Mercedes

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Nisam bas odusevljen na prvu. Nadam se da cu biti u australiji ili gdje vec bude prva utrka..

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Zadnji kraj su stvarno suzili bolesno...a imaju možda i najmanje sidepodse na gridu.

Ostatak je dosta standardan ovako na prvu. Bez bekih većih promjena na prednjem kraju, a sigurno će donijeti i nove bargeboardse i slično na testu 2.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Skoro pa nema sidepodova![ link do slike ]

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Engine mode 11!
Position 5!

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Usporedba sidepoda Mercedes vs. Ferrari vs. RedBull

slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Usporedba nosa Mercedes vs. RedBull vs. McLaren

slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Usporedba W10 vs W11.

Zanemarimo li redizajn sidepoda, nema puno razlika gledajući sa bočne strane.
slika https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1228245885936689152 https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1228252121654579200 Mercedes’ Technical Director James Allison speaks to Sky Sports about the new W11

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Znaci koliko god mi se cinio tanak nos McLarena , to je jos nista u usporedbi sa RB a pogotovo sa Mercedesom :D
slikaslika slika

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Sada svi imaju usisnike kakve je Ferrari predstavio još 2017 godine...
Naravno, mnogo manje

slika

Iako i Mercedesovi ovako izgledaju veliki

slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Har Kl je napisao/la: 14.02.2020., 12:56 Usporedba nosa Mercedes vs. RedBull vs. McLaren

slika

Mercedesov jest najuži, ali nije ovo baš najbolji omjer, jer je McLarenov model dosta bliže isječen. Pogledajte samo zadnji kraj bolida, šta je vidljivo kod Mercedesa, a šta kod McLarena.

gidra
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: SF
Kaje to sidepod ?
No gidra, no party.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Ovi sa strane vozaca usisnici cijeli taj dio!
Engine mode 11!
Position 5!

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Vettel-Ferrari je napisao/la: 14.02.2020., 16:22
Har Kl je napisao/la: 14.02.2020., 12:56 Usporedba nosa Mercedes vs. RedBull vs. McLaren

slika

Mercedesov jest najuži, ali nije ovo baš najbolji omjer, jer je McLarenov model dosta bliže isječen. Pogledajte samo zadnji kraj bolida, šta je vidljivo kod Mercedesa, a šta kod McLarena.
Ma sve je to otprilike isto, kad se pogleda gore na vrhu kod ovjesa, gdje se počinje sužavati. Samo što je kod McLarena ovo gdje se nos spaja sa krilom rašireno kao kod ovih timova sa širokim nosom.

A ove usporedbe sa prošlogodišnjim bolidom sa predstavljanja su bezveze. Kad se pogleda usporedba sa krajem prošle sezone, i ovaj skoro isti kao prošlogodišnji. Osim podignutih usisnika na sidepodima, kao kod ostalih. Ovo suženje sidepoda sa strane i nije ogromno u odnosu na kraj prošle sezone...

Ali dobro, ovo je tek Bottasov bolid. Logično je da njemu daju ušminkan prošlogodišnji. Tek trebamo vidjeti kako će izgledati Hamiltonov. :P

Michael Schumacher
Karting
Karting
S nama već: 8 god 4 mj
Ovo me sve podsjeca na onu pricu kad je sad sam vec zaboravio koji šef momcadi nakon predstavljanja bolida vidio usisne za zrak te iste sidepod-ove i rekao i prije pocetkja sezone spušili smo okrenimo se odmah sljedecoj godini.
slika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Gledajuci tu crvenu zvijezdu u spomen Laudi mi je nešto palo na pamet.
Ako se ne varam on je 10% vlasnik Mercedes f1 momčadi. Dali su njegove dionice, udio dobili nasljednici ili se to nekako drugacije riješava?
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Ciki-F1 je napisao/la: 15.02.2020., 12:22 Gledajuci tu crvenu zvijezdu u spomen Laudi mi je nešto palo na pamet.
Ako se ne varam on je 10% vlasnik Mercedes f1 momčadi. Dali su njegove dionice, udio dobili nasljednici ili se to nekako drugacije riješava?
Vraćaju se dionice Daimleru...

gidra
Formula 4
Formula 4
Navija za: SF
Michael Schumacher je napisao/la: 14.02.2020., 17:32 Ovo me sve podsjeca na onu pricu kad je sad sam vec zaboravio koji šef momcadi nakon predstavljanja bolida vidio usisne za zrak te iste sidepod-ove i rekao i prije pocetkja sezone spušili smo okrenimo se odmah sljedecoj godini.
Gledam baš riječnik i ne mogu pronaći tu riječ...
No gidra, no party.

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Michael Schumacher je napisao/la: 14.02.2020., 17:32 Ovo me sve podsjeca na onu pricu kad je sad sam vec zaboravio koji šef momcadi nakon predstavljanja bolida vidio usisne za zrak te iste sidepod-ove i rekao i prije pocetkja sezone spušili smo okrenimo se odmah sljedecoj godini.
Rekao Newey za Mercedes u Jeresu 2014.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 08.02.2020., 09:43 Glasine iz Mercedesa preuzeto sa f1technical:
-Car mechanical design for 2021 is well underway.

-Cooling system for 2020 will see a massive revamp, expected to be even smaller than last year's!! Not clear if it will be ready in time for Melbourne.

-Engine has seen the largest bump in power over a winter since the start of the hybrid era, unfortunately reliability has also been at an all time low for these engines. Early spec 2 is on the cards if the problems can't be solved in time.

-Several team leaders in Brixworth have recently left. Unclear what is going on.
Razvoj bolida za 2021 kasni. To me ne brine toliko, jer ne znamo šta je reper. Bolje je da smatraju da kasne nego da su ispred konkurencije.
I dalje imamo problema sa hlađenjem, iako sam mislio da je to riješeno.
1. Bold me jako raduje, pouzdanost mislim da se može riješiti.
2. Bold mi stvara veliki upitnik iznad glave.
Da samo podsjetim na ovaj trač, koji sam pročitao nedavno na f1technical. Neke stvari su mi logičnije nakon 1. testa.
1. tačka - još uvijek nepoznata.
2. tačka - mislim da je pogođena, mada mislim da će Mercedes još uvijek napredovati po ovom pitanju.
3. tačka - dobrim dijelom pogođena. Ova vremena i prednost Mercedesa koji pokazuje i Mercedes a i ostale ekipe koje voze na Mercedesovim motorima, meni ne znače da je tolika i prednost. Mislim da Mercedes testira pouzdanost agregata na duge staze sa jačim modovima. Ekipe su bile više fokusirane na duže stintove. Međutim pouzdanost izgleda nije na visokom nivou, iako je bolja od najavljene. Nadam se da će drugi test odvesti bez ikakvih trzanja.
4. tačka -- šta mislite gdje su šefovi odjela otišli? Mislim da će se svi pojaviti na platnom spisku Racing Pointa tamo negdje oko ljetne pauze. Ovo sam nekako i pretpostavljao, zato sam u prognozama prognozirao da će Perez biti best of the rest na kraju sezone. Vidjet ćemo ...

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Sa motorsport.com kažu da se i Mercedesov motor polomio kada su pričali da je električni kvar kod Botasa

https://www.motorsport.com/f1/news/merc ... t/4692244/

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Pitanje je upravlja li mercedes i straznjim gumama kada gura i povlaci volan. To bi tek bio vrh

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡