Proljeće stoji iza barikade s podignutom rukom.....
O čemu razmišlja obrisano lice.....
Između dva osmijeha i nakanom tamnijom od noći....
Očemu razmišlja, dok zuri u tvoju ženu.....
U Tuzli malo do umjereno oblačno, cca 10° C, baš kao neki ranoproljetni dan....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Pošto je Marie preminula 9. ovog mjeseca, a uz grupu Roxette sam rastao, zaljubljivao se, patio...bio bi red da se pusti i nešto od njih.
Moja omiljena:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Vjerovatno je i Cliff negdje odozgo aplaudirao
Čovjek se zove Scott Pingel, član je San Francisko simfonijskog orkestra od 2004., a uletio je nekih sat i po prije koncerta "S&M 2" u prostorije Metallice sa idejom da oda posvetu Cliffu i odsvira ovaj instrumental.
Dodao je malo "svog", a ispalo je kao "ultimativni tribute" (Larsove riječi) na opšte oduševljenje publike, dok je Kirk skoro pa zaplakao.
Za napomenu, Cliff je napravio ovaj instrumental prije nekih 36-37 godina, kada nikom živom nije padalo na pamet da pravi instrumental samo sa basom (kasnije se priključi i bubanj), a pogotovo sa distorzijom, te još da ga stavi na album!
A i ovo mi je vrlo zanimljivo.
Samo za prave fanove Metallice.
Enter Sandman, ali u ....And Justice For All stilu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run