VN Japana (Suzuka) 11.-13. listopada 2019.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ova kazna je uvreda za sport.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
A dobro budimo realni Seb je u Francuskoj prošle godine za sličan udes u prvom zavoju dobio 5 sekundi kazne...a sad...
Siguran sam da je bilo još incidenata u međuvremenu, ali moram bolje pogledati.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
A sta bi ti?
Fino Alla Fine
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Dvije stvari s današnje utrke na koje se moram osvrnuti: očajna režija i ''hard racing'' filozofija sudaca.
Danas je napokon i meni prekipjelo po pitanju F1 prijenosa. Nevjerojatno kako je režiser uspio propustiti skoro sve borbe u midfieldu. Cijeli drugi dio utrke sam pratio formaciju Gasly-Ricci vlakića i onda na kraju od te borbe ne vidimo apsolutno ništa. Samo par snimki tu i tamo. I bilo bi to i prihvatljivo da nam je u međuvremenu režiser prikazivao neku drugu borbu, ali ne, mi smo gledali Hamiltona i Vettela koji se voze na 5 sekundi jedan od drugog. Da, Hamilton je stizao Vettela, ali ne moramo to gledati na ekranu ako se drugdje vode borbe. Bilo bi dovoljno da nam je režiser na to prebacio kad Hamilton uđe unutar dvije sekunde.
Također, ne znam je li mi ovo nekažnjavanje u zadnjih par utrka postalo smiješno ili žalosno. Kako onaj Albonov divebomb može proći bez kazne?? Najbolje da sad svi krenu tako preticati i onda to opravdavati utrkivanjem na mišiće...
Danas je napokon i meni prekipjelo po pitanju F1 prijenosa. Nevjerojatno kako je režiser uspio propustiti skoro sve borbe u midfieldu. Cijeli drugi dio utrke sam pratio formaciju Gasly-Ricci vlakića i onda na kraju od te borbe ne vidimo apsolutno ništa. Samo par snimki tu i tamo. I bilo bi to i prihvatljivo da nam je u međuvremenu režiser prikazivao neku drugu borbu, ali ne, mi smo gledali Hamiltona i Vettela koji se voze na 5 sekundi jedan od drugog. Da, Hamilton je stizao Vettela, ali ne moramo to gledati na ekranu ako se drugdje vode borbe. Bilo bi dovoljno da nam je režiser na to prebacio kad Hamilton uđe unutar dvije sekunde.
Također, ne znam je li mi ovo nekažnjavanje u zadnjih par utrka postalo smiješno ili žalosno. Kako onaj Albonov divebomb može proći bez kazne?? Najbolje da sad svi krenu tako preticati i onda to opravdavati utrkivanjem na mišiće...
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Zato što su željeli čuti obje strane.blown diffuser je napisao/la: 13.10.2019., 13:00 https://streamable.com/2m8jt
kazna čista ko suza, nije mi jasno zašto nije kažnjen za vrijeme utrke![]()
![]()
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
Crnu zastavu za odbijanje odlaska u boks dok mu sa bolida otpada malokalibarska artiljerija.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nema se ovdje sta cekat..blown diffuser je napisao/la: 13.10.2019., 13:00 https://streamable.com/2m8jt
kazna čista ko suza, nije mi jasno zašto nije kažnjen za vrijeme utrke![]()
![]()
Fino Alla Fine
- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Kazna je ok i trebao ju je dobiti. Izgubio poziciju, dobio iskustvo, bar se nadam...Ferrari je napisao/la:A dobro budimo realni Seb je u Francuskoj prošle godine za sličan udes u prvom zavoju dobio 5 sekundi kazne...a sad...
Siguran sam da je bilo još incidenata u međuvremenu, ali moram bolje pogledati.
Kad je vec tako moralo biti, nek se zabio u Maxa, da ovaj malo osjeti "taste of his own medicine". Bitno da nitko nije stradao.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Racing Point prijavio Renault FIA-i zbog navodnog korištenja sistema za automatsko namještanje brake biasa.

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
Mislim da vec svi znamo da je rezija utrke ove sezone velika farsa. Prvo smo shvatili mi navijaci McLarena pa eto , sad vidim , da kompletna populacija vidi ono sta je ocito.
Znaci , kao da djeca od 15 god uzmu rezijsku palicu , katastrofa.
Sta oni misle da nas sve zanima samo borba prva 4 bolida ? Bio zaostatak izmedu njih sekundu ili 45 sekundi uvijek i samo uvijek njih gledamo. 95 % njih gledamo , ostalih 5 % ubace ostatak ( i to vecinom fulaju ). Pa jel ima tome kraja ? Utrka je prakticki ne glediva zbog idiota rezisera.
Znaci , kao da djeca od 15 god uzmu rezijsku palicu , katastrofa.
Sta oni misle da nas sve zanima samo borba prva 4 bolida ? Bio zaostatak izmedu njih sekundu ili 45 sekundi uvijek i samo uvijek njih gledamo. 95 % njih gledamo , ostalih 5 % ubace ostatak ( i to vecinom fulaju ). Pa jel ima tome kraja ? Utrka je prakticki ne glediva zbog idiota rezisera.

- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
Ma ove kazne treba dodijeliti u roku od 5-10 krugova ili ih nikako i ne dati, ovako poslije utrke mi je skroz bezveze.. puno vise bi znacilo 10sek da cekas u boksu za vrijeme utrke nego ovako na kraju ti dodaju na vrijeme.
U vezi sudija, ne znam jel ih mijenjaju svaku utrku ili?
Njih treba sto manje mijenjati/rotirati probati da lupam 10 sudija izguraju citav kalendar.
U vezi sudija, ne znam jel ih mijenjaju svaku utrku ili?
Njih treba sto manje mijenjati/rotirati probati da lupam 10 sudija izguraju citav kalendar.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ja sam greškom navio alarm sat vremena kasnije, jer sam poslije kvala htio zaspat malo, ali i ovo što sam odgledao je bilo koma što se režije tiče, fokus je na ove naprijed, ako se šta iz midfielda prikaže, nije toliko ni bitno.
Btw. Lord jebeno dobar otkako se sastavio u Red Bullu, baš odlično vozi.
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ja sam zaspao na kauču i probudio se u krevetu. I dalje mi ništa nije jasno, ni kako ni što me probudilo pošto mi je mobitel ostao na kaučuLH44 je napisao/la:Ja sam greškom navio alarm sat vremena kasnije, jer sam poslije kvala htio zaspat malo, ali i ovo što sam odgledao je bilo koma što se režije tiče, fokus je na ove naprijed, ako se šta iz midfielda prikaže, nije toliko ni bitno.

Nisam ništa pio majke mi...
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
Eeeee...moji mlađi druigovi......ja sa 48+ godina sam gledao kvale bez spavanja, otspavao saat i po i za trku na vreme ustao. I tako od kad pratim F1...a to je puno davno
što se trke..ja kao Ferarista, neću mnogu pričati
Mislim da je Ferari išao sa set up-om za kvalifikacije(više DF...i veće trošenje guma), da bi uzeli prvi startni red i tako nekako da bi se u paru odbranili od Mercedese(jedan koči i pravi vlakić....a drugi odmakne desetak sek)
Ali to uspeva ako oba vozača startuju kao što treba

što se trke..ja kao Ferarista, neću mnogu pričati

Mislim da je Ferari išao sa set up-om za kvalifikacije(više DF...i veće trošenje guma), da bi uzeli prvi startni red i tako nekako da bi se u paru odbranili od Mercedese(jedan koči i pravi vlakić....a drugi odmakne desetak sek)
Ali to uspeva ako oba vozača startuju kao što treba

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma znao sam i ja po 30h ne spavati i ne treba mi ni kafa niti išta da bi me držalo budnim, ono samo da jedem nešto i voda/pivo, kafu i ne pijem svaki dan, pa mogu reći da je ne pijem skoro nikako, jedino kad sam bez ideje da išta drugo pijem, daj kafu da ne sjedim džaba
Ali nekad me jednostavno obara i šta da se radi nego da se dremne i navije neki alarm, ali pod uslovom da je na vrijeme, a ne kao ja umjesto u 6:45, u 7:45. Što mi je najjače po ko zna koji puta se budim par minuta pred alarm i gasim ga čim pođe zvrčat'

Ali nekad me jednostavno obara i šta da se radi nego da se dremne i navije neki alarm, ali pod uslovom da je na vrijeme, a ne kao ja umjesto u 6:45, u 7:45. Što mi je najjače po ko zna koji puta se budim par minuta pred alarm i gasim ga čim pođe zvrčat'

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Meni horoz na telefonu pola komšiluka probudi, sem mene naravno...LH44 je napisao/la:Ma znao sam i ja po 30h ne spavati i ne treba mi ni kafa niti išta da bi me držalo budnim, ono samo da jedem nešto i voda/pivo, kafu i ne pijem svaki dan, pa mogu reći da je ne pijem skoro nikako, jedino kad sam bez ideje da išta drugo pijem, daj kafu da ne sjedim džaba![]()
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sad bi mi trebali vjerovat da nisi pio a ne znas ni kako si od kauca doso do krevetaf1zd je napisao/la: 13.10.2019., 18:53Ja sam zaspao na kauču i probudio se u krevetu. I dalje mi ništa nije jasno, ni kako ni što me probudilo pošto mi je mobitel ostao na kauču
Nisam ništa pio majke mi...

Fino Alla Fine
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
gjoko-mkd je napisao/la: 13.10.2019., 19:16 Eeeee...moji mlađi druigovi......ja sa 48+ godina sam gledao kvale bez spavanja, otspavao saat i po i za trku na vreme ustao. I tako od kad pratim F1...a to je puno davno![]()
što se trke..ja kao Ferarista, neću mnogu pričati![]()
Ali to uspeva ako oba vozača startuju kao što treba![]()
Ja isto mislim da su danas mogli izvući pobjedu samo da su dobro obojica startali. Naravno onda bi pitwall morao odraditi svoj posao. Jedan bi vjerojatno ispao žrtva, ali tako je nebitno ako gledaš širu sliku (bitno je raznim vitezovima, klincezama... ovdje na forumu).