VN Italije (Monza) 6.-8. rujna 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Ferrari je napisao/la: 07.09.2019., 21:05 slika
Po ovome je Seb od Charlesa bio brzi gdje god nema bitnog utjecaja zavjetrine.
"What a little star." May 26, 2012.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Mislim da je i Charles to imao na umu dok su spremali posljednji krug u Q3.

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
avetma je napisao/la: 07.09.2019., 21:16 Mislim da je i Charles to imao na umu dok su spremali posljednji krug u Q3.
Misliš da je htio sam u krug kao u SPA ili je procjenio da će se Seb sa zavjetrinom kvalificirati ispred njega?

Brumica
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Sebastian Vettel
reso20 je napisao/la: 07.09.2019., 19:51
Brumica je napisao/la: 07.09.2019., 19:21 Nego, što nam kaže vremenska prognoza za sutra? Postoji li mogućnost kiše za vrijeme utrke? Kad je već toliki cirkus, nek bude do kraja :chill:
Kazu na Sky da je sansa 50%
Tenks, znači ništa nije sigurno.

F1 je na tviteru objavila video s radio porukama iz zadnjeg kruga pa ako netko može nek stavi tu. Seb još na početku kruga govori ekipi nek jave Charlesu da prođe naprijed i onda kad je mahao rukama izgleda da nije mahao ovima naprijed jer u isto vrijeme ide poruka u kojoj ponavlja da Charles ode ispred njega. Mali se danas napravio grbav i to je to. Bit će teško sutra na startu protiv Mercova.
They see me strollin', they hatin' :cool:

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
MSC je napisao/la: 07.09.2019., 21:10
Ferrari je napisao/la: 07.09.2019., 21:05 slika
Po ovome je Seb od Charlesa bio brzi gdje god nema bitnog utjecaja zavjetrine.
...Što potvrđuje Leclercovu izjavu danu za Sky, vezanu uz tow Hulkengerga.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma Leclercu je rečeno da prođe Vettela... inženjer mu je rekao, ali bilo je prekasno....ne znam kako to na zidu nisu vidili da neće biti vremena.

Trebali su samo Vettela pustiti u krug samog sa Sainzom ispred koji bi mu dao zavjetrinu i tjt...

Općenito smo trebali bolje reagirati i ići vani kada su kucale 3 min do kraja i onda imamo vremena za sve.

Ovako smo bezveze upali u igrice.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

F12000
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 07.09.2019., 21:32 Ma Leclercu je rečeno da prođe Vettela... inženjer mu je rekao, ali bilo je prekasno....ne znam kako to na zidu nisu vidili da neće biti vremena.

Trebali su samo Vettela pustiti u krug samog sa Sainzom ispred koji bi mu dao zavjetrinu i tjt...

Općenito smo trebali bolje reagirati i ići vani kada su kucale 3 min do kraja i onda imamo vremena za sve.

+1 :thumbs:
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Kimi Räikkönen will take a five-place grid penalty for Italian GP after heavily crashing his Alfa Romeo in qualifying at Monza! (gearbox change)

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Ferrari je napisao/la: 07.09.2019., 21:32 Ma Leclercu je rečeno da prođe Vettela... inženjer mu je rekao, ali bilo je prekasno....ne znam kako to na zidu nisu vidili da neće biti vremena.

Pa normalno. Jednostavno prekasno, za ovo je zid kriv...
Vidim da je i ovdje bio cirkus, mnogo se izvrijeđao Leclerc, mislim skroz nepotrebno... i to još od navijača Ferrarija...
Užas...

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma to je više zbog Leclercovaca, a i Leclerc je kenjao sa izjavom da je gubio kroz slipstrim, yeah right, šta je sa 80% staze pod punim gasom.
slikaslika

F12000
Formula 1
Formula 1
Da, puno ti taj tow znači kroz Variante Ascari ili dobar dio Parabolice kad ideš pun gas.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Svejedno to je mizernih 20% staze, pa ne bi cirkus napravili da zavjetrina nije bitna, ne bi Hulkenberg sjekao šikanu, a Stroll ga čekao da se vrati :zubo:
slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
F12000 je napisao/la: 07.09.2019., 22:13 Da, puno ti taj tow znači kroz Variante Ascari ili dobar dio Parabolice kad ideš pun gas.
Gledaj...kroz krug je brže, neupitno.
Da nije onda bi svi išli na čisti krug.

Veliki je dobitak u prvom sektoru (3 desetinke razlike između Vettela i Leclerca za Leclerca u zavjetrini)...durig sektor desetinka prednosti za Vettela i zadnji sektor začuđujuće brži Vettel u zadnjem sektoru.

Brže je neupitno...malo ćeš izgubiti kroz zavoje, ali dobitak na ravnicama je kao što vidiš 10 km/h u odnosu na Vettela.

Uostalom već smo vidjeli u Q1 da je Vettel išao brže u prva dva sektora kada je radio tow sa Leclercom pa je izašla crvena zastava.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
MSC je napisao/la: 07.09.2019., 21:22 Misliš da je htio sam u krug kao u SPA ili je procjenio da će se Seb sa zavjetrinom kvalificirati ispred njega?
Mislim da se napravio malo grbav i da nije previše tužan što je zadnji krug prošao kako je prošao. Vettel je od prvog sektora javljao na team-radio da Leclerc krene naprijed, a Charles se na to odlučio tik prije parabolice. To ne bi uspjelo čak ni da je bilo vremena za novi krug jer bi bili preblizu jedan drugom. Ali, u svakom slučaju mislim da će ovo malo začiniti dinamiku unutar Ferrarija. Bilo je i vrijeme da nestanu nevini smješci. :)

Druga opcija je da Ferrari nije javio LEC da treba požuriti i proći ispred, što je još gore jer to znači da su još gori amateri nego što se dosad činilo.

LH44
Formula 1
Formula 1
Ma mislim da Leclercu nije ništa rečeno, kad su mu rekli, on je pretekao, ali tada je bilo prekasno.

Grbav je se po meni jedino pravio sa izjavom da zavjetrina odmaže koliko i pomaže, što prema događanjima sa kraja Q3 uopšte nije istina, jer se ne bi desilo što se desilo da je tako kako on govori, štiteći svoj pol.
slikaslika

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
avetma je napisao/la: 07.09.2019., 23:10
MSC je napisao/la: 07.09.2019., 21:22 Misliš da je htio sam u krug kao u SPA ili je procjenio da će se Seb sa zavjetrinom kvalificirati ispred njega?
Mislim da se napravio malo grbav i da nije previše tužan što je zadnji krug prošao kako je prošao. Vettel je od prvog sektora javljao na team-radio da Leclerc krene naprijed, a Charles se na to odlučio tik prije parabolice. To ne bi uspjelo čak ni da je bilo vremena za novi krug jer bi bili preblizu jedan drugom. Ali, u svakom slučaju mislim da će ovo malo začiniti dinamiku unutar Ferrarija. Bilo je i vrijeme da nestanu nevini smješci. :)

Druga opcija je da Ferrari nije javio LEC da treba požuriti i proći ispred, što je još gore jer to znači da su još gori amateri nego što se dosad činilo.
A tako slican zakljucak imam i sam samo si ti to finije upakirao u "pravio se grbav". Mislim da su karte otvorene i na stolu.

Tu je jasno da kalkulacija nema vise i ne treba biti. Dobro je jer je Ferrari van borbe za naslov pa je potencijalno bezbolno ove sezone. Ipak, treba drugo mjesto u poretku sacuvati.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Sad sam provjerio F1TV team radio i grafiku za LEC bolid u njegovom tom krugu. Trkaći inženjer mu je devet puta ponovio da mora pritisnuti. Nakon Ascarija je dobio naredbu da prestigne Vettela - a to je napravio tik pred ulazak u Parabolicu. Top speed na tom pravcu gdje je trebao pretjecati mu je bio ispod 300 km/h.

Neka, pokazuje zubiće polako :thumbs: Sad bi i Vettel trebao prestati štovati ovakav Ferrari kao da imaju ikakve veze s onim što pamti iz doba Schumachera i početi malo igrati za sebe, kao Leclerc.

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Sebastian
Mali se pravi pametan i ovo je danas uradio pacovski kao i ranije kada je trebao objasnjenja od tima pa da razmisli vidi i pogleda tipa izjave kada zasere . Odavno sam rekao da je Vettel previse fin ali ako zeli da ispada naivan u odnosu na vecinu drugih to je njegov izbor i cenu za to ce da plati. Lepo je Dr Helmut rekao ,mora da prevazidje sebe i svoja neka nacela ako misli da se za nesto bori ,tacka .

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Treba sad njemu Vettel pokazati zube i pokazati mu gdje mu je mjesto. Danas je mali baš šupački ono odradio, mogli su lagano 1-2 uzet i sutra ko bude bolji nek pobjedi, mogli su imati i komotno sutra u najgorem slučaju 1-3 u utrci, ali ne... Od sad Vettel treba igrati za sebe, je*o više i tim i sve, taj tim ga je već dovoljno do sad koštao.

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Eto, zahvaljuje mu se za pomoc pri svojoj prvoj pobjedi, pa mu se mora reci 9 puta da napravi nesto... Sad je red na Sebu, da vrati onaj "state of mind" kad je ignorirao multi 21 i napravio po svom.

Malog ce Hamilton na najmanju priliku pojesti, a posto mi od pocetka uz neosporan talent karakterno lici na malog Monaco bogatasa, nece mi biti ni zao da se to dogodi sutra.

Bit svega je da Ferrari mora biti cvrsci, ne dati se zajebabati od strane vozaca jer ni jedno ime njihovo od Ferrarijevog vece nije, a sada opet ispadaju blesavi i to doma.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡