VN Rusije (Sochi Autodrom) 27.-29. rujna 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

F12013
Karting
Karting
S nama već: 9 god 3 mj
Ferrari u prvom dijelu sezone zbog slabog downforcea nije mogao gume dovesti u pravi prozor. Sada kad su dodali downforce gume nisu problem. Ne spominje se. Jesu li gume možda promijenjene tijekom sezone? O čemu pričamo ovdje. Na žalost Ferrari si je sam kriv što ovakav bolid nije bio na početku sezone. I da se zna i ja sam navijač Ferrarija. Da se ne pomisli da branim Mercedes.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
F12013 je napisao/la: 28.09.2019., 12:58 Ferrari u prvom dijelu sezone zbog slabog downforcea nije mogao gume dovesti u pravi prozor. Sada kad su dodali downforce gume nisu problem. Ne spominje se. Jesu li gume možda promijenjene tijekom sezone? O čemu pričamo ovdje. Na žalost Ferrari si je sam kriv što ovakav bolid nije bio na početku sezone. I da se zna i ja sam navijač Ferrarija. Da se ne pomisli da branim Mercedes.
A tko to nije spominjao? Pa svi su znali zašto je Ferrari bio loš...nisu bile gume koliko je bio sam bolid.

A to da su gume i dalje loše je dokaz Mercedesa danas i jučer koji se izgleda muči sa istim gumama čim se malo tlak spusti...i pogledaj gdje je Haas danas u usporedbi sa zadnjih 5-6 utrka.
Gume bi trebale biti jednostavnije od ovoga...imam osjećaj da i dalje vozači i ekipe nisu u potpunosti skužili gume.

Također igra ulogu i to da Mercedes je vrlo vjerojatno zaustavio razvoj ovoga bolida (od Njemačke nisu ništa donijeli)...mislim da nešto dolazi u Suzuku i tjt. Ferrari je također zaustavio razvoj bolida sa Singapurom.

I opet nije da je Ferrari samo tako lagano dobio utrke koje je dobio...SVE su bile na jebene guzove...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Red Bullu fali drugi vozač. Kako dva čovjeka mogu tolko zaostajat za Maxom?
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Majki2111 je napisao/la: 28.09.2019., 13:06 Red Bullu fali drugi vozač. Kako dva čovjeka mogu tolko zaostajat za Maxom?
1. Max stvarno vozi dobro
2. Bolid je krojen isključivo prema njemu
Jedno ili drugo ili oboje
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ako Red Bull stavi ikoga od njihovih vozača pored Maxa sljedeće godine, onda je jasno da neće da mu dovedu timskog kolegu koji mu može parirati. Albon je bolji u prestizanju od Gaslyja, ali su obojica spori. A po poređenju i jednog i drugog u Toro Rossu sa Kvyatom, i on je ista klasa...

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Pastor je napisao/la: 28.09.2019., 13:30 Ako Red Bull stavi ikoga od njihovih vozača pored Maxa sljedeće godine, onda je jasno da neće da mu dovedu timskog kolegu koji mu može parirati. Albon je bolji u prestizanju od Gaslyja, ali su obojica spori. A po poređenju i jednog i drugog u Toro Rossu sa Kvyatom, i on je ista klasa...
Odbiće im se to o glavu (a već i je ove sezone). Mogli su zapapriti Ferrariju za drugo mjesto da su imali pristojnog vozača u drugom bolidu.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Ferrari je napisao/la: 28.09.2019., 12:37
Sarma je napisao/la: 28.09.2019., 12:30 Kako je krenulo, na kraju će se još pričati da je sezona bila izjednačena :prcnjau:
Već se priča.
Ako pobijede još koji put, pričaće se kako je Ferrari bio bolji bolid kroz čitavu sezonu.
A pred kvalifikacije 16. trke u sezoni imamo situaciju da je Benz bio konkurentan za pobjedu na 14/15 prethodnih trka (izuzetak je Austrija) i pobijedili su 10 puta, a Ferrari na 6 (Bah, Kan, Aus, Bel, Ita, Sin), a na nekim stazama su zaostajali po pola minute - minutu na kraju trke, što se Mercedesu nije dešavalo.
Ferrari čak i da je dobio svih 6 navedenih trka, sve bi bilo na teške guzove, izuzev možda Bahreina, a i tu ne bi Benz zaostajao pola minute.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Frantic je napisao/la: 28.09.2019., 13:55
Ferrari je napisao/la: 28.09.2019., 12:37
Sarma je napisao/la: 28.09.2019., 12:30 Kako je krenulo, na kraju će se još pričati da je sezona bila izjednačena :prcnjau:
Već se priča.
Ako pobijede još koji put, pričaće se kako je Ferrari bio bolji bolid kroz čitavu sezonu.
A pred kvalifikacije 16. trke u sezoni imamo situaciju da je Benz bio konkurentan za pobjedu na 14/15 prethodnih trka (izuzetak je Austrija) i pobijedili su 10 puta, a Ferrari na 6 (Bah, Kan, Aus, Bel, Ita, Sin), a na nekim stazama su zaostajali po pola minute - minutu na kraju trke, što se Mercedesu nije dešavalo.
Ferrari čak i da je dobio svih 6 navedenih trka, sve bi bilo na teške guzove, izuzev možda Bahreina, a i tu ne bi Benz zaostajao pola minute.
Ma ovo je nešto kao kad kažu da je McLaren iz 2011 bio podjednak Red Bullu :D
slikaslika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
pliz nekli stream a da nije full hd :)

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Ode Albon, zajeban je ovaj zavoj.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
:crvenazastava: :crvenazastava:
Albon se zabio u zid...

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Steta!

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

Frantic
Formula 1
Formula 1
Vettel se prvo sam sjebe, a onda ga dodatno zajebe i Albon
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Šta je bilo sa Sebom, nisam gledao prve 2-3 minute...

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 2 mj
Jel se zna koliko im minimalno treba za out lap? Jer ako još netko izleti moglo bi im biti knap

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Ma stigne Seb bez problema na stazu napraviti krug.
"What a little star." May 26, 2012.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Vettel-Ferrari je napisao/la: 28.09.2019., 14:15 Šta je bilo sa Sebom, nisam gledao prve 2-3 minute...
Ma "malo" pogriješio, pa onda odustao od kruga..... :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 2 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la: 28.09.2019., 14:15 Šta je bilo sa Sebom, nisam gledao prve 2-3 minute...
Pobjegao mu prednji kraj u zavoju 15.ja mislim, a onda su ga sjebale žute i crvene zastave.

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Ma stici ce Vettel napravit dobar krug i proc dalje!

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/F1/status/1177915486782345217
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡