Mercedes
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Na prvi pogled nisam ni skuzio bolide.. Ali 

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Meni je bezveze.
Ne zbog toga što ne volim Benz, već iz prostog razloga što je "isti" kao i za Hockenheim.
[ link do slike ]

Ne zbog toga što ne volim Benz, već iz prostog razloga što je "isti" kao i za Hockenheim.

[ link do slike ]
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Har Kl je napisao/la: 29.08.2019., 10:15 U svakom slučaju, očekujem bolje rezultate nego na VN Njemačke![]()

Utrku, dvije nek slave obljetnicu kao na Hockenheimu..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Hahaha.. Sve dolazi u obzir.. Pogle FerrariHar Kl je napisao/la: 29.08.2019., 10:22 Nein, das kommt nicht in Frage. (prevedeno sa google translate)

Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Strah me da se ne bi završilo na utrci ili dvije (ako bi gledali Ferrari)CrashOverride je napisao/la: 29.08.2019., 10:30Hahaha.. Sve dolazi u obzir.. Pogle FerrariHar Kl je napisao/la: 29.08.2019., 10:22 Nein, das kommt nicht in Frage. (prevedeno sa google translate)
![]()

-
Har Kl
- Formula 1
Mercedes potvrdio Bottasa za 2020.
https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1167014295080755201
https://www.racefans.net/2019/08/29/mer ... s-in-2020/
https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1167014295080755201
https://www.racefans.net/2019/08/29/mer ... s-in-2020/
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Sto se tice ostanka Botasa, vjerujem da Luis imao svog udjela u tome. Ne bas da je bilo kljucno njegovo misljenje ali da se dosta toga pitao. Jer zna ko je Botas i sa kime ima posla. Dok sa Okonom, ne zna na cemu je. Pogotovo nagon sto je imao incidente sa Perezom. Kao i to da bi vjerovatno bio dosta opasniji imati Okona no Botasa, sto se tice sampionata.
Dobar potez Volfa. Pokrio Luisa, a pritom objezbjedio drugo mjesto.
Dobar potez Volfa. Pokrio Luisa, a pritom objezbjedio drugo mjesto.

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
Sve mi se cini da se ceka max. Ugovor mu ako se ne vrama istice sljedece godine. Bottasu isto. Vettelu isto ako se ne varam. Leclercu valjda isto..
Max nekako drzi konce cini mi se. Vjerujem da bi ga cak i mercedes rado uzeo pa cak i hamiltona otpilio samo da uzmu maxa koji je puno mladji i ma duge staze bolji izbor nego 33 godine stat netko..
Ugl, karte ce se promijesati i mislim da se sve vrti oko maxa. Svi ga zele to je sigurno.pita je je samo tko ce dobit priliku da ga ima
Mozda ham i seb zamjene mjesta, mozda max u mer, ham u ferr, seb u rbr.. tko zna... Ili mozda toto vec ima dogovoreno sa maxom da dodje 2021 posto zbog dobrog rbr ne moze ici prije isteka ugovora...
Kako god, za hama odlicno. Za merc malo manje. Ferr nema kaj, imaju odlicne vozace i samo im trebaju dati alat.. rbr ima zlatnu koku f1 imaju vremena naci novog dobrog vozaca za 2021 ili cak dvojicu jer imaju jos sezonu ipo..
A mozda i max sa russelomu merc 2021... Jedva cekam 2021 iako cemo vjerojatno razvodniti grid koji ce se tamanstisnuti.. jedna, eventualno dvije momcadi ce izbit sa sekundom prednosti naprijed, sigurno... Sreca je u tome sto se aero dominacija lakse sustize nego motorna.. npr brown gp su nakon ljetne stanke poprilicno sustigli..
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Max nekako drzi konce cini mi se. Vjerujem da bi ga cak i mercedes rado uzeo pa cak i hamiltona otpilio samo da uzmu maxa koji je puno mladji i ma duge staze bolji izbor nego 33 godine stat netko..
Ugl, karte ce se promijesati i mislim da se sve vrti oko maxa. Svi ga zele to je sigurno.pita je je samo tko ce dobit priliku da ga ima

Mozda ham i seb zamjene mjesta, mozda max u mer, ham u ferr, seb u rbr.. tko zna... Ili mozda toto vec ima dogovoreno sa maxom da dodje 2021 posto zbog dobrog rbr ne moze ici prije isteka ugovora...
Kako god, za hama odlicno. Za merc malo manje. Ferr nema kaj, imaju odlicne vozace i samo im trebaju dati alat.. rbr ima zlatnu koku f1 imaju vremena naci novog dobrog vozaca za 2021 ili cak dvojicu jer imaju jos sezonu ipo..
A mozda i max sa russelomu merc 2021... Jedva cekam 2021 iako cemo vjerojatno razvodniti grid koji ce se tamanstisnuti.. jedna, eventualno dvije momcadi ce izbit sa sekundom prednosti naprijed, sigurno... Sreca je u tome sto se aero dominacija lakse sustize nego motorna.. npr brown gp su nakon ljetne stanke poprilicno sustigli..
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
-
Har Kl
- Formula 1
2019 Belgian Grand Prix F1 Debrief
Nisam gledao, ali mislim da se isplati pogledati
Toto ne otpisuje Monzu
"However, we've also seen that the Ferraris look mighty at high-speed tracks on Saturdays, but don't look quite as strong on Sundays - and that's when the points are won. We will not be favourites in Italy, but we will do everything we can to take the fight to the red team this weekend."
https://www.mercedesamgf1.com/en/merced ... kend-toto/
I za kraj nadam se opet pobjedničkoj formaciji
Nisam gledao, ali mislim da se isplati pogledati
Toto ne otpisuje Monzu

"However, we've also seen that the Ferraris look mighty at high-speed tracks on Saturdays, but don't look quite as strong on Sundays - and that's when the points are won. We will not be favourites in Italy, but we will do everything we can to take the fight to the red team this weekend."
https://www.mercedesamgf1.com/en/merced ... kend-toto/
I za kraj nadam se opet pobjedničkoj formaciji

- CrashOverride Verified
- Formula 1
2 DNFa za Mercedes a formaciju nek na lorryju odrade 

Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
Volim tvoje prognozeCrashOverride je napisao/la: 04.09.2019., 14:09 2 DNFa za Mercedes a formaciju nek na lorryju odrade![]()

A nisi odavno ni otvorio GP vikend