VN Singapura (Marina Bay Street Circuit) 20.9.-22.9.2019.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Red Bull će danas sa Maxom prvi potegnuti u boks imam osjećaj. Samo da prisile druge ispred njih.
Mislim da je strategija S-H...za Mercedes po meni sigurno jer su dosta testirali Hard gumu na treninzima, a i RBR isto.
Ferrari će vjerojatno S-M iako po meni bi barem sa jednim bolidom trebalo ići na Hard (Seb) pa do kraja sa ranim zaustavljanjem.
Mislim da je strategija S-H...za Mercedes po meni sigurno jer su dosta testirali Hard gumu na treninzima, a i RBR isto.
Ferrari će vjerojatno S-M iako po meni bi barem sa jednim bolidom trebalo ići na Hard (Seb) pa do kraja sa ranim zaustavljanjem.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ja se nadam agresivnom Leclercu i Hamiltonu, Vettelu bez spina, Max bez pizdarija i velikim borbama među njima. Makar strategijski 

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Nije Ace, ali nikad me nije iznevjerio.zelot je napisao/la:ekipa molim vas dobar stream? ace ako moze. iptv mi ne radi jer nes prckaju i nece ga bit jos ddan dva pa nemam di gledat.... hvalaaa
http://buffstream.live/f1-live-stream.php

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Ja nekak imam feeling da neće biti procesijska utrka. Moglo bi i među prvih šest biti ljubljenja zida, safet je skoro pa siguran... A i sam start zna atraktivan biti. Samo da se Seb ne skrši i da Ferrari bilo koji bude P1.
"What a little star." May 26, 2012.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ma dobro, tad je bio prisutan i strah, jer se moglo puno više izgubiti, što na kraju i jest nažalost.Ferrari je napisao/la: 22.09.2019., 12:28Ja ne razumijem kako možete imati TOLIKO iščekivanje.Vettel-Ferrari je napisao/la: 22.09.2019., 12:25Kad se sjetim da mi je i 2017-te najiščekivaniji bio, borim se sa sobom da ovu utrku toliko ne iščekujem![]()
Nije da je netko sad u borbi za titulu...
Ono nadam se dobroj utrci i našoj pobjedi, ali realno ne mogu biti "na iglicama" kada nismo u pravoj borbi.
Ali danas zbog same utrke, imam veliko iščekivanje, a pobjeda bi značila nastavak Ferarrijevog niza, što nije mala stvar

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Sportsurge, pa biraj.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Lecler ima probleme!?
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Lecler je imao problem kod paljenja i cijelo vrijeme mu čačkaju po kokpitu
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Neće valjda opetpero iz bukurešta je napisao/la: 22.09.2019., 14:05 Lecler je imao problem kod paljenja i cijelo vrijeme mu čačkaju po kokpitu