VN Italije (Monza) 6.-8. rujna 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Po meni jedino rješenje je da 11. iz Q2 vozi na početku vozića i nema problema, dat' mu neke posebne setove guma da ne dere svoje i nema cirkusa.
slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Seb vs Leclerc Q3 krug...zavjetrina vs bez zavjetrine.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Zanimljiv podatak - Charles ima jednak broj pole positiona kao i Mercedesov dvojac ove sezone https://twitter.com/F1/status/1170376933869334534 Ovo su bile jedne od najboljih kvalifikacija za Renault u dugo vremena https://twitter.com/F1/status/1170440351733075968

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ovo prvo zvuči nevjerojatno- lik je peti u prvenstvu...

Moguće da na kraju sezone imamo više PP nego 17 ili 18...jebem li ih takve. A i u Njemačkoj smo trebali imati PP. Samo govori koliko loših strategija, sudara i sličnih sranja je bilo...

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
f1zd je napisao/la: 08.09.2019., 00:26 Ovo prvo zvuči nevjerojatno- lik je peti u prvenstvu...

Moguće da na kraju sezone imamo više PP nego 17 ili 18...jebem li ih takve. A i u Njemačkoj smo trebali imati PP. Samo govori koliko loših strategija, sudara i sličnih sranja je bilo...
Može Ferrari imati polea koliko hoće kad je Merc u utrci toliko brži da ni taktika ne pomaže. Charles je nesretno izgubio u Bahreinu, Seb u Kanadi, a sve ostalo je uzasan odnos bolida prema gumama. Ni u Spa nebi bilo pobjede da se islo na najbolju taktiku za Seba. Jednostavno su morali tako da se napokon pobjedi, a Seb je to odradio timski besprijekorno dok malac bas nema neku namjeri to vracati.

S jedne strane to je osobina najvecih, s druge strane, Ferrari si to od polu rookiea ne smije dozvoliti. Mogli su imati 1-2 sutra, a ovako je taktika bitno zajebanija, a Ferrari zezne i idealnu situaciju. Charles ako se u prva dva kruga ne odvoji, uz DRS je izgorio.
"What a little star." May 26, 2012.

grga Verified
Karting
Karting
Navija za: dobro utrkivanje
Ovo bi mogla/trebala biti prekretnica u Sebovoj glavi da razmisli o ostanku u Ferrariju. Mogu ga razumjet da je żelio osvojiti prvenstvo s Ferrarijem (ima nas kojima crvena boja na bolidu i ne znači baš previše), ali mislim da je ta priča pomalo došla kraju. Charles je logična dugoročna karta na koju će Ferrari igrati slijedećih nekoliko godina. Valjda ne treba posebno objašnjavati Sebovu vs. LEC-ovu zaslugu u razvoju bolida. Uza sve to, Seb kao 4- struki WDC na Spa odigra maksimalno timski, a što, siguran sam, mnogi na njegovom mjestu ne bi napravili. Počev od Alonsa do Hamiltona (pritom se ne računa žrtvovanje za tim kad imaš osiguran naslov).
Nakon ove današnje “situacije” u zadnjem krugu, da sam Seb, želio bih čuti i vidjeti kako netko u timu, slobodno mogu reći trlja nos LEC-u. Jbte, prije nepunih 7 dana mu je 4struki prvak na Spa omogućio prvu pobjedu, a danas mu se treba 9 puta ponavljati da ispoštuje dogovoreno! To da je bila gužva na stazi jednako je stupidno kao kad Ronaldo sam opiči po golu i onda se opravdava da “nije vidio” recimo Mandžukića slobodnog. Jeftine priče za naivne i one koji namjerno okreću glavu.
Da rezimiram. Ja mislim da će današnji dogadaji imati veliki utjecaj na neka buduća mješanja karata, odnosno vozača. Naravno da su tu ugovori i velike sume, sve to stoji, ali uvijek postoji i onaj faktor X. Kao što je Ante dobro reko, barem bi trebali nestati oni lažni i nevini smješci na nekim licima. Obzirom da nisam Ferrarijev navijač, osobno priželjkujem Vettelov povratak u RB. To je samo moja żelja, moguće iracionalna. Ferrari jest institucija u F1, ali upravo to ga čini toliko nezdravom sredinom za nekog malo finijeg lika kakvog doživljavam Vettela. Ferrari je uprskavao i, barem naizgled, jednostavnije situacije, tako da nisam siguran da će iznaći snage i mudrosti izvući se iz ove. Hamilton je svojim odlukom o odlasku iz McL-a dokazao svoju zrelost u onom trenutku. Hoće li Seb ostati rob svoje dječačke želje da osvoji naslov s Ferrarijem, ostaje nam za vidjeti.
Ako voziš i sve je mirno i sve držiš pod kontrolom, znači da ne voziš dovoljno brzo.

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Pročitao sam tu negdje kao da Hamilton nije bio "ozbiljan" kada je reko da je Ferrari kriv bla bla i slično:

slika

I inžinjeri tu seru, a svaki wall je čekao i čekao i čekao i čeako....

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Kad sam pogledo sve u miru , procito dosta naslova od svagdje mogu samo zalit sto je Lec rekao 'Hvala' za SPA Seb i ne dat mu tow u Q3.. Inace vrlo dobar krug Seba bez towa u prvom pokusaju u Q3.. Kako je vec receno, Lec lagano pokazuje od cega je a smjeska se nevino kao i Ocon.. Kako Hulk nije kaznjen, nema logike...
Fino Alla Fine

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Šteta što Vettel nije pojurio za Sainzom jer bi stigao u brzi krug!
Ovaj njegov ironični "Thank You" upućen preko team radija sve govori

slika

slika

A Hamiltonove optužbe upućene prema Ferrariju su maloumne!

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
A dobro, Lewis voli izjaviti nebulozu pa se ispricavati kasnije. A u onoj zbrci mozda nije ni skuzio tko tu koga...
"What a little star." May 26, 2012.

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Svi sve kuže, samo on siroti ne kuži... Zanimljivo...
Zašto nitko od preostalih vozača nije pomislio to šta i on?

Nakon toga šta su im svima njihovi inžinjeri priredili, nakon onakvog prvog zavoja on ima obraza oplest po Ferrariju!?
Debil

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Albon obrisano vrijeme:
slika
Vettel nije obrisano vrijeme:
slika
I jedan i drugi ne gaze bijelu crtu.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Tu je FIA pogriješila i tko god ih opravdava fantazira!
Da je to Hamilton na mjestu Vettela, da je imao kojim slučajem pole isti oni koji brane sada FIA-u bi već sa vilama krenuli prema Monzi!

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Koja glupost...
https://twitter.com/LandoNorris/status/1170577998661259269
slikaslika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
blown diffuser je napisao/la: 08.09.2019., 09:14 Albon obrisano vrijeme:
slika
slika
Gleda se 3d projekcija iz zraka pomoću kamera koje se nalaze oko bolida, tu Vettel drži bijelu liniju, Albon vjerojatno ne.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
pero iz bukurešta je napisao/la: 08.09.2019., 09:24 Tu je FIA pogriješila i tko god ih opravdava fantazira!
Da je to Hamilton na mjestu Vettela, da je imao kojim slučajem pole isti oni koji brane sada FIA-u bi već sa vilama krenuli prema Monzi!
Nije isti slucaj kao s albonom.. Albon je nekoliko cm od bijele linije.. U svakom slucaju presedan.. Gazenje linije gumom ili da je dio te iste gume iznad te linije..
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
blown diffuser je napisao/la: 08.09.2019., 09:14 Albon obrisano vrijeme:
slika
slika
Samo hejterima je ovo isto.. X sportova X tumacenja granica necega.. Samo pogledaj drasticnu razliku tumacenja granica igralista u kosarci i nogometu..
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 08.09.2019., 09:45, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
A neznam, siguran sam da je Hamilton na mjestu Vettela bilo bi svega!
Mislim, od strane fanova....

kimi-f1
Karting
Karting
Navija za: Raikkonen, Mclaren
Sebovi navijači, jeli vi samo čekate priliku za napad na Leclereca? Uvjeren sam da nije išao namjerno sabotirati Seba. Prvi tko bi to primjetio je Ferrari, nije valjda Lec lud da im se ide zamjeriti. Ovo je bio kaos od kvalifikacija i ispalo je kako je ispalo. A Vettelovi navijači očito nisu očekivali ovako konkurentnog kolegu. Nije da se četverostruki prvak nebi trebao žrtvovadi za pobjedu tima, nego četverostrukom svjetskom prvaku nebi trebao moći zaprijetiti novopridošlica u momčadi sa 20 utrka iskustva. :prcnjau:
Edit: U vezi granica staze u parabolici: staviti od bijele crte 2 metra trave i stvar rjesena.
Ukinite DRS, VSC i bod za FL.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡