Gilles je napisao/la: 07.09.2019., 18:23
Osvojio je 4 titule sa njima. Bio clan njihove akademije i posle ispisao istoriju sa RB. Seb nije neko ko spaljuje mostove jer je krajnje normalan lik. Cesto se vidja sa ekipom iz RB.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Mislim da u Austriji (domaća utrka za RBR) čak i bude na ručku s njima...ništa novo.
Naravno mediji će pisati sve i svašta jer trebaju klikove.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
f1zd je napisao/la: 07.09.2019., 19:01
Not again....
Odbijam vjerovati da Ferrari stvarno s njim ima nešto. Stvarno nema smisla.
Odbija i Ferrari
Ne vjerujem da bi Seb i Alonso išli u garniturama trenutnih momčadi u motorhomeove usred vikenda da bi pregovarali o transferima.
Ali kakva bi sezona bila da opet imamo staru trojku u top momčadima+Max i Leclerc
I što bi tek bilo da je danas Alonso bio na Vettelovom mjestu (odma krenu flashbackovi sa Mađarske 2007.).
You should never underestimate the predictability of stupidity
CrashOverride je napisao/la: 08.09.2019., 18:13
Sebu ni mama vise ne moze ispricnicu pisat za ovakve predstave..
Sve neke mrljave greskice koje ga kostaju strasno u utrkama..
Ma on mora, tj. morao je skužiti to i prilagoditi se, bolje izgubiti na performansama, nego se brukati svako nekoliko utrka, zbog jednog te istog problema. A uz to je i četverostruki prvak, u mnogim rekordima je među TOP 5 u povijesti i plaćen je 40mil za posao koji obavlja, tako da nema opravdanja tu i situacija oko njega je alarmantna, budimo realni. Danas je uz sve to napravio i krajnje glup potez pri povratku na stazi, potrencijalno opasniju situaciju za koju je direktno odgovoran vozač nismo vidjeli još od Grosjeanovog okretanja na stazi u Španjolskoj prošle godine.
Žao mi ga je, ali za situaciju u kojoj jest je glavni krivac i pitanje je može li ovu količinu problema podnijeti više.
CrashOverride je napisao/la: 08.09.2019., 19:32
Mislim da je zasluzio crnu zastavu.. Nije bilo daleko da bude gori udes..
Ma ne...kakva crna zastava...onda se daje baš u ono groznim trenucima.
Neće za ono dati crnu zastavu. Kazna je bila maksimalna i opravdana i eto na kraju je Stroll završio ispred.
A gle, bolje sprijecit nego kasnije kukat.. Moglo je to bit lose dosta..
Bas zato bi dao jednom Vettelu crnu zastavu pa da si promisle malo vise..
Sjebo si sam, izletio i izvoli se sigurno vratit na stazu..
Nešto meni zvoni ono što je Red Bull rekao da bi vozača mogli tražit van svog juniorskog programa...
Ne mora značiti ništa ali ako bi to bilo bolje za Seba, što da ne. On ne voli točno ovakav tip auta kakav vozi sad. Manjak downforcea na zadnjem kraju neide uz tešku nogu na gasu.