VN SAD-a (COTA), 1.-3. studenog 2019.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Je li FIA promatra Ferrari ovaj vikend? Vidim da mnogi nešto spominju, a ja nisam ništa vidio.
Ako da, onda je poprilično jasno što se dogodilo.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Dosadna utrka manje vise... Ne znam kako su ameri dozvolili da staza bude u ovakvom stanju...
Hamilton, a sto reci, najbolji vozac na gridu, Bottas svakako 2.0 verzija ovu utrku, Albon se trudio, svaka čast.
Za Ferrari steta sto oba vozaca nisu bila do kraja u utrci pa da vidimo jeli taj motor stvarno stisan jer je Lec vozio na staroj specki.
Hamilton, a sto reci, najbolji vozac na gridu, Bottas svakako 2.0 verzija ovu utrku, Albon se trudio, svaka čast.
Za Ferrari steta sto oba vozaca nisu bila do kraja u utrci pa da vidimo jeli taj motor stvarno stisan jer je Lec vozio na staroj specki.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Sta je jasno?Multi 21 je napisao/la: 03.11.2019., 22:22 Je li FIA promatra Ferrari ovaj vikend? Vidim da mnogi nešto spominju, a ja nisam ništa vidio.
Leclerc na starom specu a Vettel se raspo...
Fino Alla Fine
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
U kvalama smo izgubili par desetinki, u utrci smo sekundu sporiji.
Meni je sumnjivo
Ako nisu ništa motrili, onda stvarno ne znam.
Meni je sumnjivo

Ako nisu ništa motrili, onda stvarno ne znam.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Max se osvrnuo na ferrarijevu predstavu:
"That's what happens when you stop cheating."
Bogami Max spaljuje mostove brže od Alonsa.
Bogami Max spaljuje mostove brže od Alonsa.

Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 03.11.2019., 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Kako ne, honda je tu, moze pobjedit, moze i pp uzet. Od njemacke merc nije imao pp.. ferr je pokazao takodjer da moze, kao i leclerc i seb i max i bottas.. po meni se to sve zgusnjava polako.. sad preko zime ne vidim da opet merc moze povecati prednost a ne vjerujem niti da ih netko moze preskociti za toliko da budu dominantni...Multi 21 je napisao/la:Tako očekujemo svake godine, pa dobijemo govno.zelot je napisao/la: 03.11.2019., 22:10 Sljedeci ce bit jako tesko osvojiti jer ce prvih 6 bolida biti unutar 2 desetinke
Ništa ne ukazuje na to što si napisao
Manje vise je uvijek tako bilo. Nakon promjene pravila se tek nakon cirka 5 sezona grid zgusne.
Vidjet cemo... Ja ocekujem najnapetiju sezonu u ovoh hibrid eri

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Kvyat opet dobio kaznu i ispao iz bodova.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
DjetinjastMr.Spaceguy je napisao/la: 03.11.2019., 22:31 Max se osvrnuo na ferrarijevu predstavu:

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Možda je zato kolega @Ferrari izrazio nezadovoljstvo postavljanjem onog rubnika u T8CrashOverride je napisao/la: 03.11.2019., 20:17Jesi ga đinksocroatic f1 je napisao/la: 03.11.2019., 18:06 Malo pozitivnih brojki za Vettelahttps://twitter.com/tgruener/status/1191021708054028288
![]()

Čestitke Lewisu na šestom naslovu prvaka, zvuči nestvarno, ali čovjek samo što nije srušio Schumijeve rekorde...Sjajan vozač s praktički savršenom momčadi iza sebe, može samo nastaviti gaziti konkurenciju

Utrka je bila katastrofalna, ali to je uvijek tako kad imamo startni poredak koji "garantira" zanimljivu utrku. Valjda će biti bolje u Brazilu. Bottasu čestitke na pobjedi, danas je bio nedodirljiv i uspio je s lošijom strategijom pobijediti Lewisa. Hamilton je opet uništio zakone fizike, čak je time natjerao Magnussena da spali kočnice taman na mjestu gdje bi Max mogao napasti.
Napokon jedna solidna utrka za Maxa, šteta zbog te žute zastave na kraju, mogao je možda do P2, ali i ovako pristojan rezultat nakon jednog crnog niza. Nakon kvalifikacija sam se čak nadao da može do pobjede, ali Mercedesi su ipak bili prebrzi u utrci. Leclerc je odvozio najbrži krug, nemamo o čemu pričati, Ferrari očito ima najbolji bolid, ali nesposobnog vozača koji trga ovjes i momčad koja sabotira onog koji bi osigurao naslov danas da nije bilo tih sabotaža.
Što se tiče ostatka svijeta, pohvale Ricciardu, odvozio je stvarno sjajnu utrku i nadmašio sve iz svoje "lige", kao i Perezu, na kraju P10 nakon starta iz pitlanea

Definitivno sam bliži Multijevom stavu, tako sam se i ja nadao za ovu sezonu pa smo dobili još goru sezonu po pitanju borbe za naslov. Vidjet ćemo, Mercedes je i dalje u svakom pogledu "team to beat", bilo tko, a to jedino mogu biti Ferrari ili Red Bull, tko ih želi ozbiljno izazvati mora napraviti još par koraka unaprijed.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Reci da se šališ?!croatic f1 je napisao/la: 03.11.2019., 22:53
Ferrari očito ima najbolji bolid, ali nesposobnog vozača koji trga ovjes i momčad koja sabotira onog koji bi osigurao naslov danas da nije bilo tih sabotaža.

Jedino ako se subotom dijele bodovi.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Mrtav ozbiljan, pa jesu li lijepo na Skyu izračunali da bi Charles vodio prvenstvo bez gluposti?Sarma je napisao/la: 03.11.2019., 23:00Reci da se šališ?!croatic f1 je napisao/la: 03.11.2019., 22:53
Ferrari očito ima najbolji bolid, ali nesposobnog vozača koji trga ovjes i momčad koja sabotira onog koji bi osigurao naslov danas da nije bilo tih sabotaža.
![]()

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
@croatic f1
Ja samo nisam upratio da li bi to bilo neko mlako vodstvo ili opipljivo kao recimo Lujino u vrijeme dok su to pricali
Ja samo nisam upratio da li bi to bilo neko mlako vodstvo ili opipljivo kao recimo Lujino u vrijeme dok su to pricali

Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1191115316090343426
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1191114711439421441
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1191114295423229952
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- croatic f1
- F1puls suradnik
Ako sam dobro zapamtio, o tome se pričalo krajem FP2 kojeg ni ja nažalost nisam pratioCrashOverride je napisao/la: 03.11.2019., 23:10 @croatic f1
Ja samo nisam upratio da li bi to bilo neko mlako vodstvo ili opipljivo kao recimo Lujino u vrijeme dok su to pricali![]()

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Svakako čestitam Lewisu i Mercedesu. Ove godine su najbolji paket bili, bez upitnosti, bez konkurencije.
Ferrari katastrofa, bezlično i tužno izdanje USA gpa.
Mclaren se čini kao da se budi. Ricci prosipa talent u Renaultu.
Utrka vecinu vremena dosadna, mada ajde, bilo je i gorih
Ferrari katastrofa, bezlično i tužno izdanje USA gpa.
Mclaren se čini kao da se budi. Ricci prosipa talent u Renaultu.
Utrka vecinu vremena dosadna, mada ajde, bilo je i gorih
"What a little star." May 26, 2012.