Borilački sportovi
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Da ga bar crni prebije. kak je najgore, lik ce na kraju dobit sansu protiv khabiba i jos ce ga pobjedit sto bi meni bila katastrofa. To su takvi likovi.. uz sve sto radi 8 kakav je na kraju ce se skrumpirat i pogodit taj jedan udarac i zavrsit ga.
Naravno, koliko god bih volio da ga khabib jos jednom pobjedi, isprebija i zavrsi tamo negdje u 4-5 rundi ipak ne bih volio da riskira. Ne zato jer je mcgregor bolji. Nije i to je valjda svima jasno, vec najvise zbog ipak moguceg poraza a onda bi se ovaj digo u nebesa a ne zasluzuje i nadobijao se on batina a i poraza ima..
Cerrone, diaz, masvidal.. oni da ga natamburaju i bok.. iako bi bilo ogromno zadovoljstvo gledat kako ga khabib melje 5 rundi na podu da mu faca ko hamburger (i to los) bude.. al opet s druge strane ogromno razocaranje ukoliko khabib izgubi bas od njega..
Kako god, ako khabin pobjedi sljedeci mec, vjerojatno ce ufc ubacit mcgregor khabib u sljedecoj godini..
Ipak, najljepse bi bilo da spusi odmah prvi mec pa i drugi i tako mu karijera propadne i zavrsi ko gubtinik....
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Naravno, koliko god bih volio da ga khabib jos jednom pobjedi, isprebija i zavrsi tamo negdje u 4-5 rundi ipak ne bih volio da riskira. Ne zato jer je mcgregor bolji. Nije i to je valjda svima jasno, vec najvise zbog ipak moguceg poraza a onda bi se ovaj digo u nebesa a ne zasluzuje i nadobijao se on batina a i poraza ima..
Cerrone, diaz, masvidal.. oni da ga natamburaju i bok.. iako bi bilo ogromno zadovoljstvo gledat kako ga khabib melje 5 rundi na podu da mu faca ko hamburger (i to los) bude.. al opet s druge strane ogromno razocaranje ukoliko khabib izgubi bas od njega..
Kako god, ako khabin pobjedi sljedeci mec, vjerojatno ce ufc ubacit mcgregor khabib u sljedecoj godini..
Ipak, najljepse bi bilo da spusi odmah prvi mec pa i drugi i tako mu karijera propadne i zavrsi ko gubtinik....
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Navodno bi Leon Edwards trebao zamijeniti Masvidala. Njih dvojica već imaju povijest.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Diaza*
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Diaz ipak nije otpao
https://fightsite.hr/ufc/nista-od-suspe ... e/9537113/
Inače, baš gledam taj program za idući vikend, i ostale borbe su vrlo zanimljive - Till-Gastelum (Tillov debi u srednjoj), Corey Anderson-Johnny Walker, Derrick Lewis-Blagoj Ivanov...
Askren je ponovno uspavan u oktogonu, ovaj put je ugušen od strane Demiana Maiaje. Čini se da njegovih 18-0 uoči UFC debija nije bilo toliko reprezentativno.
U boksu dobre vijesti za Hrvate - Alen Babić je slavio i u trećoj profi borbi, dok je Petar Milas poboljšao skor na 15-0
https://fightsite.hr/ufc/nista-od-suspe ... e/9537113/
Inače, baš gledam taj program za idući vikend, i ostale borbe su vrlo zanimljive - Till-Gastelum (Tillov debi u srednjoj), Corey Anderson-Johnny Walker, Derrick Lewis-Blagoj Ivanov...

Askren je ponovno uspavan u oktogonu, ovaj put je ugušen od strane Demiana Maiaje. Čini se da njegovih 18-0 uoči UFC debija nije bilo toliko reprezentativno.
U boksu dobre vijesti za Hrvate - Alen Babić je slavio i u trećoj profi borbi, dok je Petar Milas poboljšao skor na 15-0

- croatic f1
- F1puls suradnik
UFC 244, anyone?
S ponosom mogu reći da sam jučer uspješno odgledao i MotoGP i UFC u snimkama bez da sam si prije gledanja spojlao bilo što od rezultata
Zanimljiv event, bilo je tu svega i svačega, pala su čak dva neporažena borca u prvoj rundi...
Nisam ni znao da su Anderson i Walker na preliminarnom programu, tek kasnije sam vidio kako je Anderson ugasio jedan od najvećih hypeova u UFC-u: https://twitter.com/BroBible/status/1190809108733218818 Odmah nakon njega na red je došao i Gregor Gillespie - Kevinu Leeju samo ovo na nokautu
Snimke najbitnijih događanja s glavnog programa imate ovdje, uključujući taj brutalan nokaut:
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/m ... 81069.html
Uslijedile su tri borbe koje su otišle na odluku, Lewis je dobio Ivanova podijeljenom odlukom - po mom mišljenju, jako težak meč za suđenje, obojica su bili podjednaki (podjednako loši), za mene ništa kontroverzno što je dobio Lewis, moglo je bez problema otići i Ivanovu. Thompson-Luque je bila jasna odluka, mislim da je prva runda bila Luqueova, ali onda ga je Thompson izdominirao. Za mene je Tillova pobjeda najkontroverznija, daleko kontroverznija od Lewisove. Mislim da je Gastelum bio bolji, iako ni taj meč nije bio spektakularan.
Glavna borba je nažalost završila liječničkim prekidom nakon treće runde, šteta, bila je dotad prava makljaža uz dozu zajebancije kakvu i očekujemo u borbi za BMF pojas. Masvidal je zasluženi pobjednik, poprilično je izdominirao Natea, ali ostaje gorak okus zbog načina, iako Masvidal je taj koji je otvorio tu posjekotinu.

S ponosom mogu reći da sam jučer uspješno odgledao i MotoGP i UFC u snimkama bez da sam si prije gledanja spojlao bilo što od rezultata

Nisam ni znao da su Anderson i Walker na preliminarnom programu, tek kasnije sam vidio kako je Anderson ugasio jedan od najvećih hypeova u UFC-u: https://twitter.com/BroBible/status/1190809108733218818 Odmah nakon njega na red je došao i Gregor Gillespie - Kevinu Leeju samo ovo na nokautu

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/m ... 81069.html
Uslijedile su tri borbe koje su otišle na odluku, Lewis je dobio Ivanova podijeljenom odlukom - po mom mišljenju, jako težak meč za suđenje, obojica su bili podjednaki (podjednako loši), za mene ništa kontroverzno što je dobio Lewis, moglo je bez problema otići i Ivanovu. Thompson-Luque je bila jasna odluka, mislim da je prva runda bila Luqueova, ali onda ga je Thompson izdominirao. Za mene je Tillova pobjeda najkontroverznija, daleko kontroverznija od Lewisove. Mislim da je Gastelum bio bolji, iako ni taj meč nije bio spektakularan.
Glavna borba je nažalost završila liječničkim prekidom nakon treće runde, šteta, bila je dotad prava makljaža uz dozu zajebancije kakvu i očekujemo u borbi za BMF pojas. Masvidal je zasluženi pobjednik, poprilično je izdominirao Natea, ali ostaje gorak okus zbog načina, iako Masvidal je taj koji je otvorio tu posjekotinu.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Ma ja bi dao pobjedu Tillu, pogotovo kad je rekao da je frajer čak mislio odglumiti ozljedu koliko je bio nervozan. Gastellum je ušao u ring kao da je tamo samo da lovu pobere. Očajna predstava... Masvidal razbio Diaza, da je htio mogao je on i ranije završiti borbu. Točno se vidjelo da se zezao prve dvije runde. Andersonov nokaut je bio iznenađenje večeri. Uspješno se vratio i Lee, onaj nokaut je bio težak za gledati. Wonderboy lagano i dominantno do pobjede, a Lewis po meni nije bio bolji od Ivanova.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Konta li tko gledati Wilder vs Ortiz 2 večeras, tj. ujtru? Ja se nadam da će ako ustanem na sportsurge biti stream
Što se tiče UFC 244, gledao snimke tri borbe te nedjelje. Što se tiče Lewis vs Ivanov borbe, volio sam da Ivanov dobije i činilo mi se kroz borbu da bi nekako i mogao, ali kad sam vidio statistiku, bilo mi je jasno da će pobjeda otići Lewisu. Čovjek sve udarce koje je uputio brojali su se kao značajni, a njegov svaki udarac se itekako osjeti. U rušenjima je bilo 3:1 za Ivanova, ako se dobro sjećam. Tako da, iako ni jedan nisu ništa posebno pokazali, Lewis je bio učinkovitiji i bila bi veća nepravda da je Ivanov uzeo pobjedu.

Što se tiče UFC 244, gledao snimke tri borbe te nedjelje. Što se tiče Lewis vs Ivanov borbe, volio sam da Ivanov dobije i činilo mi se kroz borbu da bi nekako i mogao, ali kad sam vidio statistiku, bilo mi je jasno da će pobjeda otići Lewisu. Čovjek sve udarce koje je uputio brojali su se kao značajni, a njegov svaki udarac se itekako osjeti. U rušenjima je bilo 3:1 za Ivanova, ako se dobro sjećam. Tako da, iako ni jedan nisu ništa posebno pokazali, Lewis je bio učinkovitiji i bila bi veća nepravda da je Ivanov uzeo pobjedu.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Planiram ja, ako se uspijem probuditi 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Pogledao evo, jako dobra borba, ali se neočekivano prerano završi.
Ortiz bio dosta bolji, ali Wilderu je bio dovoljan jedan udarac da prođe kako treba do Ortizove glave i bio je kraj. Šteta, volio sam još da je potrajalo, jer je Ortizov boks milina za gledati
Volio bih Ortiza gledati protiv poraženog u revanšu Joshua vs Ruiz, mislim da to čovjek zaslužuje, ako se još želi boriti.
Ortiz bio dosta bolji, ali Wilderu je bio dovoljan jedan udarac da prođe kako treba do Ortizove glave i bio je kraj. Šteta, volio sam još da je potrajalo, jer je Ortizov boks milina za gledati

Volio bih Ortiza gledati protiv poraženog u revanšu Joshua vs Ruiz, mislim da to čovjek zaslužuje, ako se još želi boriti.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Kako je Fury rekao, Wilder je one trick pony koji posjeduje dobar trick.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Boks jako slabo pratim, gledam samo te neke veće mečeve (uglavnom ono što prenosi RTL
), tako da ne mogu baš pametovati o stilovima borbe pojedinaca, ali vidim da mnogi prigovaraju Wilderu da je tehnički nikakav, da ima samo tu bombu u ruci i sl. - iako mi se čini da je to užasno podcjenjivanje boksa čovjeka, odnosno prvaka, koji u 43 profesionalna meča nema nijedan poraz i ima 41 nokaut, ne vidim razlog zašto bi to bilo nešto negativno kad ostvaruje takve rezultate? Zar bi svi trebali biti nekakvi tehnički umjetnici? Meni je svakako draži pošteni nokauter nego nekakav tehnički savršen dosadnjaković koji dobiva na bodove...
https://twitter.com/viewvid09/status/1198480041618722817 https://twitter.com/BADAOLUWAFEMI/status/1198509160435998720 Mlađi Wilder je završio obrnuto od brata:

https://twitter.com/viewvid09/status/1198480041618722817 https://twitter.com/BADAOLUWAFEMI/status/1198509160435998720 Mlađi Wilder je završio obrnuto od brata:
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
@croatic f1 ja se slazem s tobom..
Na kraju, sta to govori o svima koji ga tako opisuju ako ga ne mogu dobit
Na kraju, sta to govori o svima koji ga tako opisuju ako ga ne mogu dobit

Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Meni je Wilder drag, od napoznatijeg trojca najdraži svakako i volio bih da ih obojicu u karijeri pobjedi. Ali Ortiza mi je baš bilo ugodno za gledati, jer je tehnički čovjek stvarno na razini i šteta što je zamakao već u četrdesete, jer mu je prime zasigurno prošao, a kasno je i ušao u profi boks (prije deset godina tek).
Očekivao sam da će Wilder naći način kako da ga nakautira, ali mi ne bi bilo žao ni da ga je Ortiz pobijedio, definitivno mnogo manje već da izgubi od Fury-a. Nokaut u 7. rundi je baš došao neočekivano i to je nešto posebno što Wilder posjeduje, u svakom trenutku može izvući udarac koji će te u najmanju ruku poslati na duže odbrojavanje , što je Fury već dvaput iskusio
A kakav je borac Wilder, pokazuje njegova statistika i činjenica da ima ubjedljivo najveći postotak nokauta u povijesti boksa (za vrijeme današnje borbe je postotak bio na 95%, a sad je i veći), sljedeći je Rocky Marciano sa oko 10% manjim postotkom
Očekivao sam da će Wilder naći način kako da ga nakautira, ali mi ne bi bilo žao ni da ga je Ortiz pobijedio, definitivno mnogo manje već da izgubi od Fury-a. Nokaut u 7. rundi je baš došao neočekivano i to je nešto posebno što Wilder posjeduje, u svakom trenutku može izvući udarac koji će te u najmanju ruku poslati na duže odbrojavanje , što je Fury već dvaput iskusio

A kakav je borac Wilder, pokazuje njegova statistika i činjenica da ima ubjedljivo najveći postotak nokauta u povijesti boksa (za vrijeme današnje borbe je postotak bio na 95%, a sad je i veći), sljedeći je Rocky Marciano sa oko 10% manjim postotkom

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Nemam ni ja ništa protiv takvih boraca. Mike Tyson mi je najbolji ikad. Iako je nekima to Ali, vjerovatno zbog te ljepote u borbi... Ali ne smatram da Wilder ima neki top u ruci. Ni blizu Tysonu na primjer. Jednostavno se borio sa slabim borcima. Fury je najjači borac s kojim se borio. I ako ga je uspio dva puta oboriti, čovjek se digao bez problema. I da nije imao domaćinsko suđenje, trebao je izgubiti taj meč. Samo treba da se zakači protiv nekoga sa boljom tehnikom i sa jačom bradom, i neće biti ništa od tog njegovog topa. Na primjer da je Vitali još uvijek aktivan, čovjek kojega niko nije oborio... A borio se bez garda, za razliku od mlađeg brata koji uvijek udara sa distance, sa odličnim gardom.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Čeka nas solidna borilačka večer
Za početak boks: Hrgović-Molina, Whyte-Wach, Povetkin-Hunter i borba večeri Ruiz-Joshua 2 (sve uživo na RTL-u)
https://www.rtl.hr/tv/tv-novosti/361087 ... -na-rtl-u/
Nešto kasnije imamo i UFC Fight Night u Washingtonu, gdje će također u glavnoj borbi biti teškaši, Alistair Overeem protiv Jairzinha
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/m ... 85527.html

Za početak boks: Hrgović-Molina, Whyte-Wach, Povetkin-Hunter i borba večeri Ruiz-Joshua 2 (sve uživo na RTL-u)
https://www.rtl.hr/tv/tv-novosti/361087 ... -na-rtl-u/
Nešto kasnije imamo i UFC Fight Night u Washingtonu, gdje će također u glavnoj borbi biti teškaši, Alistair Overeem protiv Jairzinha
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/m ... 85527.html
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Kakav je ovaj Molina komedijaš.
Čestitke Hrgoviću ali ima on još puno posla ako misli ugroziti sami vrh boksa. Još ga je dobio sa udarcem u potiljak.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Nigdje ne pise da se u potiljak nesmije apsolutno nikad udariti. Ako se lik cijeli mec saginje i ne postoji drugo mjesto gdje ga mozes udarit , neces cekat pola minute svaki put da se ovaj ustane.
A i sudac je pola metra od njih bio , da je nesto bilo neregularno valjda bi ga barem jednom opomenuo. Ali se Molina stalno saginjao i kao neki orangutan cesao iza glave cijeli mec
A i sudac je pola metra od njih bio , da je nesto bilo neregularno valjda bi ga barem jednom opomenuo. Ali se Molina stalno saginjao i kao neki orangutan cesao iza glave cijeli mec