Ipak je srušio jedan rekord ove sezone
https://twitter.com/FansOfSebVettel/status/665949479338577920
Usporedbe radi :
Vettel 13/19* 68%
Raikkonen 12/17 70%
Schumacher 8/16 50%
Barichello 9/17 52%
*Bez Abu Dhabija koja se još mora odvozit
https://twitter.com/FansOfSebVettel/status/665950341041549312
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
I obranija je rekorde za najviše pole positiona u jednoj sezoni zahvaljujući buđenju Rosberga, i rekord za najviše pobjeda u jednoj sezoni najviše svojom zaslugom tako da je još slađe.
josip123 je napisao/la:Ajde Heat ne divinjaj....
Isto prva trojica izlaze pred fotografe poslije kvalifikacija, pa tvoj Hamilton se nije pojavio.
Nesto trazis da zamjeris Vettelu, a nemas mu na cemu. Nego si ljubomoran na njega pa tako reagiras.
na šta da budem ljubomoran ? možda na onu piruetu u Mexiku ? ili onu u Mađarskoj prošle sezone ? ili onu u Njemačkoj 2011 ?
Jao, Jao...Heat!
Ne budi toliko zajedljiv i priznaj kad je netko dobar, duhovit, bolji od drugog na stazi..itd....
Ja ne kužim čemu toliko negativnosti prema Vettelu? Ako ti se ne sviđa, samo ga ignoriraj.
Hehe nema veze sto bacas bombe Heat, zalosno je to sto tvoj Hamilton ne zna skinut kapurinu s glave kad se intonira himna, a da ne govorim na minut cutnje pokojnom!!!!!
Vettel s ovim pokazuje koliko ima respekta, a sta Hamilton pokazuje? Da je seljacina ocigledno!
Trazis neke sitne greskice kao piruete... To se svima moze desiti, pogotovo gdje je jak motor. Pa dolazi do velikog okretnog momenta i eto ti piruete.
I Hamilton je isto prosle godine na ovoj stazi napravio piruetu. I to u odlucujucem trenutku utrke. Tako da trazis neke glupe usporedbe, razloge....
Bolje ti je da sutis nekad.
Being second is to be the first of the ones who lose. Ayrton Senna
HeatBlast44 je napisao/la:na podij se izlazi bez kacige, ne znam šta se glupira sa tom kacigom...
Znaš li razlog zašto se na postolje ne smije izaći s kacigom?
zar niste vidjeli da je bježao od onog securitiya... nemam ja ništa protiv, ali glupira se bez veze...
Nisam te pitao ono šta smo ostali i ja vidjeli, već razlog zašto se na postolje ne smije ići s kacigom. Naravno, ne znaš odgovor, pa povlačiš politički potez.
Ali tvoje floskulanje i provokacije bez uporišta su odavno poznata, i već pomalo dosadna škola.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
btw.. već si dosadan sa tim plitkim trolanjem. Bez kreativnosti, argumenata i pameti. Neznam što Marko vidi u tebi, no da je netko drugi u pitanju već bi odavno letio sa sajta.
HB44 ima problem sto njegov pulen gazi svoja stajalista koja je davao u Vettelovoj eri. Njemu je problem i Rosberg no pripomogli su mu ove sezone sa malim "sabotazama" da osigura naslov. Mislim da je i previse napisano o najgorem promotoru f1. Koja je razlika izmedu Vettela i Hamiltona? Svaki intervju bilo iz ere Red Bulla i sad Ferraria vidi se da decko jednostavno zivi F1. Mozda sam ga krivo procitao al takav imam dojam o njemu.