Ubrzanje na ravnom, koje ima Ferrari bi moglo biti ključno danas. Pri tome poglavito mislim na start. Nadam se da već tu Leclerc može odmagliti, a Seb uhvatiti Hamstu. I naravno, samo da ne bude krša i loma
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Zamisli jbte Singapur najisčekivanija utrka sezone
Kad se sjetim da mi je i 2017-te najiščekivaniji bio, borim se sa sobom da ovu utrku toliko ne iščekujem
Ja ne razumijem kako možete imati TOLIKO iščekivanje.
Nije da je netko sad u borbi za titulu...
Ono nadam se dobroj utrci i našoj pobjedi, ali realno ne mogu biti "na iglicama" kada nismo u pravoj borbi.
Ali @Ferrari pa nema nista ljepse od borbe podjednakih bolida za P1, ali i za sve ostale pozicije. Ova sezona do sada je pruzila stvarno lijepi broj utrka gdje sam barem ja bio na iglama. Stavi na stranu to sto je Ferrari zahebo u mnogo cemu, ali neke borbe na stazi su bile izvanredne da mi je ukupan dojam F1 2019 sezone 4.5/5. Mozda navucena ocjena, ali takav je moj dojam.
Napeto je nego šta je, u top 6 jedino Lewis nema nikakav pritisak i može voziti ležernije.
Leclerc mora dokazati na ovoj stazi od čega je.
Seb mora pobjediti u 2018.
Valtteri mora jer ne smije ponovit' prošlogodišnji Singapur.
Max s obzirom na sudare mora da se vrati nazad u konstantu.
Alex mora ako misli vozit' dogodine.
_bataziv_0809 je napisao/la: 22.09.2019., 13:01
Dajte neku stranicu gdje cu skinuti snimku
Evo rođo, kvale su već postavljene danas, tako da je moguće da nekad do večeras bude i trka. Ako nema, tpb.org i utorrent, osim ako nisi tamo gdje su ovi izvori ilegalni https://f1fullraces.com/category/full-races/
AlkY je napisao/la: 22.09.2019., 13:02
Zna li netko gdje su dobri linkovi za gledanje preko moba ?
Imaš mobdro, a imaš i WSS. WSS nek kolega @Frantic da link, a mobdro je lagano naći, samo guglaj.