VN Singapura (Marina Bay Street Circuit) 20.9.-22.9.2019.
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama veÄ: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Zaboravio si spomenuti da je brabonjak.f1_zg je napisao/la: 22.09.2019., 16:26 Tužno kad ti moraju strateÅ”ki narihtat pobjedu crni Sebastiane. Eto sad joÅ” kaže da nije znao hoÄe li mu gume trajati do kraja
Bravo Leclerc, dobro da nije razbio "Ŕampiona upiŔanih pantalona" i sebe. Live to fight another GP.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Leclercov menadžer otiÅ”ao popriÄati sa Binottom.
- jenson
- Formula 4
- S nama veÄ: 8 god 9 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
Nije vecini zanimljivo, jer na vrhu nije bilo skoro nikakve borbe. Ali meni kao navijacu Gaslya (ima nas i takvihFrantic je napisao/la: 22.09.2019., 16:22 I dalje govno najveÄe od staze.
I od trka (generalno).
Preticanja uvijek na guzove, skoro uvijek sa kontaktom. I možeÅ” ih prebrojati na prste (ne priÄam o onima kad bolid sa svježim softom pretiÄe bolid sa starim hardom).
UzbuÄenje mogu napraviti jedino Safeti, a danas ni 3 Safeta nisu popravila opÅ”ti dojam o trci.
Drugi je par opanaka, Å”to je meni, kao navijaÄu Ferrarija, extra drago, jer je Ferrari uzeo 1-2 pobjedu.

- Black Queen
- Formula 4
- S nama veÄ: 8 god 3 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Äekaj samo malo Leclerc se ljuti, a Seb mu je pomagao pobijedit u Belgiji. Kad je on njemu trebao pomoÄi u Italiji ispao je govno.
Uglavnom, bravo Seb! Nema ljepÅ”e od njemaÄko- talijanske himne! Popravio mi Äovjek dan! Gospodin

Uglavnom, bravo Seb! Nema ljepÅ”e od njemaÄko- talijanske himne! Popravio mi Äovjek dan! Gospodin

"Kad bi neki ljudi skoÄili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Binotto "What's to talk about, he's a boy, he'll get over it... now let's get some pasta and wine and celebrate 1-2"

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Vettel rekao boldano Leclercu u sobi za hlaÄenje, ako sam i ja dobro Äuo

Zbog toga poteza sam ja i postao fenboj Seba i navijao da uzme pobjedu do kraja.Ferrari je napisao/la: 22.09.2019., 16:38 Stalo mi srce kada je Seb napao Gaslya...ali ajde...dobro je proŔao.
Nmgu vjerovati da sam vikend proveo kao fenboj Vettela, trebat' Äe vremena da se slegne ovo iskustvo

GRANDE SEB!!!
Zadnja izmjena: LH44, dana/u 22.09.2019., 16:41, ukupno mijenjano 1 put.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
A krv ti... Ovo je vrh.. Moram potrazit kasnijeLH44 je napisao/la: 22.09.2019., 16:39Vettel rekao boldano Leclercu u sobi za hlaÄenje, ako sam i ja dobro Äuo![]()
Fino Alla Fine
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
BRAVO SEB, IDEMO!!!
Ne znam kad sam se zadnji put radovao pobedi Seba Fetla, ovo vam govori 110% navijaÄ Alonsa.
Maestralan posao, ovo je prvi put da je ikoji konstruktor zabelježio 1-2 u Marini Bej. Alfa vodila prvi puta joŔ od de KreŔarisa i 80-ih, tri
. SveopŔta ludnica.
Jedva Äekam Sochi, da li Äe tamo Ferrari sruÅ”iti MeÄkinu dominaciju? I to na uliÄnoj Monzi!
Ne znam kad sam se zadnji put radovao pobedi Seba Fetla, ovo vam govori 110% navijaÄ Alonsa.
Maestralan posao, ovo je prvi put da je ikoji konstruktor zabelježio 1-2 u Marini Bej. Alfa vodila prvi puta joŔ od de KreŔarisa i 80-ih, tri

Jedva Äekam Sochi, da li Äe tamo Ferrari sruÅ”iti MeÄkinu dominaciju? I to na uliÄnoj Monzi!

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Definitivno cu ovo potrazit na netu..Ferrari je napisao/la: 22.09.2019., 16:43 Äek jel' mu to stvarno rekao Seb?![]()
Ajde...malo ga je bocnuo za ono u Monzi![]()
A ovo kad je uketio Gaslyju, vec sam vidio odvaljen kotac...
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Bacio je kocku debelo tu...moglo je zavrÅ”iti u suzama.CrashOverride je napisao/la: 22.09.2019., 16:48Definitivno cu ovo potrazit na netu..Ferrari je napisao/la: 22.09.2019., 16:43 Äek jel' mu to stvarno rekao Seb?![]()
A ovo kad je uketio Gaslyju, vec sam vidio odvaljen kotac...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Multi 21
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Tad mu je proŔlo (jedva), ali u takvoj situaciji se to jednostavno ne radi.Ferrari je napisao/la: 22.09.2019., 16:38 Stalo mi srce kada je Seb napao Gaslya...ali ajde...dobro je proŔao.
Sjajno je odvozio cijelu utrku, nemoj me krivo shvatiti, ali ta nestrpljivost me živcira.
Mislim da je glavni razlog zaŔto je Seb prvi iŔao u box taj da se obrani od Maxa. A izgubio bi to mjesto 100% da nije uŔao taj krug u box. Umjesto 1-4, su dobili 1-2.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jbt, ne mogu da vjerujem da je Ferrari uzeo treÄu pobjedu zaredom, i to treÄa sa bolidima na P1 i P2, Å”to je prvi put P1 i P2 iste momÄadi u Singapuru dosad 

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
ZnaÄi prvi put da je jedna ekipa uzela 1-2 u Singapuru, PRVI put od 2008. da imamo 3 pobjede u nizu...ono jel me jebeÅ” da se to sada dogodilo u 2019 kada smo poÄeli sezonu kako smo poÄeli... 

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
JebaÄki me zanima sada Rusija, jer nadam se da ovo nije i ne može biti igrom sluÄaja...Ferrari je napisao/la: 22.09.2019., 16:53 ZnaÄi prvi put da je jedna ekipa uzela 1-2 u Singapuru, PRVI put od 2008. da imamo 3 pobjede u nizu...ono jel me jebeÅ” da se to sada dogodilo u 2019 kada smo poÄeli sezonu kako smo poÄeli...![]()
- pero iz bukureŔta
- Formula 1
Uzima bocu vode, okreÄe se prema Lecleru i kaže "You lost"------ kraÄa pauza---- "a lot of weight" i pogleda livetimingFerrari je napisao/la: 22.09.2019., 16:43 Äek jel' mu to stvarno rekao Seb?![]()