Ne smatram se pesimistom...ali daj nije NITKO ovo očekivao.
Niti RBR niti Mercedes...čak ni Ferrari jučer.
JEBEN posao su napravili! Čestitke ekipi, ali i vozačima koji su iskoristili paket!
Doduše, možda su i visoke temperature kumovale ovome, kako je Novak primjetio na Areni. Nešto kao u Bahreinu.Ferrari je napisao/la: 21.09.2019., 16:23Ne smatram se pesimistom...ali daj nije NITKO ovo očekivao.
JEBEN posao su napravili! Čestitke ekipi, ali i vozačima koji su iskoristili paket!
Prvo je bilo.... Sacekajmo Q2... Pa sacekajmo Q3... Sad je sacekajmo trku!Vettel-Ferrari je napisao/la: 21.09.2019., 16:14 Sačekajmo utrku prvo, ako i sutra pobjedi Ferrari, onda je stvarno to preporod ekipe.
Ne znam...temperature su ostale stabilne cijeli vikend.F12000 je napisao/la: 21.09.2019., 16:26Doduše, možda su i visoke temperature kumovale ovome, kako je Novak primjetio na Areni. Nešto kao u Bahreinu.Ferrari je napisao/la: 21.09.2019., 16:23Ne smatram se pesimistom...ali daj nije NITKO ovo očekivao.F12000 je napisao/la: 21.09.2019., 16:21
Prevelik si pesimist kao i ostatak Ferrarijevaca.
Treba čestitati ekipi na čudu, najrađe bi poljubio u čelo svakog mehaničara u Maranellu.![]()
Pretpostavka, naravno.
A pretjerivat ne želim, ali ja sam, a vjerujem i mnogi drugi, bacio pogled na poredak vozača.AlkY je napisao/la: 21.09.2019., 16:18 Mozda je to ta sezona gdje , umjesto Ferrarija , sada Mercedes radi krive nadogradnje nakon ljetne stanke i Ferrari spektakularno uzima naslov![]()
Ferrari je napisao/la: 21.09.2019., 16:28Ne znam...temperature su ostale stabilne cijeli vikend.F12000 je napisao/la: 21.09.2019., 16:26Doduše, možda su i visoke temperature kumovale ovome, kako je Novak primjetio na Areni. Nešto kao u Bahreinu.Ferrari je napisao/la: 21.09.2019., 16:23
Pretpostavka, naravno.
Staza nije bila vruća na nekih 30-ak stupnjeva, a ambijentalna je isto tako oko 29-30...
Mene je RBR iznenadio...izgledali su dobro, a onda propali u kvalama.
U pravu si, Leclerc ima 5, Hamilton i Bottas po 4 te Seb i Max 1Vettel-Ferrari je napisao/la: 21.09.2019., 16:34 Peta PP za Leclerca, ako se ne varam on ih sad ima najviše ove sezone![]()