VN Rusije (Sochi Autodrom) 27.-29. rujna 2019.
-
ZvoNik
- Karting
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Devet (9) godina je meni taj lik (SV) oduzeo zadovoljstvo u praćenju F1. Prve 4 (10-13) sam navijao protiv njega, a on , meni za dišpet, prvak. Zadnjih 5 godina (15-19) navijam za njega, a on truba. I sad bih ja trebao imati bilo kakova opravdanja za njega. Naprotiv, imam pravo misliti da je umjesto njega bio u Ferrariu netko drugi da bi se mi, navijači Ferraia, puno više radovali zadnjih godina. I zato , bez obzira što on sutra (sticajem okolnosti) može biti i pobjednik, treba mu se javiti knjigovotkinja iz Maranella i priopćiti mu da mu je plaća smanjenja x (>4) puta (za početak)!
- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Bravo Lec, apsolutna dominacija. No kao sto je i sam rekao sutra je utrka. Svasta se jos moze dogoditi. Hamilton, Vettel, neka nova strategija trenutka 

"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Hvala za ovo.
Nema šta, Hamilton je u zadnjem krugu imao sva tri svoja najbolja sektora

Dok je Leclercu zadnji krug u Q3 sporiji 0.037s od zbroja njegovih najbrži sektora, a Vettelov sporiji za 0.0058s od njegovih najbržih sektora.
Prvo sam bio zadnji Hamiltonov sektor zbrojio Leclercu, pa sam mislio da je imao još 3 desetinke do zbroja njegovih najboljih sektora

Ovo još jednom pokazuje, kako Hamilton svojim maksimumom u zadnjem pokušaju uzme Vettelu poziciju u kvalifikacijama, a to smo gledali mnogo puta zadnjih godina. Seb da je imao u zadnjem pokušaju i svoja tri najbrža sektora, startao bi sutra na P2...
- reso20
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
Sada je potpuno jasno da mali dominira i da ima talenta u sebi. Ali isto tako sada je POSVE JASNO da će ovo FERRARI sjebati 2020 i 2021.
Development novih bolida će biti zasnovan na Vettelu, setup će se radit prema njemu a kako bi se pobjedio Mercedes svaki detalj će biti ključan.
Apsolutno ne sumnjam u vještine razvoja Vettela, vjerovatno uz bok Michaela je tu ali Ferrari će to naravno zasrati. Kad još uz to dodate da je Vettel No1 vozač i da će ga tako klasificirati za naredne sezone (iako nema ugovor) samo će potvditi moja razmišljanja nažalost. Nemam ništa protiv Vettela, volio bi da uzme naslov i da mu se sve posloži ali mislim da je ovo njegov maximum (izuzev njegovih grešaka koje možemo zanemarit). I apsolutno će morati raditi kao tim ako žele oba naslova.
Development novih bolida će biti zasnovan na Vettelu, setup će se radit prema njemu a kako bi se pobjedio Mercedes svaki detalj će biti ključan.
Apsolutno ne sumnjam u vještine razvoja Vettela, vjerovatno uz bok Michaela je tu ali Ferrari će to naravno zasrati. Kad još uz to dodate da je Vettel No1 vozač i da će ga tako klasificirati za naredne sezone (iako nema ugovor) samo će potvditi moja razmišljanja nažalost. Nemam ništa protiv Vettela, volio bi da uzme naslov i da mu se sve posloži ali mislim da je ovo njegov maximum (izuzev njegovih grešaka koje možemo zanemarit). I apsolutno će morati raditi kao tim ako žele oba naslova.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Naravno da je u interesu tima. Timski kolega starta prvi i ako si dobro slušao intervju sa Buttonom sam je rekao da PP i nije neka prednost.ZvoNik je napisao/la:Dakle, sa cca 0,4s bržim bolidom on ne uspijeva zaključati drugo mjesto, nego daje šansu LH. I, naravno, pravi dodatni problem timskom kolegi. Je li to u intersu tima?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Znaci ferr se brutalno razvio. Sigurno varaju jer nemos nac skoro sekundu u mjesec dana. Salim se. Odlican posaoza njih.
E sad, lec 3 desetinke brzi od hama a seb (po mnogima, u bolidu po njegovim zeljama krojenom, a ne leclercovim, s cime se ne slazem) je iza hamiltona.
To nam govori da em da je ham fakat opak u kvalama i takodjer ds je leclerc brutalno opak u kvalama. Zamislite sadda je massa sa sebom. Vjerojatno bi ham imao pp i svi bi mi mislili kako je merc ili malo bolji (0.1) ili da su jednaki. Ovako, ferr je mrcina zadnje 4 utrke a leclerc od prve utrke u kvalama pokazuje od kakvog je kova.. jos malo i ja osobno cu ga proglasit boljim od maxa
Utrka ce sigurno bit vrh ako se ovi naprijed bas ne porazbijaju. Ne treba kisa zbog razlicitih guma.
Ocito ham ide jaaako dugo pa na softu hvatat ferr i mislim da ima bar 50% kao i lec, za pobjedu.
Jos sam u soku od ovog ferr...eh da ste malo prije dodali downforce.. uzeo bi lec naslov samo tako...
Jedva cekam utrku.. da je bar pocetak sezone. Steta sto cemo imati ovakav rat samo pola sezone... Ham je stalno trazio da se ferr i max ukljuce i eto mu sada

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
E sad, lec 3 desetinke brzi od hama a seb (po mnogima, u bolidu po njegovim zeljama krojenom, a ne leclercovim, s cime se ne slazem) je iza hamiltona.
To nam govori da em da je ham fakat opak u kvalama i takodjer ds je leclerc brutalno opak u kvalama. Zamislite sadda je massa sa sebom. Vjerojatno bi ham imao pp i svi bi mi mislili kako je merc ili malo bolji (0.1) ili da su jednaki. Ovako, ferr je mrcina zadnje 4 utrke a leclerc od prve utrke u kvalama pokazuje od kakvog je kova.. jos malo i ja osobno cu ga proglasit boljim od maxa

Utrka ce sigurno bit vrh ako se ovi naprijed bas ne porazbijaju. Ne treba kisa zbog razlicitih guma.
Ocito ham ide jaaako dugo pa na softu hvatat ferr i mislim da ima bar 50% kao i lec, za pobjedu.
Jos sam u soku od ovog ferr...eh da ste malo prije dodali downforce.. uzeo bi lec naslov samo tako...
Jedva cekam utrku.. da je bar pocetak sezone. Steta sto cemo imati ovakav rat samo pola sezone... Ham je stalno trazio da se ferr i max ukljuce i eto mu sada

- grga Verified
- Karting
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: dobro utrkivanje
Bravo Lec. Napokon zanimljive borbe, ako već ne za WDC, onda barem unutar ferarija. Bit će jako zanimljivo sutra. 

Ako voziš i sve je mirno i sve držiš pod kontrolom, znači da ne voziš dovoljno brzo.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Seb je vozač koji je uvijek bio bolji u utrci nego u kvalama. Mada 4 desetinke izgleda stvarno, stvarno loše i to jednostavno mora promjeniti i poraditi na tome. Moguće je da Charlesu bolje odgovara bolid ali ono, opet je previše. Ferrari treba 1-2 sutra ponovo i nadam se da taktika neće ostaviti nikakve dvojbe.
"What a little star." May 26, 2012.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ma sutra nas čeka 1v1 Charlesa i Hamiltona, s Vettelom i Bottasom u ulozi pomagača.
Nadam se brzom Red Bullu i Maxu u vrhu također.

Nadam se brzom Red Bullu i Maxu u vrhu također.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Seb je uvijek dobar u kvalama...tu uopće nema sumnje.MSC je napisao/la: 28.09.2019., 18:43 Seb je vozač koji je uvijek bio bolji u utrci nego u kvalama. Mada 4 desetinke izgleda stvarno, stvarno loše i to jednostavno mora promjeniti i poraditi na tome. Moguće je da Charlesu bolje odgovara bolid ali ono, opet je previše. Ferrari treba 1-2 sutra ponovo i nadam se da taktika neće ostaviti nikakve dvojbe.
Gledajući onboardove njih dvojice (općenito cijelu sezonu) ti bi rekao da su oba kruga stvarno dobra, ali kod Leclerca vidim da jednostavno ima puno više povjerenja u bolid da ga "baci" u zavoj, da ima povjerenja da će uhvatiti bolid itd.
Dosta je u tom povjerenju u bolid po meni. U utrci se to izjednači (možda Seb ima i manju prednost jer je nešto bolji na gumama), kada je spremnik goriva pun, bolid je teži prema nazad i općenito se vozi skroz drugačije "mirnije"...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
zelot
- Formula 1
Lec u drugoj sezoni tek starta ispred 9 wdc na p2 i p3.. i dosts cesto ie ispred tih 9. Nerjetko i par desetinki ispred skoro pa apsolutnih rekordera po broju wdc 
Jos nismo ni svjesni sta je napravio danas. Pricat a i oisat ce se o ovome!
Velicanstveno!

Jos nismo ni svjesni sta je napravio danas. Pricat a i oisat ce se o ovome!
Velicanstveno!
-
smr201
- Formula 4
- S nama već: 8 god 2 mj
Vrhunska grafika, fascinantno mi je kako je Ham u 4 zavoja vratio sve što je pogubio u ostalim dijelovima isto tako Lec sa duplo manje najbržih sektora od Vet daleko najbrži.Ferrari je napisao/la: 28.09.2019., 21:21 Uvijek odlična grafika koja pokazuje tko je gdje bio najbrži u Q3
![]()