Testiranja 2020.
- josip123
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Kada pogledam druge bolide, Ferrari izgleda identično kao prošle godine, za razliku drugih bolida... malo su suzili zadnji kraj i to se da primjetiti. Ali ovako na prvu kada vidim bolid na stazi u prijenosu uživo i ne vidim baš neku razliku od prošlogodišnjeg.
A možda donesu neke veće promjene na drugom testu.
Mada je i Ferrari promjenio nos mrvicu za razliku od prošle godine, ali je zadržao isti koncept.
Ovogodišnji nos ima veće i duže proreze između one čune na dnu nosa, i tako imaju veći prostor oko cape-a...
Renault izgleda odlično u ovoj crnoj boji. I nos i cape im je po uzoru na Merc, i to sve skupa izgleda i agresivno.
A možda donesu neke veće promjene na drugom testu.
Mada je i Ferrari promjenio nos mrvicu za razliku od prošle godine, ali je zadržao isti koncept.
Ovogodišnji nos ima veće i duže proreze između one čune na dnu nosa, i tako imaju veći prostor oko cape-a...
Renault izgleda odlično u ovoj crnoj boji. I nos i cape im je po uzoru na Merc, i to sve skupa izgleda i agresivno.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Baš me zanima kako će Racing Point razvijat ovaj W10, mislim da im je u početku sezone vrh sredine poretka garantiran.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Meni Racing Point izgleda kao ofarbani W10 što ga više gledam. Mogao bi u početku seone skroz dobar biti. Svi bolidi izgledaju kao napredovali dosta jedino me Ferrari malo zbunjuje. Gledam ga i ne vidim da je po ičemu poseban i bolji. Nadam se da sam se gadno zajebao i da sam slijep.
"What a little star." May 26, 2012.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Renault je prekrasan....
Btw. Jel ovo W10 ofarban u boje Racing Pointa ili se i meni čini
[ link do slike ]
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Btw. Jel ovo W10 ofarban u boje Racing Pointa ili se i meni čini

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Napokon i Willi krenuo.
"What a little star." May 26, 2012.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Perez krenuo žestoko s rozim W10, već je 2 desetinke brži od prošlogodišnjeg najboljeg vremena RP na testiranjima...
Evo poredak najbržih krugova i najviše odvoženih krugova po ekipi i pogonskoj jedinici prošle godine:
https://www.gpfans.com/en/articles/4275 ... lap-count/
Evo poredak najbržih krugova i najviše odvoženih krugova po ekipi i pogonskoj jedinici prošle godine:
https://www.gpfans.com/en/articles/4275 ... lap-count/
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Two hours into the session, and we still haven't seen a red flag - to compare, last year it took just six minutes for the first red flag to appear after Raikkonen ended up in the gravel.
Vala su se spremili ove godine, bar na početku...
Vala su se spremili ove godine, bar na početku...
- josip123
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Po meni je jadno ovako identično kopiranje od strane RP.
Ako ne možeš napraviti sam svoj bolid i iznijeti neke svoje ideje, onda se i nemoj natjecati u formuli 1!!!

Ako ne možeš napraviti sam svoj bolid i iznijeti neke svoje ideje, onda se i nemoj natjecati u formuli 1!!!

Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- LH44
- Formula 1
Pa u ovoj eri od 2017 je definitivno najljepši, prvenstveno zbog nosa, a i ostatak bolida je prelijep, tačno ću vidjeti kasnije da fotošopiram da je bez halo zaštite, kako bi tek tad izgledao.....F12000 je napisao/la:@LH44
Meni je ovaj Renault najljepši bolid još od 2013.
Btw. počele su glasine iz Mercedesa da je njihov prošlogodišnji W10 nestao iz tvornice..... [ link do slike ]

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Mislim da su se oni bojali prefarbat ga i polijepiti sponzore, da ne bi šta zeznuli na W10-ci.LH44 je napisao/la: 19.02.2020., 11:53 Btw. počele su glasine iz Mercedesa da je njihov prošlogodišnji W10 nestao iz tvornice..... [ link do slike ]
Izmjenili su T-wing kako vidim, al' moguće da je i ovaj njihov oblik bio već na W10 na nekoj od utrka prošle sezone.
- LH44
- Formula 1