Kako to izgleda u praksi može se vidjeti u videu ispod
Pole position lap, Lewis Hamilton - Singapore 2018 (nisam mogao naći od ove godine)
Lik je genijalčinaSlavenowsky je napisao/la: 22.12.2019., 11:29 Ako nekog baš interesuje, neka pogleda ovo ima fore do iduće, a i naredne godine da iščita:
https://f1metrics.wordpress.com/2019/11 ... s-top-100/
Apsolutno tocno. Svatko ima misljenje tko mu je najjeveci ikad i nitko drugi mu nemoze dokazat da je u krivu koliko god se trudio.DaveGilmour je napisao/la: 23.12.2019., 22:13 koliko je besmisleno tvrditi da je neki vozač 100% najbolji vozač ikad.
Ja sam se zabezekno kad sam vidio da je Sutil ispred Diniza.Frantic je napisao/la: 22.12.2019., 19:32Lik je genijalčinaSlavenowsky je napisao/la: 22.12.2019., 11:29 Ako nekog baš interesuje, neka pogleda ovo ima fore do iduće, a i naredne godine da iščita:
https://f1metrics.wordpress.com/2019/11 ... s-top-100/![]()
Kad vidim ko je sve npr. ispred Piqueta, koji je 36.
Čuj Prost 20., Senna 21., a Hulk 17., Perez 14., Sainz jr. tu negdje![]()
![]()
Ajd, barem je sad MS prvi (to mi je jedna od rijetkih logičnih stvari u ovom poretku)....![]()
Zadnji put je to bio Clark.
Uglavnom, nisam čitao detaljno, samo pogledao poredak, po meni, zaobilaziti u širokom luku.....![]()
Zasto bi ukidali? Ako nista donosi dodatnu dimenziju utrkama i gledateljima.
Kako ću bez stalne doze Hamiltona i njegovih guma?Ferrari Maniac je napisao/la: 28.03.2020., 23:30 Meni se čini da je ta dodatna dimenzija u 90% vozači koji traže ekipe da se žale na neki potez u utrci ili kojekakva ostala plakanja... ali opet, samo moje mišljenje - zato pitam, možda propuštam nešto oko toga.
Palo mi je na pamet možda ono ako kažu da nešto ne štima s bolidom, a to ionako i sami možemo vidjeti s obzirom na performanse, a što je točno pokvareno saznamo nakon utrke ako tim objavi...
Meni na radio najjače kad je kišna trka pa pitaju vozače da opišu uslove, jedni kažu "It's undriveable" drugi kažu "fuckin' wet, can't see a thing" dok treći kažu "The track is fine, start the race", a dobra stvar je i kad su borbe na stazi, jer ipak ne bi bila borba Vettela i Alonsa u Britaniji 2014 to to, da nije radio tužakanja "If I go that way, he's just crashin' into my car" "Same thing again" "TRACK LIMITS???!!!"Multi 21 je napisao/la: 29.03.2020., 03:12Kako ću bez stalne doze Hamiltona i njegovih guma?Ferrari Maniac je napisao/la: 28.03.2020., 23:30 Meni se čini da je ta dodatna dimenzija u 90% vozači koji traže ekipe da se žale na neki potez u utrci ili kojekakva ostala plakanja... ali opet, samo moje mišljenje - zato pitam, možda propuštam nešto oko toga.
Palo mi je na pamet možda ono ako kažu da nešto ne štima s bolidom, a to ionako i sami možemo vidjeti s obzirom na performanse, a što je točno pokvareno saznamo nakon utrke ako tim objavi...
Neznam, ja volim cuti emocije vozaca, pa nekad i sva ta preseravanja. Volim slusati o strategijama i svemu sto se desava na relaciji vozac - box. Imam osjećaj kad bih sad gledao utrku bez radija da bi toliko manje bio upućen u sva dešavanja.