Muzika za dijeljenje

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ekipa, ne znam di smjestiti pa cu otvoriti temu. Mozda bude imala smisla i koristila nam ukoliko bude dobrovoljaca.

Naime, u potrazi sam za muzikom. Mp3 i slicni formati. Ono sto sam imao mi je nestalo kad mi se komp sjebo i ostao sam bez svoje kolekcije, nesto malo ie prezivjelo sto cu kasnije sherat.

Posto u zapadnom svijetu nije moguce skidat na crnjaka, jedino sto nam preostaje je neki claud, google disk i slicne platforme gdje bi dobrovoljci sto na necij zahtjev sto dobrovoljno, uploadali muziku i podjelili link ovdje. Naravno, moze tu bit i drugih materijala kao videi, filmovi, slike, tekstovi...

Pa eto, ako netko vec ima tako spremljenu glazbu ja bih zamolio link da skinem sebi muzike kao i drugi ako zele.

Slusam manje vise sve pa sto god netko digne pasali bi mi. Ok, bas tamburaski sastav fijaker nije nuzan ali od severine, preko majki, let 3, sav moguci rap, rock, novi val... Sto god.

Od strane ajmo rec ono kvalitetno, abba, queen, metalica, beatlesi i tako, kvaliteta neka.. moze i adele, amy winehouse itd...

Moze i od narodnjaka sve do 2000ih recimo.. zabavno narodna tioa stare od sinana, halida itd.. novi turnofolk mi je bezveze.

Uglavnom, ako ima neki dobrovoljac neka slobidno nestu ponudi, uploada..

Mozemo i nudit/trazit u tekstualnom smislu pa neka ljudi odaberu.. tipa neko stavi screenshoot svojih kolekcija pa se drugi javljaju ili pak direktno traze npr. bohamian rapsody pa onaj tko ima ponudi...

Jbg, mi koji smo vani nemamo bas izvira za doci do zeljenje glazbe osim ovakvim putem a vjerujem da bi i opcenito svima to dobro doslo. Barem se nadam. Par gb od svih nas se brzi moze skupiti i svatko bi nasao nesto za sebe..

Ja cu sutra vjerojatno ponuditi nesto od svoje glazbe iako je to trenutno jako malo, mozda 15ak albuma...

Sto kazete?

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Vjerujem da netko ima nekakvu kolekciju pa da ce biti dobre duse da podjeli.
Ja nazalost vec dugo vremena ne "skupljam" glazbu , inace bih naravno udjelio :D.

Mala zamjerka, kod spominjanja strane glazbe , kazes "ono kvalitetno". Nekome je kvatitean dobar "house" ili dobar "jazz".Ali dobro ,da ne dramim bzvz haha.

Nadam se da netko ima nekakvu kolekciju :D
slikaslika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Pink Floyd, Metallica, RHCP, Slipknot, Hendrix, Misfits, Deftones, Korn, In Flames, Queen, Hammerfall, Nirvana, 2pac...ma svašta, budem stavio screenshot kad dođem doma jer sve mi je na laptopu.

Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk

slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Ima se muzike.. Od ejsi disi i takvih do disturbeda i takvih.. Rap, pop.. Ima svega.. Budem malo poslozio tokom sljedeceg tjedna pa podjelim..
Fino Alla Fine

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Nema wareza na forumu, zaključano.
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡