Drugi F1 pub kviz

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Nakon pola godine od prvog kviza (https://www.f1puls.com/forum/viewtopic.php?t=541) došlo je vrijeme za novi :)
Svi koji su bili prošli put znaju kako je bilo zabavno, a vi koji niste mogli nadam se da ćete ovaj put moći.
Održava se opet u Zagrebu, pa pozivam sve koji su tu ili u okolici da rezerviraju termin u kalendaru za ovu subotu (14.9.) navečer u 19:30 sati u Kafiću Ro&Do (Ilica 73, točno preko puta stanice Britanski trg).

Mislim da ću morati ograničiti na 15 ekipa, ali ovaj put otvaram i "wildcard" ekipu u koju se mogu prijaviti svi koji nemaju druga za igru.
Prijave su na Facebooku, ali možete se prijaviti i ovdje ako ima nekih ekipa željnih igre. :pivo:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Drago mi je da se trudiš ovo uvesti kao tradiciju :thumbs:
Volio bih kad bi ubuduće objavio datum malo ranije. Bar dvije sedmice. Možda i mjesec.
Ja ću moći samo navijački da podržim, jer sam zauzet, a inače je malo vremena da pokušam okupiti 4 budale koje bi putovale pet sati u jednom pravcu zbog pub kviza :chill:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Haha ovo je genijalno, Har Kl je donirao 10 eur "za zadnje mjesto".

Dobro, znači Har Kl časti ekipu koja bude posljednje plasiranja :zubo: :pivo:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
*Ekipe nakon ove objave* :mrgreen:

slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
ugodnu zabavu vam želim!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Napokon :party:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Dave to znači da si ti sigurno in in in? Prijavio je Viktor istu ekipu, s tim da nije sigurno da će Marko moći.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Bice se posvadjat sa zenom da ne moram na svadbu...
Fino Alla Fine

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Zabavnu subotu i ugodno druženje vam želim :pivo:

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
avetma je napisao/la: 10.09.2019., 16:06 Dave to znači da si ti sigurno in in in? Prijavio je Viktor istu ekipu, s tim da nije sigurno da će Marko moći.
Čuo sam se već s Viktorom preko WhatsApp-a pa smo se dogovorili da je opet isti tim (naravno ako i Marko dođe).

Ne mogu reći da mi datum nešto pretjerano paše jer mi je u ponedjeljak ispit, ali F1 kviz se ne propušta tako da sam sigurno in in in :mrgreen:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Kviz će početi u 19:30, a lokacija je Ilica 73 (točno preko puta tramvajske stanice Britanski trg), kafić Ro&Do.

Parking je subotom džabe navečer na Britancu, a svima ostalima je to tramvajem dvije stanice od trga Bana Jelacica.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Uspješno održan i drugi F1 pub kviz, hvala svima na dolasku, čestitke pobjednicima :pivo:

Bongaja98
Karting
Karting
S nama već: 6 god 5 mj
Navija za: Alonso
Bili stavili na stranicu pitanja kako bi provjerili znanje i mi koji nisno bili u mogucnosti doc. Unaprijed zahvaljujem

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Živjeli :pivo:
Koja je ekipa pobijedila? Sa portala ili?
Može neka reportaža ili koja slika za nas koji su 500/1000 km od Zagreba? :)

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Ma da, bilo je vrijeme za revanš nakon poraza od mafije. Pobjedu smo uzeli s dva mršava boda prednosti, ali pobjeda je. Yuji Ide se zove ekipa, a u njoj smo Viktor Šprajc, Marko (DaveGilmour) i ja (opet Marko) :mrgreen:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Explorer je napisao/la: 15.09.2019., 00:40 Ma da, bilo je vrijeme za revanš nakon poraza od mafije. Pobjedu smo uzeli s dva mršava boda prednosti, ali pobjeda je. Yuji Ide se zove ekipa, a u njoj smo Viktor Šprajc, Marko (DaveGilmour) i ja (opet Marko) :mrgreen:
Nadam se da si ovdje u krivu, tj. da su bila tri boda, bit će nam još gore ako su dva :mrgreen:

Da, ovaj put je Yuji bio mrvicu bolji, mi smo gadno kiksali u Q2 s asocijacijama, tako smo u Q3 neočekivano izvukli P2 zahvaljujući boljoj procjeni od White Visora (ako sam dobro zapamtio ime ekipe). Za sve naravno krivimo Nikolu koji je svojim nepojavljivanjem narušio momčadsku harmoniju :zubo:

Čestitke pobjednicima, trilogija nam ne gine :pivo:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Meni je bilo zanimljivo kako su u zadnjoj rundi svi popadali, a pitanja nisu bila naročito teška. Još da smo stavili Bauera i klađenje, huh. Da nam je to omaklo za pobjedu, mislim da bi nas Viktor streljao :zubo:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Da, Q3 mi je čak bio lakši od Q1, ali generalno je bio dosta teži kviz. Kažem, nas je najviše koštao taj Q2, fulali smo Irvinea i tad je sve otišlo kvragu :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Meni je, kad sam pogledao pitanja, već na pola asocijacija mirisalo da je Lauda konačno rješenje.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Kad su se malo slegli dojmovi, moram reći da mi se drugi kviz (s aspekta pitanja) više svidio nego prvi i to ne kažem samo zato što smo ovaj put pobijedili :mrgreen:

Težina pitanja je ovaj put bila bolje pogođena (prošli put su 1. i 2. krug možda bili mrvicu prelagani), a i pitanja su generalno bila bolja jer je bilo manje znaš-ne znaš pitanja, a više onih gdje se moraš pošteno zamisliti i timskim radom doći do rješenja.

Atmosfera je bila standardno dobra, a napetost prilikom proglašenja top 5 ekipa se mogla rezati nožem :D Čestitke svim ekipama s vrha jer su jučer stvarno nijanse odlučivale.

S nestrpljenjem očekujem novi okršaj :pivo:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡