Jbte, pa ovo je za polomit vrat ili kičmu

Braća ko da su radila u nekom cirkusu ko djeca, prije nego su počeli sa moto trkama

To nije ništa novo za njih, otkad pratim MotoGP je tako. Top 5-6 vozača konstantno budu u kadru, a ostali za režisera ne postoje, makar se tamo vodile borbe, a u vrhu nema ničega. Nekad čak ni ne pokažu pad ako je netko iz nižeg dijela poretka.Pastor je napisao/la: 21.10.2019., 05:08 Mogu reći da ni MotoGP nije ništa bolji od F1 što se tiče prijenosa. Ako nije i gori.
...
Sve ja to razumijem, ali evo danas Zarco prvi puta sjeo na Hondu od Nakagamija (prošlogodišnja Honda) i bio je 2 desetinke brži od Lorenza.Pastor je napisao/la: 24.10.2019., 21:13 Za razliku od Rossija, koji nije pobijedio Bog zna odkad, Lorenzo je već lani pobijedio par puta, na motoru na koji se isto bilo teško prilagoditi. Ova sezona u Hondi mu je katastrofa od samih priprema, povrede, pauziranja. A i prošlu na Ducatiju je završio povrijeđen, ako se ne varam. Mislim da on ima još toga da pokaže. Osim ako ove povrede nisu ozbiljnije uticale na njega.
Baš mi je to palo na pamet. Možda zbog toga trenutno vozi ovako. Neće da rizikuje povredu. Zadnja utrka u kojoj je dobro izgledao je bila ona kada je pao i pokupio trojicu iz vrha. To mu je bila jedina utrka na Hondi gdje se našao pri vrhu. Možda sada samo uči kako se ponaša motor, a neće da forsira. I ako do sljedeće godine ostane zdrav, imat će prave pripreme za sljedeću sezonu.croatic f1 je napisao/la: 25.10.2019., 17:14 Lorenzu prvo treba malo duži period bez ozljeda i jedna kvalitetna priprema za sezonu, stoga ćemo tek 2020. dobiti realniju sliku.
Dali su vozene qvale?Sarma je napisao/la: 27.10.2019., 05:45 Nevjerojatno, šteta za Vinalesa, jbt u zadnjem krugu, a cijeli vikend je odličan...
![]()