Hello

🙋‍♂️🙋 Ako ste novi na forumu bilo bi ljubazno da nam se predstavite s par riječi.

Hamiltoncheater
Karting
Karting
S nama već: 5 god 3 mj
Navija za: Lance Stroll
Bok momci,ja sam dugogodišnji F1 fan,još tamo od 2004 pratim apsolutno sve,prije sam bio aktivan na nekim forumima,ali u zadnjih par godina došao je brak i dijete pa sam malo ostao bez "cajta" za komentiranje,ali evo vraćam se na forume xD. Inače sam bio veliki fan McLaren Mercedesa i Kimija Raikkonena iz toga doba. Kasnije kad je prešao u Ferrari to više nije bilo to pa sam počeo navijat za Heidfelda koji je bio izuzetno dobar vozač.
Pratim i Moto GP tu i tamo,relly, u zadnje vrijeme dosta Nascar.
U Nascaru navijam za Elliotta i Erik Jonesa.
Što se tiče F1 trenutno volim Maxa,drag mi je Lance Stroll .
Hamiltona ne volim iz doba kad je nekažnjeno uništio par utrka Raikkonenu ,najviše u Belgiji 2008 .
Imam autogram Marka Webbera :) ako je to neki plus na ovom forumu haha

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Pozdrav i dobrodosao :D
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Dobrodošao!
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
nema od mene dobrodošlice zbog glupog nicka i glupih par postova odma na prvu.
kako je to hamsta uništio utrku kimiju u spa '08? kimi sam pao, sam se ubio.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
zekohonda je napisao/la: 26.02.2020., 08:51 nema od mene dobrodošlice zbog glupog nicka i glupih par postova odma na prvu.
Pa da ga Hamilton nije onako "štrecnuo", on se ne bi ni "zblanuo" krug kasnije :zubo:

Haj kad se već javio na repliku zeki, da poželim dobrodošlicu.
Sumnjam da ću ulaziti u diskusiju, nekom sa takvim nickom :thumbs:
Što se tiče prvih postova, odmah sam pomislio da se radi o klonu od nekog banovanog korisnika.

Hamiltoncheater
Karting
Karting
Iskreno, mojih više u F1 nema, Mark Webber,Kimi Raikkonen ( iz Mclarenovog doba) te Nick Heidfeld a od ovih novih vozača volim Maxa ali ne mogu reć da sam neki veliki fan. Ostalo mi je to da ne volim Hamltona.
I ne,nisam klon od nekih banovanih korisnika ;) novi sam ovdje .
Što se Spa 2008 tiče, da Hami nije prošao onako Kimija ja vjerujem da bi ga Kimi držao iza sebe i ne bi došlo do sudara sa zidom ;) Al tada sam bio baš vruć i to mi je ostalo zauvijek ono... otad ne mogu podnijet Hamiltona hehe

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Har Kl je napisao/la: 26.02.2020., 09:14
zekohonda je napisao/la: 26.02.2020., 08:51 nema od mene dobrodošlice zbog glupog nicka i glupih par postova odma na prvu.
Pa da ga Hamilton nije onako "štrecnuo", on se ne bi ni "zblanuo" krug kasnije :zubo:

Što se tiče prvih postova, odmah sam pomislio da se radi o klonu od nekog banovanog korisnika.
Ne mogu dobro objasniti zašto mi je isto palo na pamet da je ovo jedan od banovanih sa novim nickom, pa ću prešutjeti obrazlaganje ili neko nesuvislo trkeljanje...... ( Isprika, ako je nekome potrebna isprika - ako se netko osjeća uvrijeđen. )

Dobrodošao Hamiltoncheater..... neobičan popis tvojih omiljenih vozača; Raikkonen, Webber, Heidfield,.... pa i Lance Stroll. Vrlo rijetka kombinacija F1 pilota.
Djeluješ kao F1 iskusnjara..... biti ćeš dobro društvo na f1puls.
Ne pratim NASCAR,..... ali sanjam o zasluženoj penziji ( za jedno 30 godina ), kada ću se totalno prepustiti auto racing svijetu. :rofl: :rofl:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Dobrodošao mučki provokatoru :pivo:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Dobrodošao! :thumbs:

Hamiltoncheater
Karting
Karting
pigmalion je napisao/la: 26.02.2020., 12:06
Har Kl je napisao/la: 26.02.2020., 09:14

Ne mogu dobro objasniti zašto mi je isto palo na pamet da je ovo jedan od banovanih sa novim nickom, pa ću prešutjeti obrazlaganje ili neko nesuvislo trkeljanje...... ( Isprika, ako je nekome potrebna isprika - ako se netko osjeća uvrijeđen. )

Dobrodošao Hamiltoncheater..... neobičan popis tvojih omiljenih vozača; Raikkonen, Webber, Heidfield,.... pa i Lance Stroll. Vrlo rijetka kombinacija F1 pilota.
Djeluješ kao F1 iskusnjara..... biti ćeš dobro društvo na f1puls.
Ne pratim NASCAR,..... ali sanjam o zasluženoj penziji ( za jedno 30 godina ), kada ću se totalno prepustiti auto racing svijetu. :rofl: :rofl:
Hvala :) dakle 2004. je sezona od kada pratim apsolutno sve,treninge većinu,kvale sve,utrke sve. Raikkonen mi je tada bio prva " simpatija" ,i naravno McLaren,a kako sam pratio utrke,gledao sam i ono što sam propustio 2000 pa do 2003 i tu sam spoznao kako je Heidfeld vrhunski vozač,i u godinama u BMW-u je bio vrlo dobar ,a Webber je tip kojeg jednostavno volim i još mi je dao autogram u Williams danima tako da,eto to kratki opis zašto su to moji omiljeni piloti. Lance Stroll? Zašto ? E zato jer ga većina podcjenjuje, on pripada u tu skupinu vozača koji meni štimaju,teško objašnjivo.
Volio sam ( i cijenio ) Fisichellu,Wurza, Kazukija Nakajimu... Nikad mi Vettel nije sjeo,čak ni Bottas . Nemojte mi zamjerit na ponekad glupom komentaru,ja sam samo fan,nisam plaćeni novinar ili netko tko živi od pisanja o F1.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Unatoč neslaganju s izjavama o Hamiltonu, poželjet ću dobrodošlicu :pivo:

Napokon netko tko ne hejta Lancea :mrgreen:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡