VN Singapura (Marina Bay Street Circuit) 20.9.-22.9.2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Ferrari
gjoko-mkd je napisao/la: 19.09.2019., 14:12 Problem je što u F1 svi napreduju...niko ne stoji u mesto.
Za Ferari dodatni.problem zadnjih godina je što nadogradjne na stazu donose najviše polovine od onog u simulatoru

Njima treba šti više da se prilagode na ove gume...t.j. da ih bolje razumeju

Ipak ne mislim da će Ferari biti loš u Singapuru
Ima neki koji su ipak verovali Ferarijevom snagom :gandalf:

Šta reći....skromnost mi je najveća vrlina :bonk:

Ponoviću još jednom....odgovor leži u Binotovim rečima kada je rekao da u Ferariju počinju shvatati kako radi ovaj bolid. Opisao ga je kao previše komliciranim...i zato ga je teže shvatiti

Na testiranjima je bio brz, jer su imali puno vremena da podese bolid...a Ferari je najslabili kada pomeđu dve trke ima samo jedan tjedan, i tada nemogu posvetiti dovoljno vrema na analizi i postavljanje set up-a bolida

poboljšanja za ovu trku su donele neke desetinke...ali najviše je donelo to što su shvatili kako radi bolid

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/PHortonF1/status/1175447480168640514 Stiže kazna za Ricciarda.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Wow, koji sok.. odakle ferr ovakva brzina? Ovo je nevjerojatno. Ajde one power staze ocekivali smo ali ovo sada nikako... E da je ferr iskoristio sve propusteno u prvom dijelu sad bi imali solidno napetu sezonu do kraja. Steta samo sto su se ovako kasno probudili.

Merc mora da je sav zbunjen a i rbr...

Bravo za leclerca... Seb jbg, opet greska. Ako je lec mogao skinuti njegovo vrijeme onda je i seb mogao tj morao. Nazalost, jos jedna njegova greska... Tesko mu je. Lec je opak igrac. Kad je trebalo pokazao ke zube momcadi i kao ok, da, drugi sam vozac al u sebi to nikad nije prihvatio i evo ga sad.. mali roka opako...

Kaos jebote... Sutra ce bit ludnica

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Vidjelo se da je Vettela poremetio onaj problem na FP3, taman pred kvale. Često mu se neki kvarovi na bolidu dešavaju u zadnje vrijeme. Ali sreća pa ovaj put nije na kvalama.
Ali je u kvalama polako opet hvatao priključak. Bio je sve brži. I prvi pokušaj u Q3 ekstra. Šteta za drugi pokušaj, jer ovdje se staza konstantno ubrzava. Mislim da nema više nigdje da se skinu 2 sekunde u odnosu na FP3. Tako je bilo i prošle godine. Da je drugi pokušaj odvezao kako treba mislim da bi bilo ugroženo vrijeme pp-a od prošle godine.

Svaka čast za Ferrari. Ovo je bilo potpuno neočekivano. Ako su ovako dobri na stazi koja bi im trebala biti najgori scenario, onda nas čeka zannimljiv kraj sezone. Samo da to sutra potvrde dobrim tempom u u trci.
Zadnja izmjena: Pastor, dana/u 21.09.2019., 19:32, ukupno mijenjano 2 puta.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Koliko god ovo sve super izgledalo i činilo nas radosnima, da je Ferrari iskoristio šanse u prvom dijelu sezone....pa kakva bi ovo ludnica bila sada...ovako mi je samo još više žao.

No dobro, barem se ekipa uozbiljila, od utrke do nadogradnji, sve nekako puno bolje funkcionira.

Zadnja izmjena: senna66 Verified, dana/u 21.09.2019., 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
senna66 je napisao/la: 21.09.2019., 19:30 Koliko god ovo sve super izgledalo i činilo nas radosnima, da je Ferrari iskoristio šanse u prvom dijelu sezone....pa kakva bi ovo ludnica bila sada...ovako mi je samo još više žao.
Nismo zato što nismo mogli...lako je tako govoriti.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ja nisam vjerovao Vettelu kad je na početku sezone govorio da je bolid dobar, samo treba vremena da ga se shvati i dovede do optimalnih postavki.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la:Ja nisam vjerovao Vettelu kad je na početku sezone govorio da je bolid dobar, samo treba vremena da ga se shvati i dovede do optimalnih postavki.
Premalo se vjeruje Vettelu :rofl:
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Stvarno je luđački krug odvezao Charles: https://twitter.com/F1/status/1175460933587484672 Prekasno je ova forma Ferrarija stigla, da se može šta bitno promjeniti u prvenstvu, a da se ne pouzdaju u probleme drugih, što nikad dobro ne završi.
Ali ako stvarno budu kompetativni Mercedesu sutra i na utrkama koje dolaze, učinit će nama navijačima ako ništa golemu uslugu :D

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Koliko ono Leclerc bodovno zaostaje za Hamićem? :mrgreen:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la: 21.09.2019., 19:47 Prekasno je ova forma Ferrarija stigla
A ne bi bas ovo nazivo nekom formom.. 2 pobjede na jedvite jade i jedne odlicne kvale gdje ih je malo tko vidio u bilo kakvoj borbi u vrhu...
Ali ako sa Mercedesom ostanu u egalu na preostalim utrkama :gandalf:
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 21.09.2019., 20:01 Koliko ono Leclerc bodovno zaostaje za Hamićem? :mrgreen:
Malo puno.. 102 bodica
Fino Alla Fine

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Iceman je napisao/la: 21.09.2019., 20:01 Koliko ono Leclerc bodovno zaostaje za Hamićem? :mrgreen:
102 boda.

Da Leclerc pobjedi na svim preostalim utrkama, a Hamilton ne bude bolji od treće pozicije opet bi razlika bila 32 boda u korist Hamiltona. Da bi imao prednost od tri boda na kraju, Leclerc mora pobjediti sve utrke, a Hamilton ne završiti ni na jednoj utrci bolje od pete pozicije. Naravno tu nisam računao bod od najbržeg kruga, ali ni on ne ide u prilog Leclercu.
Uglavnom, bez barem dva odustajanja Hamiltona, Leclerc, a i bilo tko drugi ima samo teoretske šanse za naslov.

No, valja pobjediti sutra, to je sam po sebi težak zadatak i treba biti 100% na njega fokusiran sad.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ne razbijaj glavu s tim slika
BTW, 102 boda
CrashOverride je napisao/la: 21.09.2019., 20:10
Vettel-Ferrari je napisao/la: 21.09.2019., 19:47 Prekasno je ova forma Ferrarija stigla
A ne bi bas ovo nazivo nekom formom.. 2 pobjede na jedvite jade i jedne odlicne kvale gdje ih je malo tko vidio u bilo kakvoj borbi u vrhu...
Gledaj broja "44" što se javlja :rofl: :rofl:
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 21.09.2019., 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 21.09.2019., 20:13
Ne razbijaj glavu s tim slika
BTW, 102 boda
CrashOverride je napisao/la: 21.09.2019., 20:10
Gledaj broja "44" što se javlja :rofl: :rofl:
Nico Rosberg AKA Jacques Villeneuve style :D
Fino Alla Fine

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Ma zeka peka. Hamijev je naslov, al ako smo se napokon skockali, pa makar i za kraj sezone bring it on man :thumbs:
Btw ovi Mecke su se na neki nacin pripremili da ce na dvije power staze imati pravi izazov od strane Ferrarija, al ovo danas ih je malo ošamutilo. Vjerojatno je puno upitnika nad glavom, al kao što sam prije znao reci da Hamić radi razliku prosle godine kada je za 0.1 ili 0.2 uzeo PP, sada mislim da mogu reći mali čini razliku. :fakjea:

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Valja čestitati Renaultu i McLarenu na odličnim kvalifikacijama, polako se stvari slažu na gridu. Izgleda da novac i infrastruktura velikih igrača dolaze do izražaja.

Isto tako moram još jednom izraziti zadovoljstvo što Kimija više nema u Ferrariju, poznavajući njegove nastupe on bi danas završio na nekakvom "solidnom" 6. mjestu, a mi bi se svi tješili da su to realnost i plato Ferrarija.
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Leclerc ima najviše polea, pobjede na različitim stazama poput Italije i Singapura... Ovo počinje ličiti na jednu od onih sezona koje će godinama kasnije ljudi spinati kao "Ferrari je imao najbolji bolid te godine" :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 21.09.2019., 20:24 Leclerc ima najviše polea, pobjede na različitim stazama poput Italije i Singapura... Ovo počinje ličiti na jednu od onih sezona koje će godinama kasnije ljudi spinati kao "Ferrari je imao najbolji bolid te godine" :mrgreen:
I meni je to prošlo kroz glavu.
Još ako bi nakon Singapura, Ferrari na preostalih 6 trka uzeo npr. 3-4 pobjede, definitivno bi bio takav spin, i to masovni. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Ali bilo bi ohrabrujuće za sljedeću godinu da Ferrari nastavi u ovakvoj formi.
Ali opet, oni mogu ujebat stvari samo tako...
Kao i više "sljedeće godine"... Već sam umoran od toga kao Ferrari fan

Nadam se Sebovoj pobjedi sutra!
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡