Atomski lijevo, atomski desno. Ako vidiš iz daleka da pada atomska bomba skoci u lijevo, ako skužiš u zadnji tren, skoči u desno i živ si.

Atomski lijevo, atomski desno. Ako vidiš iz daleka da pada atomska bomba skoci u lijevo, ako skužiš u zadnji tren, skoči u desno i živ si.
_bataziv_0809 je napisao/la: 13.10.2019., 09:13Ne vidim. I mislim da nisi. Ali nebitno.
On topic: znaci kockasta (ustvari kvadraticasta) pokazana krug ranije
![]()
Ponavlja se Kanada i Winnie Harlowstvarno prave show. Bring back fucking V12's and Bernnie
![]()
Sudjenje je bilo teski kriminal.
Bože sačuvaj.Frantic je napisao/la: 13.10.2019., 09:00Jbga, prati malo
Leclerc bio na tempu za FL pa onda naletio na nekog zaostalog Williamsa.
Cak se vidjelo i u prenosu, kad je Bottas prolazio kroz cilj, Williams i Leclerc prošli iza njega.
Naravno, igrom slučaja, zato sam stavio pod navodnike.
Da ne bi neko pomislio da sam ozbiljan, a vidim da "ima sumnji".![]()
Trebao sam staviti i nekog smileya.
Da sam u ljetnoj formi, možda bih išao na taj plan A, ovako su dva mediuma iliti beauty sleepa, kako reče Blaž, korišteni kod menePastor je napisao/la: 13.10.2019., 06:00 Ja sam prije utrke imao plan C sa one slike. Ali sam se za vrijeme utrke prebacio na plan A. Fleksibilna mi je strategija. Ostade budan cijelo vrijeme neplanirano.![]()
Jbte, ovo je moglo proletiti ispod HaloaFerrari je napisao/la: 13.10.2019., 09:44 Komad koji je odletio s Leclercovog bolida prema Hamiltonu (i razbio mu retrovizor)![]()
Iskreno bit će kazna za ono u prvom zavoju i onda za "nesigurnu" vožnju sa ovakvim bolidom...ovo je baš ogroman komad
![]()
Ona grafika za gume je pokazala nekih 10 krugova prije kraja da su Hamiltonove gume solidno dobre - sve se zelenilo i nekih 70%, razlika je bila 7,5 sekundi...croatic f1 je napisao/la: 13.10.2019., 09:47
Hamiltona su možda mogli ostaviti do kraja s jednim zaustavljanjem, ali ne bih rekao da je drugi stop bio poklon iliti vraćanje pozicije Bottasu, očito ovdje nije bilo lako sačuvati gume. Uz to, sa starim gumama vjerojatno na kraju utrke ne bi imao šanse protiv Bottasa niti Vettela, stoga su pretpostavili da će sa svježim gumama barem Vettela riješiti.
Ovo je za black flag.. Debilno na najjace.. Jos ako su suci reagirali i trazili da se ide u box..Frantic je napisao/la: 13.10.2019., 09:51Jbte, ovo je moglo proletiti ispod HaloaFerrari je napisao/la: 13.10.2019., 09:44 Komad koji je odletio s Leclercovog bolida prema Hamiltonu (i razbio mu retrovizor)![]()
Iskreno bit će kazna za ono u prvom zavoju i onda za "nesigurnu" vožnju sa ovakvim bolidom...ovo je baš ogroman komad
![]()
![]()
Kao sto rekoh, definitivno kazna za Leclerca, kumulativno se nabralo materijala (manje zbog kontakta, više zbog ovoga).
Slazem se sa @Sarma jos bi samo dodao koliko je Bottas kilav kad dodje nekom blizu, ne bi ga proso ja sam uvjeren i to jos na koristenom softu..Sarma je napisao/la: 13.10.2019., 10:06Ona grafika za gume je pokazala nekih 10 krugova prije kraja da su Hamiltonove gume solidno dobre - sve se zelenilo i nekih 70%, razlika je bila 7,5 sekundi...croatic f1 je napisao/la: 13.10.2019., 09:47
Hamiltona su možda mogli ostaviti do kraja s jednim zaustavljanjem, ali ne bih rekao da je drugi stop bio poklon iliti vraćanje pozicije Bottasu, očito ovdje nije bilo lako sačuvati gume. Uz to, sa starim gumama vjerojatno na kraju utrke ne bi imao šanse protiv Bottasa niti Vettela, stoga su pretpostavili da će sa svježim gumama barem Vettela riješiti.
Ja mislim da nema šanse da bi ga Bottas do kraja uzeo, vjerojatno bi ga uhvatio pri kraju i spržio korišteni Soft, ali teško da bi ga prestigao, a pogotovo ne Seb... Vjerujem da je pozvan u box da Bottas zasluženo pobjedi.
Pa Hamilton nije mogao Sebu ništa na Softu 5-6 krugova do kraja uz bolji RP...
Druze citam ja bolje izmedju redova nego doslovno. Ako si ikad u zivotu (u sali) napisao da je Alfa ili Haas omogucio Ferrariju dodatni bod, ja se samobanujemFrantic je napisao/la: 13.10.2019., 09:30
Bože sačuvaj.
Halo prika, zayebancija![]()
Nisi se ti naspavao, izgleda....
Onda bujrum, samobanuj se._bataziv_0809 je napisao/la: 13.10.2019., 10:17Druze citam ja bolje izmedju redova nego doslovno. Ako si ikad u zivotu (u sali) napisao da je Alfa ili Haas omogucio Ferrariju dodatni bod, ja se samobanujemFrantic je napisao/la: 13.10.2019., 09:30
Bože sačuvaj.
Halo prika, zayebancija![]()
Nisi se ti naspavao, izgleda....jasno ti je sta zelim reci
a sad dosta, barem od mene.
On topic: Leclerc je na team radio insistirao da ne ide u boks i da nastavi voziti sa autom koje je opasnost za druge. Black flag ko kuca, samo sto ga nece dobit nikad u zivotu. I po ko zna koji put u diskutabilnoj situaciji prolazi bez kazne.
Pokušavam ne ići u teorije zavjere, tako da ja preferiram opciju u kojoj pobjeda nije naštelanaCrashOverride je napisao/la: 13.10.2019., 10:09Slazem se sa @Sarma jos bi samo dodao koliko je Bottas kilav kad dodje nekom blizu, ne bi ga proso ja sam uvjeren i to jos na koristenom softu..Sarma je napisao/la: 13.10.2019., 10:06 Ona grafika za gume je pokazala nekih 10 krugova prije kraja da su Hamiltonove gume solidno dobre - sve se zelenilo i nekih 70%, razlika je bila 7,5 sekundi...
Ja mislim da nema šanse da bi ga Bottas do kraja uzeo, vjerojatno bi ga uhvatio pri kraju i spržio korišteni Soft, ali teško da bi ga prestigao, a pogotovo ne Seb... Vjerujem da je pozvan u box da Bottas zasluženo pobjedi.
Pa Hamilton nije mogao Sebu ništa na Softu 5-6 krugova do kraja uz bolji RP...
Nisu mu mogli uzet ovu pobjedu..