Razne slike i video sadržaji vezani uz F1

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Za mene su ovo najljepše ere:

1. Rane 90e
2. Rane 2000te
3. Kasne 80e
4. Kasne 60e

slika
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Evo opet ... prelijep... daleko najljepši... itd... itbliže :prcnjau: :facepalm: a ukusi su različiti lao što neko voli crnke sa plavim, neko plavuše a neko opet crvenokose za zelenim očima...

Tako bi sad ja vama ekipo mogao reč da Vam je slon u oči prdnul kad se estetika, dizajn i ljepota dijelila... hahaha...

JER NARAVNO da PRELIJEP I DALEKO NAJLJEPŠI - je bolid Ferrarija - Niki Laudin 1975.a 312T..

a nikakvi tamo neki "641" pa da je šestoičetrdesetjadan puta od inače mojeg najdražega Schumija...

slika
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Ili ovaj 312 T2 bez "dimnjaka"...

slika

ili pak neponovljivi Brabham BT46B-Alfa Romeo :trep: iz 1978.e

slika
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Meni je i 6-točkaš Tyrell prelijep bolid :D
Ali da ih ima ružnih, ima vala.

Inače, meni oči kod cura nikad nisu bile toliko bitne, preferiram plavuše i brinete, ali nije sad da sve ostale isključujem, boja očiju mi je baš svejedno :D

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

F12000
Formula 1
Formula 1
slika

70e se mogu pokriti ušima :mrgreen:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Ja gledam što je tmuran dan, a ono FOM skinuo optužbu za kršenje autorskih prava sa mog videa iz 2013 :shock:

Šteta što zadnje 2 sezone nema race edit/director's cut videa, onako samo sa F1 logom, bez grafika i ostalog, inače bi vrlo rado napravio neki sličan video za ovu ili prošlu sezonu. Baš je bilo prejakih kadrova u tim sažecima utrke, bez kojih sažetak sezone ne bi izgledao ni blizu moćno. Ovako jedini gledljiv sažetak mogu napraviti ovi iz FOM, jer oni imaju čiste snimke, dok su ovi postavljeni na YT sa graficima, a to u sažetku sezone ružno izgleda :chill:

@Heat sa 13 godina. Uživajte :pivo:

slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Odlican video.
Da , mogao bi se u danasnje vrijeme napraviti odlican video. Pogotovo uz mogucnost koju F1 tv pruza.
Ali , problem su grafike :D
slikaslika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
13-godišnji ti je odradio nešto što ni 18-godišnji ja ne bih uspio izvesti :mrgreen: Odličan video :thumbs:

LH44
Formula 1
Formula 1
:pivo:

Ma nije to toliko teško, samo se pjesma mora naći koja će koliko toliko pratiti tok sezone, ostalo je samo dobar mix i da pogodiš te emocije i prelomne trenutke uz muziku i to ide.

Ali ovo mi je neviđeno da FOM sklanja pritužbe, radi toga je F1 YT zajednica skoro propala prije par godina kad su ljudi masovno počeli praviti videe slične ovome, koji bi nakon sedmicu do mjesec dana bio blokiran :facepalm: FOM se onda mrzio ko i Bernie, svakako su ih nazivali, između ostalog i fašistima :D

Hvala Liberty!
slikaslika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
@LH44 sjećam se da sam ga pogledao više puta i onda je odjednom nestao... Svaka čast :klanjam:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Perica9 je napisao/la: 04.09.2019., 01:28 @LH44 sjećam se da sam ga pogledao više puta i onda je odjednom nestao... Svaka čast :klanjam:
FOM je kriv za to :chill:
Hvala :pivo:

Eee kad vidim kvalitetu, dođe mi tačno da ga remasterujem, samo valja naći sve ijedan race edit, što službeni, što od SkyF1... onda je bio lov na race edit, čim negdje neko uploaduje odmah skidaj kako znaš, jer FOM u roku 24h, a u najgorem slučaju 48h briše video, a posle toga je kontrola tolika da niko ne može ni uploadat', video registrovan i odmah ga poslije uploada blokiraju. Srećom na Vimeo nisu mogli tek tako brisat, pa je se nekako dalo naći i skinuti ako prođe onaj prvi voz kad video registruju na YT i Dailymotion... Streamable nije ni postojao, niti je bilo toliko stranica za dijeljenje videa kao danas :D
slikaslika

F12000
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 03.09.2019., 13:54 Ja gledam što je tmuran dan, a ono FOM skinuo optužbu za kršenje autorskih prava sa mog videa iz 2013 :shock:

Šteta što zadnje 2 sezone nema race edit/director's cut videa, onako samo sa F1 logom, bez grafika i ostalog, inače bi vrlo rado napravio neki sličan video za ovu ili prošlu sezonu. Baš je bilo prejakih kadrova u tim sažecima utrke, bez kojih sažetak sezone ne bi izgledao ni blizu moćno. Ovako jedini gledljiv sažetak mogu napraviti ovi iz FOM, jer oni imaju čiste snimke, dok su ovi postavljeni na YT sa graficima, a to u sažetku sezone ružno izgleda :chill:

@Heat sa 13 godina. Uživajte :pivo:

Svaka ti čast na izboru pjesme, meni jedna od onih što me najviše asociraju na F1. :thumbs:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 04.09.2019., 22:07Svaka ti čast na izboru pjesme, meni jedna od onih što me najviše asociraju na F1. :thumbs:
Mene također, ova, Sound of Madness od istog benda, Muse - Hysteria, Metallica - Fuel, Airbourne - Runnin' wild i Live it Up, Pendulum - Witchcraft i Watercolour itd.

Ima vjerovatno još neka, ali nmgu se sjetiti.
slikaslika

LH44
Formula 1
Formula 1
Na sport klubu sam našao sažetke trke koji nemaju grafika niti komentatora, ničega, go snimak sa sirovim zvukom sa staze + razno razni kadrovi iz boxa i tribina. Nema radio poruka, ali one se lako ubace.

Ne bi valjalo da tako dobri snimci propadnu, tako da ću vjerovatno nešto napraviti na kraju sezone.

Šaljite pjesme za koje mislite da bi išle uz F1

slikaslika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Te dvije od Penduluma, mogao bi i Crush ubacit, Within Temptation-Faster, Linkin Park-In the End, ima finih remixa.

LH44
Formula 1
Formula 1
Ipak nema za svaku utrku :zubo:

Moljakat' ću ih preko maila da postave za sve utrke, pa kad napravim na njihov kanal da postavim :mrgreen:

Uživajte :pivo:
http://sportklub.rs/Video/Automoto/Form ... nutak.html
slikaslika

F12000
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 05.09.2019., 12:40 Na sport klubu sam našao sažetke trke koji nemaju grafika niti komentatora, ničega, go snimak sa sirovim zvukom sa staze + razno razni kadrovi iz boxa i tribina. Nema radio poruka, ali one se lako ubace.

Ne bi valjalo da tako dobri snimci propadnu, tako da ću vjerovatno nešto napraviti na kraju sezone.

Šaljite pjesme za koje mislite da bi išle uz F1slika

Dobar izbor, inače davno sam napravio ovu temu vezanu za glazbu i F1, šteta što nije više zaživjela

https://www.f1puls.com/forum/viewtopic. ... 59#p108059
slika

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
You should never underestimate the predictability of stupidity

LH44
Formula 1
Formula 1