VN Brazila (Interlagos) 13. - 15. studenog

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Lady
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Pogledala sam BBC F1 forum, i interesantna je izjava Jordana kako se Ferrari praktički natječe samo s jednim bolidom, odnosno, Jordan je strašno kritičan prema Raikkonenu za cijelu godinu. Coulthard je također podržao Jordanovo mišljenje samo je bio malko blaži....

Evo mene zanima šta vi mislite s obzirom da na ovom forumu ima jako puno Ferrarijevih i Raikkonenovih navijača, kako vi vidite Raikkonena u usporedbi sa Vettelom ove godine? Voljela bi kad bi stvarno bili objektivni, a ne s onim pričama kako je imao samo pehove i zato je lošiji od Vettela.....
Ustvari, najbolje pitanje bi bilo: kakav je po vama Ferrari u Kimijevim rukama?

Možda bi bilo dobro ako krene rasprava, da se prebaci u neku drugu temu....
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
dovoljno je pogledat njegove bodove ove i prosle godine i odnos naspram momcadskog. takodjer sudare sve pogledat i to je i vise nego dovoljno za realnu ocjenu dati.

ocajan je zadnjih sezona i to je to. a ruku na srce nikada ni nije bio bog zna sto osim prvoklasni cooler i faca i flegma.

cinjenica je da kimi najveci dio fanova ima zbog svega sto je izvan bolida. da je ko ham izvan bolida ili ko sutil imao bi sacicu navijaca...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa kada pogledaš bodove Vettel je razbio Kimija.
Ali je realno to da je Kimi imao dosta pehova ove sezone naspram Vettela i tu je izgubio bodova.
Imao je i svojih grešaka možda svoje 3 greške, ali mislim da je izgubio najviše zbog pehova na bolidu.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Lady
GP3
GP3
Istina, kad se pogleda bodove to je strahovita razlika, ali znala sam da će se netko odmah okrenut na onu s pehovima i to gurnut kao nejveći razlog. Ipak, kad se pogleda utrke koje su obojica bili bez pehova ili usporedba do trenutka nekog peha, Vettel je vječito imao bolji pace od Kimija.
Kad bi se gledala forma Ferrarija prema Raikkonenu, izgledalo bi da je taj Ferrari osrednji bolid, a ustvari, ove godine je taj bolid u Vettelovim rukama vrhunski, samo ne još na Mercedesovom nivou.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Ja ću odgovoriti u temi Raikkonen
:mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

dakako
Formula 4
Formula 4
Navija za: Mercedes
Lady je napisao/la:Istina, kad se pogleda bodove to je strahovita razlika, ali znala sam da će se netko odmah okrenut na onu s pehovima i to gurnut kao nejveći razlog. Ipak, kad se pogleda utrke koje su obojica bili bez pehova ili usporedba do trenutka nekog peha, Vettel je vječito imao bolji pace od Kimija.
Kad bi se gledala forma Ferrarija prema Raikkonenu, izgledalo bi da je taj Ferrari osrednji bolid, a ustvari, ove godine je taj bolid u Vettelovim rukama vrhunski, samo ne još na Mercedesovom nivou.
Nemogu decidirano odgovoriti sta se Kimijevim voznjama dogadja,al se moze ocijeniti kao stvarno razocaravajuce.
Obzirom da sam u vrijeme dok je Mercedes bio u kombinaciji s McLarenom zustro navijao za svakog vozaca spomenutog tima tako sam navijao i za Kimija. Ali to nije bilo obicno navijanje,vec prirastanje srcu doticnog vozaca,toliko jako,da sam se ipak radovao kad je osvojio titulu nakon prelaska u Ferrari.Naglasit cu jos jednom Ferrari,jer bilo mi je bilo nezamislivo radovati se bilo kakvom uspjehu tog tima.Jer ako mi je itko do tada pojeo zivace u mom pracenju F1 cirkusa,onda je to taj Ferrari.Isto tako moram reci da sam se Kimijevoj tituli radovao dobrim dijelom i zbog toga jer sam bio ljut na ona dva magarca koja su tada vozila za McLarenMercedes,za koji sam sasvim razumljivo (disao)navijao.

Odmah bi napomenuo da Zelotove izjave o Kimiju koji nikad i nije bio nesto posebno doli izvan staze,meni ukazuju na ne poznavanje materije i ne mogu se s tom izjavom nikako sloziti. Jedino opravdanje za takve izjave mogu pronaci da je kolega Zelot toliko mlad,te nije stigao gledati kako Kimi uzima mjeru Schumacheru u njegovim najboljim danima. Jer moze se sa sigurnoscu reci da su tada pehovi koji nisu uzrokovani samim Kimijem krivac sto taj covjek nema koju titulu vise,a spomenuti Michael koju manje.

Spomenuti pehovi Kimija kao magijom prate cijelu karijeru,ali mislim da pronalazenje razloga Kimijevim losim rezultatima ovaj put ne mozemo pripisati (samo)pehovima,tj. losoj sreci.Po mom sudu to se posebno moze vidjeti u par zadnjih utrka gdje je evidentno bilo do njega,jer je precijenio mogucnosti sebe i bolida koji vozi. Sta se dogadja,ne znam,hoce li se vratiti dobrim voznjama,takodje neznam. Nadu odrzava to sto je ne tako davno davao dobre partije vozeci inferiorni Lotus.

Moglo bi se na ovo tvoje pitanje do ujutru,al eto ovo je u kratkim crtama.
Timski igrac

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
A po meni je Seb jednostavno bolji, a skupa kao tandem bi mogli biti najbolja postava na gridu. Kimi je imao super bliceva ove godine, ali i pehova. Spor nije ali samo kada hoće. Kada mu nije njegov dan ili ako mu staza ne leži najbolje - izgubi se u konkurenciji i ne iskace previse od njih mada je prvak. Na kraju krajeva, tu su po malo i godine.

S druge strane, Seb je potpuno drugaciji. Mladji, a iako sa cetiri naslova u dzepu - nezasitan i ima odlike koje ce mu svakako omoguciti jos poneki naslov. Ove godine je pokazao zasto zasluzuje svaki od svojih naslova i onima koji su bili skepticni, bilo ili ne namjerno. Jednostavno je savrseno kompletan vozac bilo za kvalifikacije, bilo za utrku, a i jako puno radi s teamom što nije odlika svih na gridu, ali svakako je onih najvecih.
"What a little star." May 26, 2012.

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
dakako je napisao/la:

Nadu odrzava to sto je ne tako davno davao dobre partije vozeci inferiorni Lotus.
Rekao bih da je mu je to bio labuđi pjev. Ove vožnje danas mi izgledaju kao skupljanje još malo love za penziju.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Minići :cheer:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lXbinfbQvCU[/youtube]

Borba Ham-Ros najjača :mrgreen:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
slika
:rofl: :rofl: :rofl:
Rola toalet papira na stoliću, najjači detalj.. :zubo:

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
@hatt
Samo sam čekao kad će neko napraviti ovakvu montažu za Alonsa. Baš sam prije 2 dana pričao sa prijateljima o ovakvoj (ili sličnoj) montaži. :mrgreen:
@vettel-ferrari
I naravno, na kraju imamo Alonsa kako odmara :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Luka
Karting
Karting
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Nico Rosberg
hahahhaa, jadan Alonso.. ali vidio sam da se i sam šali na taj račun. Sam si je kriv za sve, jbg :-|
Hvala ti hatt na onboardima :D
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

zelot
Formula 1
Formula 1
hattrick je napisao/la:slika
:rofl: :rofl: :rofl:
Rola toalet papira na stoliću, najjači detalj.. :zubo:

haha.. najjaca montaza i da.. papir i vopi ubijaju :D

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Vettel-Ferrari je napisao/la:Minići :cheer:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lXbinfbQvCU[/youtube]

Borba Ham-Ros najjača :mrgreen:
Prejaka situacija na drugu borbu Maldonada od navijača sa kokicama i onim zjenicama kako se šire :rofl: baš sam se ismijao :mrgreen:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡