VN Rusije (Sochi Autodrom) 27.-29. rujna 2019.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Seb je brži od početka, reda najbrže krugove, ne znam koji kurac... Evo radio, kao da je Ferrari dogovorio ovu trku Charlesu jer su mu taktički prošlu uzeli. Za ovu danas je sam kriv, a nije ni brži ni od Seba ni od Lewisa, tako da može da začepi!!!
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- Black Queen
- Formula 4
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Znam da neki vole klinca i super im je i brz,ali ja bi njemu odvalila takvu šamarčinu.
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
NOR
VER
Btw, tamo kod Albona ima pregršt borbe.

Btw, tamo kod Albona ima pregršt borbe.

- Black Queen
- Formula 4
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Vettel brzi svaki krug. Ne znam o čemu ti?F12000 je napisao/la: 29.09.2019., 13:33 Ne znam, zasto se bunite? Ako bi netko trebao biti ljut onda smo mi Leclercovci koji opet gutamo gorke radi tima.
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
-
PhillSF
- Karting
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Kompromitirati cijelu utrku zbog ponosa?Matek14 je napisao/la: 29.09.2019., 13:32 Koliko sam ja iscitao situaciju leclerc je dao zavjetrinu vettelu na startu da ovaj prode hamiltona i, sada trazi da mu se vrati pozicija.. legitimno
Problem je kaj je vettel brzi..
Ma dajte molim vas.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Zadnji krug 0,6secMatek14 je napisao/la: 29.09.2019., 13:32 Koliko sam ja iscitao situaciju leclerc je dao zavjetrinu vettelu na startu da ovaj prode hamiltona i, sada trazi da mu se vrati pozicija.. legitimno
Problem je kaj je vettel brzi..
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
@f1zd
Ne mogu ne procitati tu poruku
Ne mogu ne procitati tu poruku

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Volio bih da seb ponovi obrnuti multi21 i da pobjedi.. auu kakav ce rat bit u ferr fok su seb i lec skupa unutra. Jos da nakon seba dodje max u ferr aajajajaa 
Inace, vrhunski start seba ali izgleda da je bilo dogovora u ferr oko svega toga..
I da, merc je tu... Ne zaostaju previse..
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Inace, vrhunski start seba ali izgleda da je bilo dogovora u ferr oko svega toga..
I da, merc je tu... Ne zaostaju previse..
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- reso20
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
Leclerc ga je mogao bez problema stisnut do 2 zavoja i nedat mu da prodje ali postivao je odluku tima koju su dogovorili i opet najeboLH44 je napisao/la: 29.09.2019., 13:33 Seb je brži od početka, reda najbrže krugove, ne znam koji kurac... Evo radio, kao da je Ferrari dogovorio ovu trku Charlesu jer su mu taktički prošlu uzeli. Za ovu danas je sam kriv, a nije ni brži ni od Seba ni od Lewisa, tako da može da začepi!!!

I onda smece Vettel kaze necu

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Luis je lošije strtao os Seba tako da Sebu nije ni bio potrebna zavjetrina, mali pst i vozi.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Reci da se zajebavašF12000 je napisao/la: 29.09.2019., 13:33 Ne znam, zasto se bunite? Ako bi netko trebao biti ljut onda smo mi Leclercovci koji opet gutamo gorke radi tima.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Konačno Seb gleda samo svoj posao i evo ih najbrži krugovi, ovaj Seb je falio i meni kojem nikad nije bio pretjerano drag... Pola sekunde brži Seb kroz S2 jbte, kakva vožnja, samo da ne podere gume.

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
HahahahahhahahahahahaF12000 je napisao/la:Ne znam, zasto se bunite? Ako bi netko trebao biti ljut onda smo mi Leclercovci koji opet gutamo gorke radi tima.