Čuj ovih sa SK, pobjeda Lewisa i pored dominantnog Ferrarija
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Sarma je napisao/la: 27.10.2019., 21:49
Dobro je odmah @Crash rekao, Ferrari je prvu grešku napravio što nije doneo set više harda i čisto probao na treningu...
How are Hamilton's tyres still in such a great shape and consistent. Mercedes's race pace is just unreal. Probably also helped that they tested the hard tyres during free practice...
Meni to osobno nece nikad biti jasno.. Ne tvrdim da bi drukcije zavrsilo ali kako ne donijet barem jedan set gume na kojoj moras provest pola utrke ?
A nek sam ja zacopro tamo kad sam reko da ce Merc mozda i bit treca ekipa u kvalama a u nedjelju je uvijek druga prica..
Može se reći da su danas Ham i Vet održali školu vožnje i strategije. Čestitke dečkima. Leclerc nema sreće a i onda čuvanje guma se još mora učiti. Šteta nije se iskoristilo 1-2.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Baš me zanima koliko Ferrari krugova nakon Mercedesa mora ući u boks da imaju ozbiljnu prednost u gumama pri kraju utrke. Danas 14 mlađe gume nisu im obezbjedile ni da dođu u DRS Mercedesu... Mislim ima tu nešto i do Hamiltona, jer ni Bottas nije ozbiljno zaprijetio Vettelu, ali je nevjerojatno da je razlika između Vettela i Hamiltona bila konstantna zadnjih 20 krugova, a to je već bio interval od 30-50 kruga starosti Hamiltonovih H guma.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 27.10.2019., 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
katastrofa ,da nismo dosli u priliku da ga napadne . Slazem se da je pocetnicka greska ako ne testiras jebenu gumu koju znas sigurno da ces korisiti u trci ,ali cak i sa tim mi smo jednostavno sporiji puno na najtvrdjoj komponenti .
Potvrdjuje se da su skoro pa savrseni i Merc i Lujo,u svim nemogucim i mogucim scenarijima koji se dese najbolji su .. Svaka cast .
Vettel-Ferrari je napisao/la: 27.10.2019., 22:03
Baš me zanima koliko Ferrari krugova nakon Mercedesa mora ući u boks da imaju ozbiljnu prednost u gumama pri kraju utrke. Danas 14 mlađe gume nisu im obezbjedile ni da dođu u DRS Mercedesu... Mislim ima tu nešto i do Hamiltona, jer ni Bottas nije ozbiljno zaprijetio Vettelu, ali je nevjerojatno da je razlika između Vettela i Hamiltona bila konstantna zadnjih 20 krugova, a to je već bio interval od 30-50 kruga starosti Hamiltonovih H guma.
Nije nesto Seb mogo na rep ni Albonu prije toga na full svjezim gumama.. Ne vjerujem bas da je iso cekat da se Albon makne u box.. Mozda su i oni imali problema sa pregrijavanjem sto guma, sto motora..
CrashOverride je napisao/la: 27.10.2019., 22:01
.....
Sta je bilo 2003 ?
Ronaldo prešo u Bratstvo iz Manchestera, Metallica izdala "St. Anger", zabilježena najveća temperatura u Velikoj Britaniji, Fernando Alonso ostvario prvu pobjedu u F1, u WRCu titulu osvojilo zadnji vozač (do današnje Tanakove titule) koji se nije zvao Sebastien....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”