Konkurentski portali i ostali mediji

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Pastor je napisao/la: 12.11.2019., 07:48 Meni još nije jasno kako se i dalje Alonsu računa ona pobjeda u Singapuru 2008. godine... :shock:
Mislim da postoji određena točka, tj. datum nakon kojeg se rezultati sezone više ne mogu mijenjati, ajmo reći da se zauvijek zaključaju takvi kakvi jesu - ovo lupam iz glave, ne stignem provjeriti sad, ali pretpostavljam da je to razlog.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
A pogle ovih kretena :rofl: Vettelovu izjavu da je osjetio miris marihuane u Teksasu u 10. zavoju fino naslovili: "Vettel pod utjecajem marihuane vozio kvalifikacije?" :rofl:
http://sportklub.hr/Automoto/Formula-1/ ... acije.html

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Zanimljivo:

https://telesport.telegram.hr/na-prvu/a ... a-do-2030/

Bitno je planiranje ( zarada novca ). Planiralo se za 2021.-u. Pa i za 2025.-u. Pa sada i do 2030.
Lijepo je da se planira, ali..... koliko se puta planiralo F1 vratiti vozačima, konstruktorima, navijačima...... i ništa od toga......

Citiram našeg F1 čovjeka, Antonia Lonačerevića:

Nažalost, naš omiljeni sport ide u nekom čudnom smjeru. U tehnološkom i razvojnom aspektu, F1 je dosegnula vrhunac, ali je izgubila komad duše. Možete li zamisliti jednog Sennu, Prosta, Mansella, Schumachera, Alonsa, pa i Hamiltona da svjesno idu biti druga karika u momčadi? Nikad, pa ni tada. Sljedeći put kad budemo kritizirali Hamiltona ili Alonsa zbog prevelikog ega, sjetimo se samo gdje su završili oni koji nisu imali ego. Kad budemo kritizirali Sennu ili Schumachera zbog prgavosti, sjetimo se gdje su završili oni koji su podmetali leđa. I tu se valjda krije neka tajna veza koja prvake dijeli od neprvaka, pobjednike od gubitnika.

:vozi:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
pigmalion je napisao/la: 08.11.2019., 07:35 Još jedan jednostavan i solidan uradak, koji nas podsjeća na F1 prošlost velikog Alaina Prosta:

https://www.gp1.hr/2019/11/prost-grand- ... j-momcadi/

Uvijek je lijepo podsjetiti se...... lukavog i genijalnog Francuza.
Popravlja se gp1.

Eh Prost racing vraca pokoju uspomenu, ostali su mi u sjecanju kao Prost Pezo, ali bilo je tu jos dobavljaca motora, pa i Ferari preobucen u Acer :mrgreen:

Livereja me vraca u vremena kad sam igrao Gran Turisimo na plejki i skupljao pare od trka da kupim Mecku. I kad sam je napokon kupio ona spora ko kauč :rofl:
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
slikaslikaslika[ link do slike ]

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
zbog ovakvih stvari vetmi treba dignut spomenik, jer bi da može ta ista ekipa došla na puls i ovako komentirala.
mislim, ne kažem da nisu bili ovdje ali brzo bi ili letili odavde ili se prilagodili kulturnoj razini komuniciranja.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
zekohonda je napisao/la: 04.12.2019., 18:35 zbog ovakvih stvari vetmi treba dignut spomenik, jer bi da može ta ista ekipa došla na puls i ovako komentirala.
Poprsje u bronci, molim :mrgreen:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
zekohonda je napisao/la: 04.12.2019., 18:35 zbog ovakvih stvari vetmi treba dignut spomenik, jer bi da može ta ista ekipa došla na puls i ovako komentirala.
mislim, ne kažem da nisu bili ovdje ali brzo bi ili letili odavde ili se prilagodili kulturnoj razini komuniciranja.
Primitivizam.. Pogotovo ovaj iza tipkovnice..

Vetma ulozio veto na takvo nesto a ti protiv veta :zubo:
Fino Alla Fine

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 04.12.2019., 19:13
Primitivizam.. Pogotovo ovaj iza tipkovnice..

Vetma ulozio veto na takvo nesto a ti protiv veta :zubo:
vetma je vlasnik portala. ferrari nije vlasnik f1. ;)
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

pigmalion
Formula 1
Formula 1

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ovo od Rubensa za Michaela necu komentirat jel bi me razapeli ovdje :D.
A ovo sta Ricci kaze je 100% u pravu. Isto tako bih razmisljao nakon incidenta. Sami su si krivi
slikaslika slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 11.12.2019., 15:46 Ovo od Rubensa za Michaela necu komentirat jel bi me razapeli ovdje :D.
.........
Jasno k'o dan....... :rofl:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Svi nešto sviraju qrtzu 15-20 godina poslije (Jos, Rubens, Eddie, još malo pa će i Massa, nakon njega i Rosberg....).... :chill:
Najjači mi je lik u komentarima na članak koji kaže da je "Schumacher igrao pošteno, teško da bi osvojio ijedan WDC..."
Opet idu 49ersi
slika

A dokle to ide govori i činjenica da je Dicktum nešto srao kontra Micka u sezoni kada mu je ovaj uzeo titulu.
Šta će biti kada (ako) momak uđe u F1?
Ako bude loš, neki će svršavati od sreće, ako bude dobar (odličan) onda će biti varalica, ovakav, onakav,....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Po meni je pozitivno da se Liberty "miješa" u ovakve stvari jer oni znaju da je komercijalno gledajući korisno imena poput Alonsa vratiti natrag. Isto kao što se nadam da će Liberty uskočiti kad Lewis bude razmišljao o prelasku u Ferrari, pa da i to malo poguraju.

Druga je stvar kako pametno to rade... Čuj, Red Bull Honda :mrgreen: Možda da ipak probaju s Renaultom.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
umiješali su se bili i 2017. da honda ostane u f1, tj. da bude dobavljač tr-u nakon mclarenovog odjeba.

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
Zanimljivo kako Helmut kaže da Alonso ne može doći zbog Honde, a u isto vrijeme Alonso pregovara s Andrettijem (powered by Honda) za mjesto na Indy 500. Al se ne bi čudio da je bilo kontakta između LM i RB.
Helmut puno toga izgovori...
You should never underestimate the predictability of stupidity

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Lux14 je napisao/la: 12.12.2019., 15:02 Zanimljivo kako Helmut kaže da Alonso ne može doći zbog Honde, a u isto vrijeme Alonso pregovara s Andrettijem (powered by Honda) za mjesto na Indy 500. Al se ne bi čudio da je bilo kontakta između LM i RB.
Pa nije Andretti taj koji otežava pregovore :mrgreen:

Meni je isto ok ovo "miješanje" Libertyja u vozačko tržište, svima je u interesu imati najbolje vozače u najboljim momčadima. Alonso ne samo da pripada najboljima, već je i čovjek s ogromnom bazom navijača koji privlači pažnju svih tabora. Činjenica da njega već godinama nema u vrhu Formule 1 je golemi gubitak za sport - znam da možda zvučim kao fanboy jer pričam baš o Alonsu, ali on je najbolji primjer.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 12.12.2019., 19:16
Lux14 je napisao/la: 12.12.2019., 15:02 Zanimljivo kako Helmut kaže da Alonso ne može doći zbog Honde, a u isto vrijeme Alonso pregovara s Andrettijem (powered by Honda) za mjesto na Indy 500. Al se ne bi čudio da je bilo kontakta između LM i RB.
Pa nije Andretti taj koji otežava pregovore :mrgreen:

Meni je isto ok ovo "miješanje" Libertyja u vozačko tržište, svima je u interesu imati najbolje vozače u najboljim momčadima. Alonso ne samo da pripada najboljima, već je i čovjek s ogromnom bazom navijača koji privlači pažnju svih tabora. Činjenica da njega već godinama nema u vrhu Formule 1 je golemi gubitak za sport - znam da možda zvučim kao fanboy jer pričam baš o Alonsu, ali on je najbolji primjer.
Ako bi se ovo nekako preformuliralo i odnosilo za 2020. - u, onda ide novo miješanje karata u Red Bullu i Alpha Tauri?
Događalo se to već....npr. Jarno Trulli je bio "napravio mjesta" za Vitaly Petrova ( Caterham 2011. ili 2012. ? ).

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Meni je to malo pobezveze.
Možda nije najsretnije poređenje, ali to mi zvuči kao kad bi FIFA ili UEFA (dobro, te organizacije nisu "ekvivalent" Libertyu, već FIA-i) tražile da se, npr. Manchester United (jer su zadnjih par sezona loši, a ove na momente i očajni) i Milan (koji je očajan duži period) pojačaju sa par jakih igrača (Milanu bi trebalo i više) kako bi bili bolji i priključili se borbi za LP ove godine i kako bi naredne godine u toj LP dogurali barem do 1/4 finala, jer eto,...., to su ipak Manchester United i Milan....
Ponavljam, znam da nije najsretnije poređenje, ali tako mi nekako ovo izgleda, jbga....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡