Scuderia Ferrari
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ali što se zadnji put dogodilo kada smo imali Ferrari na poleu, a drugi u drugom redu?
Ne znam...imam feeling da će se Hamsta sutra tuči...pogotovo nakon Monze...ko može duže na gumama izdržati i ući u pravo vrijeme biti će ključno.
Trebamo pametno odigrati jer imamo 1-3, a Bottas je tek peti...naravno, ako bude moguće. Utrka traje hebena 2 sata.

Ne znam...imam feeling da će se Hamsta sutra tuči...pogotovo nakon Monze...ko može duže na gumama izdržati i ući u pravo vrijeme biti će ključno.
Trebamo pametno odigrati jer imamo 1-3, a Bottas je tek peti...naravno, ako bude moguće. Utrka traje hebena 2 sata.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
i onda kažeš da nisi pesimistFerrari je napisao/la:Ali što se zadnji put dogodilo kada smo imali Ferrari na poleu, a drugi u drugom redu?![]()

Ma bit će sve oke. Samo da to sutra pametno odigraju...

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ko god ima jako dobro pamćenje, ili je realist ili je pesimistsenna66 je napisao/la: 21.09.2019., 17:36i onda kažeš da nisi pesimistFerrari je napisao/la:Ali što se zadnji put dogodilo kada smo imali Ferrari na poleu, a drugi u drugom redu?![]()
Ma bit će sve oke. Samo da to sutra pametno odigraju...

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Ferrari
- Formula 1
LH44 je napisao/la: 21.09.2019., 18:04Ko god ima jako dobro pamćenje, ili je realist ili je pesimistsenna66 je napisao/la: 21.09.2019., 17:36i onda kažeš da nisi pesimistFerrari je napisao/la:Ali što se zadnji put dogodilo kada smo imali Ferrari na poleu, a drugi u drugom redu?![]()
Ma bit će sve oke. Samo da to sutra pametno odigraju...![]()

Zar sam lud, da budem toliko opušten sa FERRARIJEM od svih ekipa? Nema šanse.

- LH44
- Formula 1
Na limitu je kad je sve pod konac odvoženo, bez pretjeranog proklizavanja kroz krivine i bez greške na kočenju. Jbte pa nismo u 70im i 80im kad je sasvim normalno bilo da bolid pleše kroz krivine, a Mario Andretti je baš tad i izjavio što je izjavio. Sa današnjim bolidima ako nije pod konac, nije krug na limitu

- LH44
- Formula 1
Pogledaj usporedbu Hamiltona i Leclerca, pa ćeš vidjeti da je malo gubio kod tih grešaka, pogotovo kod one tamo greške u S2 gdje je baš imao veći oversteer. Ne kažem da su to ogromne greške, ali da je pod konac odvoženo, imao bi tu Charles još desetinku-dvije i možda bi i rekord staze pao. Lewis prošle godine jedini oversteer koji je imao je na istom mjestu gdje je i Leclerc imao, ali dosta manje.Pastor je napisao/la: 22.09.2019., 04:49 Naravno da je na limitu. Da je prešao limit izgubio bi bolid skroz, i nebi ga mogao uhvatiti. Ovako nije ni vrijeme gubio, jer je baš zbog toga što je došao na rub da ga izgubi i dobivao prednost.
Mislim krug je idalje vrhunski, ali da je na limitu, mislim da je još malo tu bilo za izvući

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Podavno sam već rekao, možda prošle godine dok je u Sauberu još bio, da me Leclerc podsjeća na Ferrarijevu legendu Gillesa Villeneuva.
Što više vozi njegov pristup i dojam koji ostavlja mi je sličniji Gillesu
Što više vozi njegov pristup i dojam koji ostavlja mi je sličniji Gillesu

- Ferrari
- Formula 1
Neću reći da sam baba Vanga, aliFerrari je napisao/la: 18.03.2019., 16:01 Nije ništa gotovo. Duga je sezona.
I da popušimo u prve 3-4 utrke i dalje nam ostaje 17-18 utrka da nadoknadimo zaostatak.
Vidjet ćemo kakvi ćemo biti tamo oko Singapura-Rusije-Japana. To je najvažniji dio sezone.
Vjerujem da je bolid dobar jer nemoguće je da se ovako degradiralo preko noći. Ako riješimo PU onda ćemo se moći igrati i sa pravim setupom.
Do tada, kompromis.
Treba samo držati hladnu glavu. Ovdje će se vidjeti Binotto i njegova spremnost da bude na ovoj poziciji.

"Sezona je duga", "Čekajmo Singapur-Rusiju-Japan"