VN Rusije (Sochi Autodrom) 27.-29. rujna 2019.
- Black Queen
- Formula 4
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Daj Boze da Seb pobijedi i pljune im svima u lice. Lecler možda je dobar vozača ali treba odrasti.
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Kako pravi karakter brzo ispliva, sto ti je zivot...

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Bottas se pravi da koci Sainza 

- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Samo jedna riječ: B R A B O N J A K!reso20 je napisao/la: 29.09.2019., 13:35Leclerc ga je mogao bez problema stisnut do 2 zavoja i nedat mu da prodje ali postivao je odluku tima koju su dogovorili i opet najeboLH44 je napisao/la: 29.09.2019., 13:33 Seb je brži od početka, reda najbrže krugove, ne znam koji kurac... Evo radio, kao da je Ferrari dogovorio ovu trku Charlesu jer su mu taktički prošlu uzeli. Za ovu danas je sam kriv, a nije ni brži ni od Seba ni od Lewisa, tako da može da začepi!!!
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk![]()
I onda smece Vettel kaze necuOvo je već 4 srednji prst Leclercu ove sezone.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Hamilton počeo skidati zaostatak...
- Black Queen
- Formula 4
Ako ćemo o poštenju, Leclerc je trebao pomoći sebu sa zavjetrinom u Monzi - ispao govno. Sad šuti i vozi. Zaostajes pola sekunde,ako si brzi pustit ce te.
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Seb stišće i neće dati ni undercut!
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Naravno da ga neće zatvarat i da mu mora dat slipstream, pa neće Mercedesu dat zavjetrinu i da puše vodstvo utrke, to je bolid ekipe za koju je zaposlen i koja ga plaća, mora to da odradi.reso20 je napisao/la:Leclerc ga je mogao bez problema stisnut do 2 zavoja i nedat mu da prodje ali postivao je odluku tima koju su dogovorili i opet najeboLH44 je napisao/la: 29.09.2019., 13:33 Seb je brži od početka, reda najbrže krugove, ne znam koji kurac... Evo radio, kao da je Ferrari dogovorio ovu trku Charlesu jer su mu taktički prošlu uzeli. Za ovu danas je sam kriv, a nije ni brži ni od Seba ni od Lewisa, tako da može da začepi!!!
Ovo sad je glupost, Seb je brži i Ferrariju bi trebao biti interes da brži bolid odmagli, a ne da se ispunjavaju želje tipu kojem jaja nisu počela da se približavaju koljenima

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
f1_zg je napisao/la: 29.09.2019., 13:40Samo jedna riječ: B R A B O N J A K!reso20 je napisao/la: 29.09.2019., 13:35Leclerc ga je mogao bez problema stisnut do 2 zavoja i nedat mu da prodje ali postivao je odluku tima koju su dogovorili i opet najeboLH44 je napisao/la: 29.09.2019., 13:33 Seb je brži od početka, reda najbrže krugove, ne znam koji kurac... Evo radio, kao da je Ferrari dogovorio ovu trku Charlesu jer su mu taktički prošlu uzeli. Za ovu danas je sam kriv, a nije ni brži ni od Seba ni od Lewisa, tako da može da začepi!!!

A što Leclerc želi reći, da je on zaslužan za slipstream? A što bi napravio da nije bio Seb nego Hamilton, zakočio samo da mu ne da slipstream? lol
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo Seb, opet FL! 

- Black Queen
- Formula 4
Seb je uvjerljivo brzi.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Utrka je užas, doslovno se sve događa na radiu..Brumica je napisao/la: 29.09.2019., 13:39 A i ja sam odabrala vikend za otići na more i propustiti trkuKako god, ne daj se Seb!
![]()
Uživaj na moru

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Al najjači su oni što malog šupka porede sa Šumijem i Senom...