Inace nikada ne mislim na tako nesto, ali situacija u Red Bullu je i vise nego sumnjiva. Dva vozaca su skoro 1 sekundu sporija nego Max i imaju problema pri prolazenju bolida koji su otprilike sekundu sporiji po krugu.
Black Queen je napisao/la:Ja bih Äak voljela da Leclerc ima sudar s Hamiltonom i onda Bottas pobijedi.
LH je gospodin za govno malo.
InaÄe KMag P6.
Sudar? Ma jeli? Super stara moja, good thinking
Nakon ovog svega danas niti je on zaslužio pobijediti niti je Ferrari zaslužio ista na ovoj utrci. DeÄko treba odrasti malo. Seb je bio brzi, a on place na radio da se zamijene dok im Mercedes puÅ”e za vratom.
"Kad bi neki ljudi skoÄili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
MSC je napisao/la: 29.09.2019., 14:14
Charles koliko god da je dobar vozaÄ, danas je ispao pizdurina jednako tolika.
Seb je shvatio s kim ima posla, a danas mu je to pokazala i momÄad. U Singapuru se iÅ”lo proÄi Lewisa, Seb je svojom vožnjom sredio i Charlesa.
Danas je Seb bio puno bolji, a namjerno ga sjebala momÄad.
Idemo Lewis, nedaj pizdurini da pobjedi. Ne zaslužuje.
Daj malo pojasni ovo molim te...
Gledam trku, nemam Ŕta pojaŔnjavat. Ako razumijeŔ engleski na team radiju, sve je jasno.
Razumijem da Vettel nije htio vratiti mjesto kao sto je bio dogovor, da je vjerojatno sjebao motor vozeci na nacin da nabija sto vecu razliku od Leca i onda stao tamo gdje najvise odgovara Hamiltonu, mozda je mogao odsepati do boxa, al ajde to je najteze za dokazati sto je trebaoili ne. Kaj ja znam, jel gledamo mi istu utrku? Lec je pizdurina po cemu?
Zadnja izmjena: f1_zg, dana/u 29.09.2019., 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."