VN Japana (Suzuka) 11.-13. listopada 2019.
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 2 mj
Ja ne vidim problem, napravio je jump start ali je stao, i time izgubio jako puno...da je nastavio vjerujem da bi dobio kaznu. Takve stvari po meni nisu za kaznu.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Mercedes ubija na ovoj stazi, Ferrari se može zabavljati u kvalifikacijama, ali u utrci nisu ni blizu.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Suzuka drift za Seba...
2 boxa za ferrari
2 boxa za ferrari

Fino Alla Fine
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Jump start ko iz udzbenika. A je li Botas isto?

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
I meni je to odmah palo na pamet. Ali mi se ne sviđa ova nedosljednost u odlukama nikako. Bio je problem i prije, a sad je postalo još veći problemBrumica je napisao/la: 13.10.2019., 07:37 Ovo kao da je poklon sudaca za Kanadu, ne znam što bih drugo rekla![]()

- Frantic
- Formula 1
Da bi poklon bio kako treba trebaju mu progledati kad bude na poziciji br.1, ustvari kada pobijedi.Brumica je napisao/la: 13.10.2019., 07:37 Ovo kao da je poklon sudaca za Kanadu, ne znam što bih drugo rekla![]()

Ovako, nije to TO

Ali, ne sviđaju mi se ovakve sudijske odluke.
Čak i kad su u korist Ferrarija.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 13.10.2019., 07:44, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
I kimi je nedavno isto napravio. Stao i izgubio. Al svejedno dobio kaznurenato2107 je napisao/la: 13.10.2019., 07:39 Ja ne vidim problem, napravio je jump start ali je stao, i time izgubio jako puno...da je nastavio vjerujem da bi dobio kaznu. Takve stvari po meni nisu za kaznu.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ak se ide na 2 stopa, zar nije bolje SMS nego SSM 

Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Poslije utrke odluka o Maxu i Leclercu iz prve krivine

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Mozda je brza strategija.. Bar mi se cini ova Bottasova SMS..Ferrari je napisao/la: 13.10.2019., 07:43 Zašto je Bottas na dva zaustavljanja? Nema nikakvog smisla...imao je odličan pace bez neke degradacije.
Fino Alla Fine
-
renato2107
- GP3
Zato da bi Hamilton pobijedio...
Kimijev start mislim da nije bilo isto, on je nastavio i profitirat, treba baš pogledat snimku
Kimijev start mislim da nije bilo isto, on je nastavio i profitirat, treba baš pogledat snimku
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Idemo Sainz 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Izgubio je lik 3 pozicije, mozda i vise.. Zaboravio samrenato2107 je napisao/la: 13.10.2019., 07:45 Zato da bi Hamilton pobijedio...
Fino Alla Fine
-
renato2107
- GP3
I Albon je uhvatio tempo, u kvalifikacijama je bio blizu verstapena, a u utrci sve češće drži unutar prvih 6 bez problema.
-
renato2107
- GP3
Onda je to bila kriva odluka...glupo je kaznit nekog tko je stao i izgubio. To je ko da netko presjeće zavoj, izgubi vrijeme i dobije kaznu.CrashOverride je napisao/la: 13.10.2019., 07:47Izgubio je lik 3 pozicije, mozda i vise.. Zaboravio samrenato2107 je napisao/la: 13.10.2019., 07:45 Zato da bi Hamilton pobijedio...
Kimijev start mislim da nije bilo isto, on je nastavio i profitirat, treba baš pogledat snimkuProfitiro je, ne..