Pozdrav društvo,
https://www.youtube.com/watch?v=IS9zwArumkk&t=5s
Ja sam nov član, a do nedavno mehaničar ekipe Scuderia Toro Rosso.
Na ovom kanalu možete pronaći aktuelne vesti, insajderske informacije, tehničke analize i pratiti sažetke trka. Ovo je prvi video koji snimam nakon dugo vremena, vec sledeci ce biti mnogo bolji, kako tehnicki tako i po formi. Na mom kanalu mozete naci razne tehnicke analize i objašnjenja kako funkcioniše DRS, Difuzor, Sekvencijalni F1 menjač, Vešanje...Ako imate pitanja možete me kontaktirati ovde, na Instagramu, Fejsu i Youtube kanalu F1 Master(Najlakse me je dobiti na ova 3 mesta, jer na forumima nisam baš aktivan).
Like and subscribe hvala
https://www.instagram.com/martinelo_/
F1 Master
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ja pamtim svakakve sitnice, stoga ću te pitati jednu stvar - jesi li ti možda onaj forumaš sa Sportklub foruma kojeg je naš kolega David (@Felipe) spominjao prije par godina?
U svakom slučaju, dobrodošao

U svakom slučaju, dobrodošao

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
zanimiljivo predstavljanje.
daj napiši molim te malo više o vremenu provedenom kao tr mehaničar...to me zanima.
daj napiši molim te malo više o vremenu provedenom kao tr mehaničar...to me zanima.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pozdrav @martinelo, dobrodošao!
Zanimljiv kanal, mislim da sam na tebe već jednom naišao oko zaposlenja u Rimac Automobilima. Jesi na kraju završio kod Rimca u firmi i koliko dugo si bio TR mehaničar?

Zanimljiv kanal, mislim da sam na tebe već jednom naišao oko zaposlenja u Rimac Automobilima. Jesi na kraju završio kod Rimca u firmi i koliko dugo si bio TR mehaničar?
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
javi se martinelo, nisi valjda samo došao promovirat svoj youtube kanal?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.