Valtteri Bottas

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Hahahah , nije psovao na kraju utrke. Ali ovo je takoder bilo jako , zna se poruka :D
slikaslika slika

josip123
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Bottas i Emilia se razvode! :gandalf: Sada je objavio na svom instagram profilu...
Odmah su mi prosli kroz glavu njegovi rezultati.
I kada je upitan od strane novinara kako misli pobjedit Lewisa dogodine, on je odgovorio da ima nesto u planu i da zna kako ce, ali da nece to reci.

Steta. Bas su mi izgledali kao neki normalan par.

Mozda mu ovo ipak donese dobro kao Lewisu prekid sa Nicole... :klopa: :mrgreen:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Sad kad lik postane GOAT, sjebe Hamiltona i potjera ga u mirovinu krajem 2020 :chill: :mrgreen:

Svi očekivali Max vs Leclerc vs Sainz, a ono Bottas počne dominirati sportom :trep:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Teško je upariti karijeru F1 i brak.
Žao mi je Bottas, nadam se da ćeš prebroditi ovo i da ćeš se vratiti slijedeće sezone još jači :thumbs:

zoka
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Kimi Raikkonen
Nije tesko upariti karijeru i porodicu.
Npr kako Fetel, Kimi nemaju problema sa tim?

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
zoka je napisao/la:Nije tesko upariti karijeru i porodicu.
Hajde Kimi manje više, tek zadnjih par sezona, ali svejedno nije pucao na visoko, ali Seb je stvarno primjer usklađivanja porodice i karijere i stvarno kapa do podaslikaslika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Znači Bottas kopira Charlesovu taktiku :prcnjau:

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
:mrgreen:

slikaslika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
zoka je napisao/la: 28.11.2019., 17:09 Nije tesko upariti karijeru i porodicu.
A ko kaže da nemaju problema sa tim? Samo oni i njihove porodice znaju šta se dešava "iza zavjese".

Kimi se vjenčao prvi put 2004. Njegova karijera od 2005. je u konstantom padu. Sem toga da nije imao problema, valjda bi brak potrajao? To što njega boli dupe i zadovoljan je i kad vozi u Alfi ne znači da je on svoj talent iskoristio na pravi način.

Vettel je dobio prvo dijete 2014. 2015. mu je najbolja godina u Ferrariju. Prenio je dio forme u 2016. ali već su tada počeli problemi koji se sve više i više pokazuju na utrkama. Teško je znati da li postoji veza između njegove djece i njegovog pada forme, ali pretpostavljam da on nema toliko vremena posvećivati se radu na bolidu i sa svojim timom, kao što je to imao dok je bio u Red Bull-u.
21 utrka znači da u godini dana si 84 dana odsutan od kuće. sa testiranjima mislim da bude i 100 dana. Govorimo o odsutnosti 24 sata. To je skoro trećina godine ...
Gdje je rad na unapređenju bolida, treninzi, simulatori ... Neko mora ispaštati ... ili rezultati ili porodica ...

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
E sve je to relativno.... stvarati potomstvo i pritom voziti za Ferrari koji je sve samo ne lagodna sredina ne moze svatko. Sto u F1 znaci karijera ide nizbrdo? Stvarati djecu, voziti za Ferrari, zarađivati brdo love? Karijera u konstantnom padu? Mozemo pricati o formi i propustenim prilikama, ali i Vettelu i Kimiju karijera je bila i dalje je poprilicno uspjesna.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ma jeste ona uspješna. 1x WDC ne može biti svako, a kamoli 4x.
Međutim, ja sam Kimija pratio i prije nego što je potpisao za Ferrari. On je bio bljesak u F1. Međutim nije zabljesnuo na pravi način.
Vettel također ... 4x WDC je dostignuće koje su postigli samo 5 vozača u istoriji F1. Ne može se govoriti da je njegova karijera neuspješna. Eventualno se može govoriti da se moglo ostvariti više ...
Međutim ono što ja poentiram je, da je veliko pitanje da li bi on bio 4x WDC da je bio roditelj troje djece 2010.

Šta znači nizbrdo ... suprotno do uzbrdo :prcnjau:
Konstantom padu ... Pa tako ispadne ... Pogledaš vožnje Kimija u McLarenu, Ferrariju prije pauze, zatim vožnje nakon pauze ... bio je klasični drugi vozač Alonsu i Vettelu.
Vettel opet vožnje u RB i Ferrariju nebo i zemlja...

Ne znam da li ti imaš djece, ali meni su se prioriteti jako promijenili kad sam postao prvi put otac. Vjerovatno i njima postoji želja za nekim drugim stvarima, a vremena imaš koliko imaš. Onda slijedi komenzacija ...

Na kraju važno, ne smatram da je to glavni uzrok problema, već jedan dio. Dosta vozača su bili samci cijelu svoju karijeru pa nisu napravili nešto vrijedno spomena.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Žao mi je Bottija, ali veza je bila u krizi već godinu-dvije.
slika

zoka
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Kimi Raikkonen
F12000 je napisao/la: 29.11.2019., 21:22 Žao mi je Bottija, ali veza je bila u krizi već godinu-dvije.
Ozb?
Šteta, meni su Emilija i on bili baš nekako par, dosta slični. Al ajd vidjecemo sl godine kako će ispasti

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Kada postaneš otac sve se mijenja. Samo od sebe.

Ja sam još uvijek relativno mlad otac ali puno toga je drugačije. Postaneš si "manje bitan" u jednu ruku, a u drugu se više paziš. U prometu si odgovorniji jer te doma netko čeka pa voziš sporije. Hobi koji traži izdašna sredstva sam sveo na minimum i ne bacam više zadnju kunu u to već nekako štediš pa se radi kad se može. Paziš više na slobodno vrijeme koje imaš, radiš balans između zarade i vremena koje provodiš doma no uz to mjesečni prihodi su važniji nego prije u smislu da se pametnije rasporede. Nije lak zadatak ni to.

Dijete traži dio svega od tebe, dio tebe to dijete i je i svaki roditelj se odirče mnogo toga da bi dijete imalo sve što treba. U ostalom, odrekao bih se i sebe za svoju djecu.

Mjenja to čovjeka. Motivi su drugačiji, odgovornost je veća. Pa i onda kad misliš da si spreman imati djecu, nikada nisi spreman. Trudiš se, stavljaš ih na prvo mjesto bez da o tome razmišljaš i nekako to samo od sebe dođe na svoje. Ispizdiš jer po noći ne spavaš, a umoran se djetetu veseliš.

Uglavnom, mogu razumjeti zašto je vozaču sa obitelji teže nego samcu. Nije teže koliko je zapravo drugačije. Na kraju, kad se podvuče crta, očinstvo je najbolja karijera na svijetu. Pogotovo kad uz to imaš ženu koja ti je podrška u svemu i radiš nešto što ti leži.

A na kraju, čemu cijeli svijet pod nogama ako hodaš njime sam.

Također smatram da u tome leži samo dio probelma koje ima Seb. A možda je baš taj dio dovoljan da ne bude na samom vrhu i radi tu malu prevagu prema lošijim rezultatima.
"What a little star." May 26, 2012.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
MSC je napisao/la: 30.11.2019., 00:04 Kada postaneš otac sve se mijenja. Samo od sebe.

Ja sam još uvijek relativno mlad otac ali puno toga je drugačije. Postaneš si "manje bitan" u jednu ruku, a u drugu se više paziš. U prometu si odgovorniji jer te doma netko čeka pa voziš sporije. Hobi koji traži izdašna sredstva sam sveo na minimum i ne bacam više zadnju kunu u to već nekako štediš pa se radi kad se može. Paziš više na slobodno vrijeme koje imaš, radiš balans između zarade i vremena koje provodiš doma no uz to mjesečni prihodi su važniji nego prije u smislu da se pametnije rasporede. Nije lak zadatak ni to.

Dijete traži dio svega od tebe, dio tebe to dijete i je i svaki roditelj se odirče mnogo toga da bi dijete imalo sve što treba. U ostalom, odrekao bih se i sebe za svoju djecu.

Mjenja to čovjeka. Motivi su drugačiji, odgovornost je veća. Pa i onda kad misliš da si spreman imati djecu, nikada nisi spreman. Trudiš se, stavljaš ih na prvo mjesto bez da o tome razmišljaš i nekako to samo od sebe dođe na svoje. Ispizdiš jer po noći ne spavaš, a umoran se djetetu veseliš.

Uglavnom, mogu razumjeti zašto je vozaču sa obitelji teže nego samcu. Nije teže koliko je zapravo drugačije. Na kraju, kad se podvuče crta, očinstvo je najbolja karijera na svijetu. Pogotovo kad uz to imaš ženu koja ti je podrška u svemu i radiš nešto što ti leži.

Također smatram da u tome leži samo dio probelma koje ima Seb. A možda je baš taj dio dovoljan da ne bude na samom vrhu i radi tu malu prevagu prema lošijim rezultatima.
Možda smo otišli malo u Off, ali divan komentar. :klanjam:
Stvarno. :pivo:
Mislim generalno, nevezano za Vettela.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
MSC je napisao/la: 30.11.2019., 00:04 Kada postaneš otac sve se mijenja. Samo od sebe.

Nemam one donator privilegije za davanje nagrada, ali ovo je stvarno jedan od najboljih objava koje sam ovdje vidio :thumbs:
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Samo sam htio reći da dijete mijenja sve i da razumijem donekle i vozače koji imaju djecu. Nije to isto jer život sam po sebi nije isti.
"What a little star." May 26, 2012.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
zekohonda je napisao/la: 26.01.2019., 19:37 bottas odvozio svoj prvi rally u wrc mašini protiv uglavnom r5 konkurencije.
https://www.motorsport.com/f1/news/bott ... d/4329090/

potpuni rezlultati:
http://www.rallylive.net/results/en/nat ... ll/10.html
novi rally i prva pobjeda! čestitam!
https://www.motorsport.com/f1/news/bott ... y/4608168/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Procurio Bottasov tajni plan za novu sezonu:

slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god