CRooY3 je napisao/la:ček, šta? prvo sam pomislio da je neka montaža, ali kad vidiš sve to unutar videa izgleda preprirodno za montažu
al ono, i dalje mislim da je montaža. mora biti
Brt, sad možeš da se snimis i specijalnim softverom namontiras bilo koju glavu. Fora je samo da od donora imas sto vise fotografija iz sto vise uglova kako bi softver na tvoju glavu i facijalne ekspresije nalepio nekog drugog. I to sve live, nista montaža
Ma perika najobičnija zalijepljena, ništa drugo ne može bit', sprdaju se, nekog iz Hollywooda platili da odradi posao, mada ne bi me čudilo da je foto-montaža, ionako aplikacije kao snapchat ili Instagram imaju te stvari gdje ti na licu može biti bilo šta u 3D
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Iako je Mercedes opet dominantan, na stazi mi u toj crnoj boji nikako ne ostavlja dojam kao u srebrenoj, nemam osjećaj strahopoštovanja kad ih sad vidim. Vjerojatno će se kroz par utrka to promjeniti, ali mi zasad nikako ne paše crna livreja uz Mercedes.
Vettel-Ferrari je napisao/la: 05.07.2020., 10:29
Iako je Mercedes opet dominantan, na stazi mi u toj crnoj boji nikako ne ostavlja dojam kao u srebrenoj, nemam osjećaj strahopoštovanja kad ih sad vidim. Vjerojatno će se kroz par utrka to promjeniti, ali mi zasad nikako ne paše crna livreja uz Mercedes.
Iceman je napisao/la: 05.07.2020., 10:39
Meni pak obrnuto. Izgledaju mi ko Darth Vader Formule1. Netko tko ce sve ostale prožvakati , ispljunuti i onda pojesti
Također
Bilo bi mi neprirodno da imaju manje od pola sekunde prednosti u crnoj boji
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Iceman je napisao/la: 05.07.2020., 10:39
Meni pak obrnuto. Izgledaju mi ko Darth Vader Formule1. Netko tko ce sve ostale prožvakati , ispljunuti i onda pojesti
Pa dobro, vadi ih to što su baš imali impresivan nastup
Ako je suditi po kvalifikacijama, crno se piše svim ostalim ekipama
U biti koliko god smatram da za bilo koga drugog nema srece dok god su ovakva pravila i budzet na sceni treba se istovremeno nakloniti Mercedesu za sve sto je napravio da bi uspio,sto u tvornici,na stazi ili zelenim stolom. Jednostavno su sila. Nisam bas siguran koliko ce ih 2022 poljuljati i jedini nacin da im se stane na kraj je da ih se na fini naci potjera iz F1 ili da im se uzmu kljucni ljudi koji znaju sve tajne.
Sutra mu je prilika na startu iskoristit slipstream i taktičku prednost medium guma.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ