Povijest F1
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
@Frantic, nisam skontao sta je konkretno pomoc McLarena Williamsu? Sklanjanje Milke ispred Jacquesa, tj.odlazak u box?
Da ne bude zabune ja vjerujem D.C.-u, covjek je uvijek bio regularan lik i nije laprdao gluposti. Ronu ne vjerujem nista naravno.
Da ne bude zabune ja vjerujem D.C.-u, covjek je uvijek bio regularan lik i nije laprdao gluposti. Ronu ne vjerujem nista naravno.

- _bataziv_0809
- Formula 1
Nisam u utrci vidio neko konkretno utjelovljenje tog sporazuma, ako je postojao, na to sam mislio. Jacques se jest sklonio Meklarenovcima, ali zbog svoje guzice, jer nije znao kolika su ostecenja na bolidu. On sam kaze da je znao, da bi pustio i Bergera da bude na pobjednickom postolju jer mu je to bila zadnja utrka u F1.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Zaminljivo, zar ne?
Nije ni bitno.
Poenta je samo u tome kako se svi sjećaju Michaelovog poteza, što je i normalno (i totalno nebitno u kontekstu ove rasprave).
A onda se potegne situacija/priča sa Fontanom (vezano za Oconov potez u Monacu nekih 21 godinu poslije), a uopšte se ne pominje situacija/priča sa DCijem, Mikom i Jacquesom (koja, ruku na srce ne bi ništa promijenila, ali nisu ni ona tri zavoja u kojima je Fontana bio ispred Jacquesa).

Nije ni bitno.
Poenta je samo u tome kako se svi sjećaju Michaelovog poteza, što je i normalno (i totalno nebitno u kontekstu ove rasprave).
A onda se potegne situacija/priča sa Fontanom (vezano za Oconov potez u Monacu nekih 21 godinu poslije), a uopšte se ne pominje situacija/priča sa DCijem, Mikom i Jacquesom (koja, ruku na srce ne bi ništa promijenila, ali nisu ni ona tri zavoja u kojima je Fontana bio ispred Jacquesa).

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- _bataziv_0809
- Formula 1
Pa dobro nije bas isto. Vozac pod plavom zastavom se duzan skloniti, vozac koji je u direktnoj trci za pozicije moze propusti koga zeli, ako zeli.
Prvi direktno krsi pravila. Drugi duh sporta. Slazem se da je ovo drugo gore.
Prvi direktno krsi pravila. Drugi duh sporta. Slazem se da je ovo drugo gore.

- _bataziv_0809
- Formula 1
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MFUy7Nn8o2A[/youtube]
Kaze Jos da NJEGOV Benetton nije imao traction control
Kaze Jos da NJEGOV Benetton nije imao traction control

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Uh, 45 minuta...... too much._bataziv_0809 je napisao/la: 03.10.2019., 22:36 [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MFUy7Nn8o2A[/youtube]
Kaze Jos da NJEGOV Benetton nije imao traction control![]()
Već se to negdje spominjalo..... treba SAMO vjerovati Josu.......
Ali jedno je sigurno...... ekipa Benetton je varala te 1994. Ne treba tu puno pameti, pa da se zaključi kako je Mr. Briatore i ekipa ipak našla na neku foru da ne poskida sve pomoćne sustave na bolidu B 194......
Evo i našeg teksta:
https://www.f1puls.com/24444/zimska-sta ... option-13/
Jos Verstappen, koji je 1994. većinu sezone bio Schumacherov timski kolega, prije par godina je optužio Nijemca za korištenje ilegalnih sustava te sezone.
“Znam što se dogodilo kada smo bili zajedno u Benettonu. Ljudi misle da tražim izlike, ali znam da je njegov bolid bio drukčiji od mog. Uvijek sam mislio da je to nemoguće. Kočio sam na granici i ulazio sam u zavoje što je žešće bilo moguće. Pa kako je Schumacher to mogao izvesti? Nešto je bilo krivo.”
Za iste je nizozemske medije priznao da je i Briatorea pitao je li drugi Benetton imao nešto što njegov nije, ali kaže da Talijan ‘nikad o tome nije želio razgovarati’, te je dodao:
“Postojala su elektronička vozačka pomagala. To se nikad nije spominjalo, ali ja sam uvjeren. Sada znam dovoljno. Kao i svi drugi, Michael je bio ovisan o svom bolidu. Za većinu ljudi je bio Bog, ali on nije supermen – u kartingu me nikad nije pobijedio.”
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- _bataziv_0809
- Formula 1
Dobar je intervju, ja ih slusam dok peglam
(samacki zivot
).
A gdje mogu naci arhivu ovih tekstova

A gdje mogu naci arhivu ovih tekstova

- pigmalion
- Formula 1
Kreneš od ovoga linka:_bataziv_0809 je napisao/la: 04.10.2019., 12:35 Dobar je intervju, ja ih slusam dok peglam(samacki zivot
).
A gdje mogu naci arhivu ovih tekstova![]()
https://www.f1puls.com/f1puls-special/
Biraj. Ovo su sve plodovi, vrijednih i marljivih F1 ljudi. F1 biblija.
I onda dobro pazi da ti pegla ne progori potkošulju. I slično.

.....biti po svome,.....

- _bataziv_0809
- Formula 1
Nestali ovi tekstovipigmalion je napisao/la: 04.10.2019., 12:51Kreneš od ovoga linka:_bataziv_0809 je napisao/la: 04.10.2019., 12:35 Dobar je intervju, ja ih slusam dok peglam(samacki zivot
).
A gdje mogu naci arhivu ovih tekstova![]()
https://www.f1puls.com/f1puls-special/
Biraj. Ovo su sve plodovi, vrijednih i marljivih F1 ljudi. F1 biblija.

Vetma sta se desilo sa njima

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Nestali su svi koji su imali video snimke unutra.
- _bataziv_0809
- Formula 1
Hoce li se vratiti

- pigmalion
- Formula 1
Pa to je malo neozbiljan pristup vlastitom radu. Neprofesionalno. Šteta. Puno dobrih tekstova.
.....biti po svome,.....

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Postoji hrpa članaka koji su imali samo video u sebi, to se neće vratiti. Ovi ostali koje spominjete (ljetna/zimska stanka i slično) su već vraćeni nakon što je očišćeno od ilegalnih videa unutra.
- _bataziv_0809
- Formula 1
Mišelinove gume pred zadnje 3 trke sezone odjednom postadose ilegalne

Evo solidan video koji objasnjava sta se desilo:

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
@_bataziv_0809
A na to si mislio.. Nije mi odmah palo na pamet..
Cudna sezona je to bila.. Drukcije bodovanje, ono debilno pravilo za wet gume i onda ovo prepucavanje gumara..
Na kraju price smatram da je sve bilo cisto Michelin je moro i trebo ostat sa istim gumama do kraja sezone..
Cista logika nalaze da ne mozes na brzinu proveizvest gumu koja ce bit dobra i time si samo ukopao sve ekipe..
A na to si mislio.. Nije mi odmah palo na pamet..
Cudna sezona je to bila.. Drukcije bodovanje, ono debilno pravilo za wet gume i onda ovo prepucavanje gumara..
Na kraju price smatram da je sve bilo cisto Michelin je moro i trebo ostat sa istim gumama do kraja sezone..
Cista logika nalaze da ne mozes na brzinu proveizvest gumu koja ce bit dobra i time si samo ukopao sve ekipe..
Fino Alla Fine
- _bataziv_0809
- Formula 1
Imam doslovno rupu u sjecanju-moze li me neko uputiti na tekst/video/stagod koji bi objasnili tvrdnju da je Ferrari maltene natjerao Sumahera da ode u mirovinu nakon 2006?

- _bataziv_0809
- Formula 1
https://telesport.telegram.hr/price/scu ... alja-mide/
Dugo sam ocekivao Dinin tekst o eri najvece Ferrari dominacije i ostao razocaran malo je reci. Osim nepotrebnog i nepotrebno dugog uvoda, Sumaherovu eru je opisao isto da mu se zurilo da mu tekst sto prije ispadne iz ruku. Ni rijeci o sezoni 1997 i borbi sa Vilnevom, 1998 i 2000. i epskim borbama sa Hakinenom, 2003 godinu zvati iskljucivo trijumfom konzistentnosti je u najmanju ruku povrsno, ali sta tek reci za ovu recenicu:
Samo su dvojica vozača u povijesti osvajala titule i za Ferrari i za nekoga drugog: Fangio i Schumacher.
A sta je sa Nikijem Laudom?
Dugo sam ocekivao Dinin tekst o eri najvece Ferrari dominacije i ostao razocaran malo je reci. Osim nepotrebnog i nepotrebno dugog uvoda, Sumaherovu eru je opisao isto da mu se zurilo da mu tekst sto prije ispadne iz ruku. Ni rijeci o sezoni 1997 i borbi sa Vilnevom, 1998 i 2000. i epskim borbama sa Hakinenom, 2003 godinu zvati iskljucivo trijumfom konzistentnosti je u najmanju ruku povrsno, ali sta tek reci za ovu recenicu:
Samo su dvojica vozača u povijesti osvajala titule i za Ferrari i za nekoga drugog: Fangio i Schumacher.
A sta je sa Nikijem Laudom?

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
pročitao sam taj tekst bio, malo se zamislio nad tom rečenicom o prvacima i produžio dalje.
sorry niki.
ostavio sam komentar ispod teksta.
sorry niki.
ostavio sam komentar ispod teksta.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Hehe @zeko
Vidim da si ostavio komentar na ispod linkani Dinin tekst.
Nico ima još jednu trku pa može slobodno u ovu temu.
I hvala na citiranju za mjernu jedinicu

https://telesport.telegram.hr/price/hul ... m-vratima/
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”