....
Pa i ovo pod 4. si bio vrlo blizu, jer su preostale dvije pobjede uzele ekipa "kćerka" Red Bulla, i ekipa sa kopiranim prošlogodišnjim Mercedesovim bolidom.f1zd je napisao/la: 13.12.2020., 18:09Daf1zd je napisao/la: 05.02.2020., 18:45 1.Hamilton i Mercedes osvajaju ponovo
2. Katastrofa Ferrarija, bez pobjede
3. Vettel napušta Ferrari za Red Bull
4. Samo Merc i RB uzimaju pobjedu
5. Stroll ponovo na postolju, iako Pereza u kvalifikacijama neće pobijediti niti tri puta
Prošlih godina sam tupio o naslovu za Ferrari, pa neka malo bude obrnuto....
Da
Blizu
Ne
Skoro, 4 puta ga je dobio. Ja zadovoljan![]()
1) Skorocroatic f1 je napisao/la: 18.02.2020., 17:00 Prošle godine sam pogodio 0.5 od 5, ove godine idemo po jedan puni pogodak![]()
1) Williams znatno bolji nego lani - i dalje na začelju, ali s mogućnošću miješanja u borbu za bodove na nekim utrkama
2) Ferrari bolji od Red Bulla, u borbi za naslov s Mercedesom
3) Renault uvjerljivo najbolji od ostatka, osvajaju barem dva podija
4) Verstappen demolira Albona, ali nema dovoljno brzine za borbu za naslov kojeg osvaja Hamilton
5) Imat ćemo pet ludih kišnih utrka koje će Hamiltonu pomoći u prelamanju prvenstva